Hazır vizeler bitti, bayram tatili de varken oturup izleyelim.
İngilizce altyazı gelmiş nihayet.Türkçesini bekliyoruzz
quote:
Orijinalden alıntı: :::Banner:::
Geçen sezon gibi, 720 HD olarak kolayca bulamıyorum diziyi. Rapid'e de yüklemiyorlar artık. Varsa yardımcı olabilecek, pm bekliyorum. Bu arada neden ingilizce altyazı henüz çıkmadı acaba
720p yi bırak ingilizce altyazı bile düşmüyor nete bekliyoz hala yeni bölümün altyazısını.
İngilizce altyazı gelmiş sonunda @esekherif yarın akşama hazır olur dedi twitter hesabında.
Ağır sakso candır. Alex'in bayıldığı sahne süperdi. Sammy ağır sakso için kızın kaltağı oldu resmen.
quote:
Orijinalden alıntı: onur*
Güzel bölümdü.
Ağır sakso candır. Alex'in bayıldığı sahne süperdi. Sammy ağır sakso için kızın kaltağı oldu resmen.
+
Broşür gazete ilanları süperdi
süper bölümdü
slow blows Alex'in bayılması En bombası el ilanıydı -seni hamile bıraktım mı? -bırakmamı ister misin?
quote:
Orijinalden alıntı: NéGRo
süper bölümdü
slow blows Alex'in bayılması En bombası el ilanıydı -seni hamile bıraktım mı? -bırakmamı ister misin?
Yalnız altyazıda eşek bu hafta giriş kısmına kendi yorumunu katmamış
bizim maskotumuz, bu hafta how ı met your mother 'ın son bölümünde harika oynamış yalnız..
quote:
Orijinalden alıntı: ihtiyatlı
bizim maskotumuz, bu hafta how ı met your mother 'ın son bölümünde harika oynamış yalnız..
Aynen Punchy!
Yazık Sammy sana.
Slow Blows.
Blue.Mountain.State.S02E06.720p.HDTV.x264-CTU çıkmış :D
Çeviri Durumu: Blue Mountain State Dizi Bölümü :2x6 Çeviren :eşekherif Başlama Tarihi :2010.18.11 Çeviri Miktarı : %1 Son Güncelleme : Durumu : Aktif Not :başladık bakalım.
Israrla bekliyoruz
Giriş kısmını umarım doldurur eşekherif.Uydursun birşey alıştık artık.
ya en kötü selam gönderir yahu bms ahalisinin nickleri yazsan yeter
esekherif_ eşekherif BMS 2x6 gelmiş geçmiş en iyi BMS bölümüdür. Mereba.