Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Super Mario Odyssey ve The Legend Of Zelda Link's Awakening Satın Al 9 Ocak 2025 21:52 1 1 Super Mario Odyssey ve The Legend Of Zelda Link's Awakening Super Mario Odssey'i bitirdiğim için satıyorum güzeldi, 100% yapmak çok uğraştırıcı o yüzden vazgeçtim .Zelda Link's Awakening ise hiç sarmadı dostlar sürekli takıldım bir yerlerde .Bu nedenle 2 oyunda satılıktır. Takas istemiyorum teşekkür ederim. Tanesi 1500 TL'dir, kargo alıcıya aittir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Super Mario Odyssey ve The Legend Of Zelda Link's Awakening [SATILDI] Xbox 9.Nesil Gamepad Siyah [SATILDI] Xiaomi Mi 9T / 64GB / Çift Sim [SATILDI] [SATILIK] Ryzen 5 2600X 3.6GHz / 6 Çekirdek / Tray veya Stok Fanlı Satılır