Bildirim
Blue Dragon Gamespot incelemesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Açıkçası japonları anlamak imkansız, bu tarz oyunları nasıl bu kadar çok sevip oynayabiliyolar. Zevk meselesi tabi orası işin ayrı boyutu fakat beni hiç açmamıştı bu oyun.... -
quote:
Orjinalden alıntı: NebiForever
Açıkçası japonları anlamak imkansız, bu tarz oyunları nasıl bu kadar çok sevip oynayabiliyolar. Zevk meselesi tabi orası işin ayrı boyutu fakat beni hiç açmamıştı bu oyun....
Al bendende o kadar.Zevk yerine iskence veriyor bana bu tarz oyunlar.Zaten cocukken birakmistim bu tarz oyunlari. -
Demek ki her platformda özel oyunlar patlayabiliyormuş. -
oha gamespot'un notu 6! yalnız üyelerin verdikleri puanlar dikkatimi çekti. bir tanesi 3.5 vermiş :) bir tanesi de 9 vermiş. ortalamasını alınca aşağı yukarı 6'ya ulaşıyoruz -
Kullanıcı incelemelerinin ortalaması 8 sanırım ama dediğim gibi, tamamen zevk meselesi. Bu tarzı sevenler var, biz beğenmiyoruz diye kötü oyun olduğu anlamına gelmez -
Jpon rpgye kötü diyen rpgden anlamaz Final Fantasyden Dark Clouda bir sürü hit olmus rpgler var, Gamespot 9 verseydi rpg ye süper denilirdi -
GamePro 95 vermiş blue Dragon'a
Enchanted ARms gibi rezil rüsva bir oyuna bile 71 veren gamespot'u anlamak mümkün değil.
GameSpot'un Microsofttan rüşvet aldığını söyleyenlere kapak olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 30 Ağustos 2007; 14:21:13 > -
Bence de kapak olsun EA dan aliyor rüsveti -
bence de blue dragon çok kötü bir oyun...demosunu oynamıştım...grafikler berbattı..hele oynanış!...aman yarabbim!....yani hiç rpg oynamasak tamam diyecem de bu kadar kullanıssız bir arayüz olur mu ya!.... -
Zewvkler renkler meselesi.Oyun şahsen benim çok hoşuma gitti.İlk DVD de bitti.oyunu bitirmeye çalışacağım zamanım olursa.... -
Ben de olsam en az 9 verirdim. Çünkü şu anda oynuyorum ve çok da eğlenceli bir oyun. Kesinlikle sıkıcı veya kalitesiz değil. Ama çok fazla oyuncuya hitap eden oyunlar değil JRPG oyunları. JRPG oyunlarını diğer RPG oyunlarıyla karıştırmayın ayrıca. Blue Dragon kendi klasmanında mükemmel grafiklere sahiptir. -
Bu oyunlar sadece japonlara yönelik.Gamespot gereken notu vermiş. -
Bence 6 not üstü alan her oyun denemeye değer.Çnkü 6 demek vasatın üstü demek.Bizim kişisel zevklerimize göre oyun şekillenir ztn.Örneğin zamanında PS1'e Army Men 3D die bir oyun çıkmıştı.Çokta kötü notlar aldı.Fakat oyunu deneyince zevkli multi yapısı ve eğlenceli oynanışa sahip olduğunu gördüm.Benim gözümde en az 8'lik bir oyundu.O yüzden notlar bağlı kalarak oyuna şans vermemek çok iyi bi fikir değil.6 üstü alan ve zevkinize uyan bir oyunsa kesinlikle denemeye değer bence -
6 bence rezil bir puan. gamespot shinobi gibi 2 puanı hakeden bir oyuna 7.6, spartan total warrior gibi 2-3 puanı hakeden bi oyuna 7.1 veriyorsa düşünmek lazım. -
Stuntman da 6.5 almış ama tam sürümünü hayvanlar gibi oynuyorum valla çok zevkli. -
Benim içinde Gamespot bitmiştir. -
quote:
Orjinalden alıntı: Ráistlin
Stuntman da 6.5 almış ama tam sürümünü hayvanlar gibi oynuyorum valla çok zevkli.
6.5 değil 7.5 almış ki fena da bi puan değil. -
IGN 6.5 vermişti o zaman.
Stuntman ı da ana sayfaya koymuş Gamespot. Güzel oyun güzel, oynayın -
Bende sizleri anlamıyorum sevdiğiniz bir oyun iyi not alınca sorun yok ama aksini aldımı sorun var. Burda bazı arkadaşlar çok sevdiği oyunlar IGN ve GameSpot'dan kötü not aldı diye feryat figan ettiler. Ama aynı kişiler PS3 bölümünde düşük skor aldı oyununuz bak diye IGN ve Gamespot linki verdiler. Bence önce tutarlı yorum yapmayı öğrenmelisiniz. Artı olarak Blue Dragon'da, Stuntman'da canavar oyunlar. Blue Dragon ise türünde çok iyi oyunlardan belki klasik değil ama oyun kesinlikle kötü değil. Hayatınızda Dragon Quest, Final Fantasy oynamadı iseniz Blue Dragon'u da sevmeniz beklenemez, ama Japonlar nasıl oynuyor bunları diye gülerseniz bende size gülerim sonuçta Hollanda'da zihinsel özürlülere oynatılan bir oyunu oynayan gençlerdensiniz hatırlatırım. Oyun bir kültürdür nasıl ki kitap ve sinema anlayışınız farklı ise oyunlarda aynı şekildedir. Sevdiğiniz türü oynarsınız hangi platformda olduğu yada ne olduğu önemli değil. Ama bunu DH'daki bazı kullanıcıların anlaması için daha çok yol var, bu kısımda zaten ufak bir bölümü %90'nınızı kapsıyor...
Benzer içerikler
- kahraman konsol güvenilir mi
- xbox çocuk oyunları
- xbox türkçe oyunlar
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- xbox 2 kişilik oyunlar
- araba oyunları pc
- grand theft auto vi çıkış
- efootball türkçe spiker
- the witcher 4. sezon ne zaman
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X