Şimdi Ara

Blue Dragon Gamespot incelemesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • koray bu oyuna çok ümit bağlamıştı, patlayan bir balon daha.. alıştık artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robin Hood Theory

6 bence rezil bir puan. gamespot shinobi gibi 2 puanı hakeden bir oyuna 7.6, spartan total warrior gibi 2-3 puanı hakeden bi oyuna 7.1 veriyorsa düşünmek lazım.

shinobiyi bilmem ama, spartana ign 8, teamxbox 7.9 puan verdiyse bir düşünmek lazım,hatta düşünmeyi bırak oynamak lazım. ki ben oynadım,gayet güzeldi. gamespot az bile vermiş.
    blue dragon için ise,o oyunu oynamadım ama,nerelerden puan kırdıkları o linkde apaçık belirtilmiş zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo

koray bu oyuna çok ümit bağlamıştı, patlayan bir balon daha.. alıştık artık

Bu sefer yanlış düşünüyorsun.

Bu tp Amerikan sitelerinin genelde ön yargısı var bence J-RPG2ye karşı.Notlara bakmak istiyorsan birçok siteden de 9 gibi puanlar aldı.

Sen Wii'cisin mesela.Öyle düşününce,J-RPG de seviyorsan senin de seveceğin bir oyun.

Genelde siteler bir iki klasik hariç J-RPG'lere pek iyi not vermiyorlar.

Ama şahsen benim bayıldığım bir oyun.J-RPG severim çünkü.Trusty Bell geliyor,o bundan da iyi deniyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

quote:

Orjinalden alıntı: leo

koray bu oyuna çok ümit bağlamıştı, patlayan bir balon daha.. alıştık artık

Bu sefer yanlış düşünüyorsun.

Bu tp Amerikan sitelerinin genelde ön yargısı var bence J-RPG2ye karşı.Notlara bakmak istiyorsan birçok siteden de 9 gibi puanlar aldı.

Sen Wii'cisin mesela.Öyle düşününce,J-RPG de seviyorsan senin de seveceğin bir oyun.

Genelde siteler bir iki klasik hariç J-RPG'lere pek iyi not vermiyorlar.

Ama şahsen benim bayıldığım bir oyun.J-RPG severim çünkü.Trusty Bell geliyor,o bundan da iyi deniyor....

Sana katılıyorum dostum...

• oyunun gamerankings ortalaması %78,oyun kötü bir oyun değil bence de, zevk meselesi. isteyen beğenir isteyen beğenmez.ayrıca krakter dizaynı dragon ball yapımcısına ait.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.