Şimdi Ara

PATH OF EXILE 2 Divine orb satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
23
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aksaray İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 PATH OF EXILE 2 Divine orb satışı

PATH OF EXILE 2 Divine orb elimde 500 civarı stok vardır.Düpeli vs değildir zaten öyle bir muhabbet nereden çıktı bilmiyorum çünkü piyasa fahiş artmadı itemler binlerce divine cıkardı böyle birşey olsaydı.Oyundaki tek düpe temporalis eşyasıydı zaten oda farkedilip kopyalarla beraber silindi.Alacak arkadaşlar öncelikle belirtiyim bütün divineların fiyatıdır ilan.Yani 500 adet divine 2500 tl şeklinde alacaksınız.O yüzden hesaplı satıyorum yine 100 adet alımda fiyat 8 tl düşer.Diğer 2 haneli satın alımlarda 10 tldir.

Not: REFERANSI yüksek(+20) üyelere önden currencyleri veririm daha sonra ücret şeklinde olur elinize geçince havale yaparsınız.Ama 20 altı üyeler önce havale yapmaları gerekiyor.Buraya böyle yazıyorum çünkü alışverişte sonanda caymalar vs olursa iki taraf içindde zaman kaybı olmaması açısından iyi forumlar iyi oyunlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Aksaray Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.