Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Blue feather

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler blue feather nerden düşer cok acil lazım ???

• genelde bc 6 ve staddaki bc 6 canavarlarindan cıkar tuy zaman zaman tarkandada dusuyo ama cok nadir sen bc canavarlarina bak!!
  • peki bc ne ??

• hani boyle bi kopru war kocamannn canavarlar war ok fırlatyo sona bole eessek kadar kocaman bi kapı war onu kırıyon sona cristal bi cam bolme war onu kırıp silahi alıp bastakı amcaya weriyoz yabilmiyonmu
    blod castle 6

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6. gorewleri var !!!

oyundakilere sor biletini werirler sana!!

• ben hep stadium da bulurum
  • bende dedim sen bc yi boswer stadda elinde boyle cda olan yaratıklari ve kaplumbaga gibi ates puskurtenler warya siyah biş isimini unuttumonlardan kes cıkar!!
  • Hacı süper anlatıon ha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende hep icarusta çıkıyor gunde3-4 tane çıkar
  • genelde hep satilir

• muahahah genelde hep satılır kopTum beah zor seRve oYna nerden dustunu goRuRsun serseri evet kardeşim gelelim senin soruna ;

Bf =Blue Feather yani turkçesi (tuy) stadda , bc 5 veya 6 da , icarusta , tarkanda duser ama en cok stadda duser umut kardeşimin dedigi gibi boyle alev puskurten , ittiren var kırmızılar onlardan ve ellerinde cda olan yaRatıkLarı keserken tuy bulabilirsin

• yeni baslamis galiba oyuna lol
  • yaw umut her yerde sen varsın yacok güsel anlatıyosun hani bir köprü var ok atıyorlar filam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.