Şimdi Ara

Blue Mountain State (2010-2011) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
12
Favori
52.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Thad'in isminin hikayesi ve aslinda Kevin olusu beni bitirdi bu bolum.

Hele karsi takimin oyuncusuyla aralarinda gecen diyaloglar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianfresco -- 20 Ekim 2011; 11:25:36 >
  • 6. bölüm idare ederdi.

7. bölüm promosundaki şu sahneye çok güldüm,güzel bölüm olucak sanırım

• 03x06

Alex doğru olanı seçti. Aynı hataları tekrar yapmamak lazım.
    Bu bölüm Thad çok iyidi. Rakip takım kaptanıyla aralarında geçen diyaloglar beni kırdı geçirdi.

Keşke maçları gösterseler ne iyi olurdu...
  • 1.sezonun son 2 bölümü itibariyle diziyi izlemeyi bırakmıştım. Ne dersiniz tekrar başlamalı mıyım kaldığım yerden. Tavsiye eder misiniz.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

1.sezonun son 2 bölümü itibariyle diziyi izlemeyi bırakmıştım. Ne dersiniz tekrar başlamalı mıyım kaldığım yerden. Tavsiye eder misiniz.?

2.sezon iyidir ama 3.sezon için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Diziyi vakit geçsin diye izliyorum...

Pek bir etkili spoiler istersen bak;
    2.sezon sonunda Radon'un gidişi diziyi derinden etkiledi. Ayrıca 1.sezondaki zenci hapse girdiği için diziden ayrılıyor. Tabii unutmadan kum olmasa da güneş ve hatun bol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 21 Ekim 2011; 3:42:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

quote:

1.sezonun son 2 bölümü itibariyle diziyi izlemeyi bırakmıştım. Ne dersiniz tekrar başlamalı mıyım kaldığım yerden. Tavsiye eder misiniz.?

2.sezon iyidir ama 3.sezon için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Diziyi vakit geçsin diye izliyorum...

2.sezon sonunda Radon'un gidişi diziyi derinden etkiledi. Ayrıca 1.sezondaki zenci hapse girdiği için diziden ayrılıyor. Tabii unutmadan kum olmasa da güneş ve hatun bol.

Sammy ve Thad duruyor mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

quote:

Sammy ve Thad duruyor mu?

Kambersiz düğün olmaz misali Sammy ve Thad'siz BMS olmaz.

Şunu da ekleyeyim; 3.sezonda Alex'in üstüne yoğunlaşıyorlar.

• Son bölüm çok güzeldi, izlerken çok eğlendim.
  • 7.bölüm ne zaman çıkacak, haberi olan var mı?
  • Perşembe sabahı nete düşer.
    6.Bölümde Thad'ın yüzü

• Thad in yüz ifadeleri mükemmel ya bitiriyo beni
  • Aynı sahnenin resmini almıştım koymak için de unutmuşum. Süper ya yüz ifadeleri Kevin'in.
  • Blue.Mountain.State.S03E07.720p.HDTV.x264-IMMERSE.mkv indirdik , altyazı beklioz
  • Altyazı ne zaman gelir ?
  • 7. bölüm altyazısı hala cıkmamış.İngilizce olarak var.Ne zaman çıkar bilgisi olan varmı.3-4 güne felan cıkarsa ingilizce altyazıyla izliycem.Boşuna beklemeyim.
  • Genelde eşekherif The Big Bang Theory dizisinin çıktığı gün altyazıyı çıkarıyor. Yani muhtemelen bugün çıkar.
  • ingilizce altyazı da geç geldi,cuma günü içerisinde çıkar yazmışlar divxplanette.ama bölüm çok iyiydi bence izleyin ilk fırsatta
  • Altyazı çıkmış hemen izledim,bu bölüm çokta hoşuma gitmedi
  • Güzel diziye benziyor
  • bu diziyi çok seviyorum ama şimdi düşündümde thad olmasa dizi bir hiç olcak.bence yeni 1-2 karakter eklemeleri lazım radon gibi
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.