|
Ryzen 7 7800x3d ile FPS Sorunu
|
Bilgisayar Start Almiyor ?
Merhabalar bilgisayarimi Ryzen 5 7600x Den Ryzen 7 7800x3d Ye gecis yaptim fakat yeni islemciyi taktigimdan beri bilgisayari acma Tusuna bastigimda bilgisayar aciliyor elektrik geliyor ama Start almiyor Acilmiyor. Neden olabilir ?
Doping Hafiza kullanan ?
Merhabalar baslikta da belirttigim gibi doping hafiza kullanan ve faydasini goren varmi bildiginiz tanidiginiz ? yoksa sadece reklam mi ?
Ryzen 5 5600x ram mhz sorunu
Arkadaslar Ryzen 5 5600x Kullaniyorum islemci Ram Mhz Olarak 3600 Destekliyor diyor Ramlerim 3600 Mhz Corsair ram fakat 3000 Mhz ustune cikamiyorum denedigim zaman bilgisayar acilmiyor tekrar 3000Mhz ye cekiyorum. bu konu da bilgisi ve tecrubesi olan birisi iletisime gecebilir mi ?
Merhabalar arkadaslar baslikta da belirttigim gibi aksiyon kamerasi almak istiyorum ama piyasada cok fazla bilgi kirliligi var herkes tutturmus gopro fakat butcemi cok asiyor 5 Bin lira butcem var aksiyon kamerasi icin Motosiklette kullanmak icin lazim Titresim onlemesi cok onemli benim icin. Tavsiyeniz varmi ?
Ryzen 5 5600X overclock yardım.
Sıvı Soğutucuma Uygun kasa önerisi yardım
Merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi soğutucuma uygun kasa arıyorum soğutucuyu aldım fakat mevcut sistemime olmadı
Sıvı Soğutma: msi mag coreliquid p240 240mm
Anakart Asus tuf b450
Psu: High power 650w
Bunlara uyum sağlayacak bir kasa arıyorum rgb olması vs. vs. şart değil güzel fiyat performans ürünü arıyorum
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 526
İkinci El Bölümü Mesajları: 317
Konularının görüntülenme sayısı: 44.449 (Bu ay: 659)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 444 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El