S03E04 son zamanlardaki en iyi bolumdu diyebilirim
720p indirildi alt yazı bekleniyor.
TBBT ve BMS akşama gelir, eşekherif twitterdan yazmıştı.
WEB.DL'yi indirdim. Alt yazı bekliyoruz
Altyazı geldi, çok güzeldi bölüm.
Eğlenceli bir bölümdü.
Moran 7 asist ile rekor kırdı. Beden öğretmeni olacağını söylemeseydi iyiydi. Thad tüm zorluklara rağmen iyi gayret etti.
hayat bunlara güzel. :)
quote:
Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
hayat bunlara güzel. :)
aynen dert yok tasa yok 4.Bölümde baya iyiydi Ted gine bir numara
süper yaa hergun yenı bolum cıksa :D
4. bölüm çok çok iyiydi gülmekten öldüm
Bastı gene çığlığı
Dizide bu sezonda çok güzel gidiyor.Hep izlerken gerçekten ortamlar böyle mi diye soruyorum bazen.3. bölüm en güzel bölümdü bence.Son bölümde fena sayılmazdı.Thad zaten tek başına götürüyor diziyi resmen.
quote:
Orijinalden alıntı: Dodge
Dizide bu sezonda çok güzel gidiyor.Hep izlerken gerçekten ortamlar böyle mi diye soruyorum bazen.3. bölüm en güzel bölümdü bence.Son bölümde fena sayılmazdı.Thad zaten tek başına götürüyor diziyi resmen.
aynen bende oyle dusunuyorum dıyorum :D bomba kaptan yaa garip seyler buluyo ama haklı cıkıyor genelde :D coook kısa gelıyor yaaa dizi thad bı bolumde bır repligi vardı gulmekten agladım yaaa sarkı soyluyorlar gecen sezonda okul ıcın BMS BMS WHO ARE BMS dıye orda bı tipi vardı hatırladıkca guluyorum haha :D
3.sezon da 4. bölüm çok güzeldi,seviyorum bu diziyi
Bende çok beğendim bu bölümü. Polislere daldıkları sahne süperdi
5.bolum beni pek fazla sarmadi.
Eh iştelik bir bölümdü. Aslında çok basit, anlamsız bir dizi de izlettiriyor kendini.
quote:
Orijinalden alıntı: smyrna
Eh iştelik bir bölümdü. Aslında çok basit, anlamsız bir dizi de izlettiriyor kendini.