Şimdi Ara

iNNO 3D Twin x2 RGB Rtx 2060 [Gamegaraj]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
4
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aksaray İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 iNNO 3D Twin x2 RGB Rtx 2060 [Gamegaraj]

18 ay daha garantisi var (eylül ayı itibariyle).Gamegaraj ' dan alınmıştır fatura kutu eksiksizdir.Fiyat sondur.Ülke şartları sebebiyle 5500 -- > 6250

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 28 Mart 2024 Satıldığı Şehir : Aksaray Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• İlan başlığına hangi kart olduğunu yazın.

• türkerrr kullanıcısına yanıt

• türkerrr kullanıcısına yanıt
    Yine formundasin kart ilanı kaçırmıyor da hic :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pm...

• ülke şartları nedeniyle demek şey mi oluyor ben kârımdan zarar etmek istemiyorum ya da ben enayi miyim millet şu fiyattan koyuyor ben bu fiyattan neden satayım ? 6250 e alacak bir babayiğit varsa saygılar

• Alakası yok ben bunu satsam aynı karttan almaya çalışsam kaça alırım elime geçen 6250 tl parayla 2060 muadili bir kart söyle de ben onu alıyım evet ülke şartları ile alakalı bu bağı kuramıyorsan sen bu ülkede ya yaşamıyon yada anayın koyduğu adla duruyon.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • justfaber6 kullanıcısına yanıt

Arkadaştan ben alacaktım kartı ama bellekler Micron imiş. Yani çok büyük ihtimalle mining yapacaklar için anlamsız bir kart. Uzaktan test etmeme de müsaade etmedi zaten. Piyasadan az haberdar olan herkes bu karta bu parayı vermek yerine gidip üzerine az daha koyup 6600 alır. İster oyun oynar, ister mining yapar. Her açıdan da daha avantajlı olur.

• Kartı aldığım fiyat 2900tl ve bu sıfır fiyatı.Sizce 2900'e mi açıyım ilanı mı bu mesajıda silmeyeceğim alacak arkadaş görsün bilsin.Bana özelden ve sahibinden üzerinden defalarca 5800 ve 6000 bandında teklifler geldi piyasası nedir benide bilgilendirin rezerve edebilirim.

• justfaber6 kullanıcısına yanıt

boşver milleti sen 3k versen ne alabilirsin? ağzı olan konuşuyor ben ocak ayında asus rx5700xt oc aldım 3750tl'ye eylül ayında sattım 8900tl fiyatları biz koymuyoruz sorunu olan varsa yukardakilerle iletişime geçsin iNNO 3D Twin x2 RGB Rtx 2060 [Gamegaraj]  hayırlı satışlar hocam

• dellarto1919 kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim güzel yorumunuz için üstelik şunu da belirtiyim keşke bu kartlar bin lira beşyüz lira olsa ben bir kere zarar ederim uzun vadede bu teknolojileri ucuza kullanırım ve böyle olsun isterim sonuçta birçoğumuz firma değil burada belki firma gibi davranan arkadaşlar olabilir ama bende sizin gibi tüketiciyim upgrade etmek yada başka amaçta parayı değerlendirmek adına satış yapıyorum bunu ahlaki değerler veya başka sebebler içine sokanlarada cevabını veririm.

• Yani 2900 e aldınız diye size 2900 e satın demiyorum, hani sizce de 6000 üzeri bir fiyat anormal değil mi 5000-5500 bilemedin 6000 bandında neyse diyeceğim bir kart ama sırf dolar kuru yükseldi diye fiyat arttırıyorsan elindeki ürünün sıfır olmadığını bil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MrBonez kullanıcısına yanıt

Ürünün fiyatı size yüksek gelmiş olabilir, bana da yüksek geldi. Ama "sırf dolar kuru yükseldi diye" nasıl bir laf? Tabii ki dolar kuru yükseldi diye fiyatı artıracak. Son 1 ayda dolar en az 1 lira yükselmedi mi? Bu ürünün fiyatı dolar kuruyla değişmiyor mu?

• Bunlar gibi insanlar dolardan dolmazdan, ekonomiden şikayet, yönetim beğenmezler. İlk fırsatta kendi insanını kazıklamaya çalışırlar, para insanda ne ahlak, ne insanlık bırakıyor. Mal tabiki bunların istediği fiyata satsın dersin de, şöyle dönüp ülkenin insan kalitesine bakınca hava bile haram diyesi geliyor insanın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.