Şimdi Ara

Blue Mountain State (2010-2011) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
12
Favori
52.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Henüz belli değil. Birkaç ay sonra netleşir.
  • Müthiş bi Sezon Finaliydi ! Ağlasam mı üzülsem mi bilemedim

Beyler 4. Sezon onaylandı mı ? Onaylandıysa ne zaman gelir diyolar
  • 4.sezon hakkında bilgi var mı ?
    O kadar bağlandıkki diziye.
  • Büyük ihtimalle olmayacak 4.sezon.
    Thad'in geri dönmesi için hiç bi neden yok zaten son senesiydi bildiğiniz kadarıyla.
    Bir tek Thad deil tabi Larry ve diğerlerinin de son senesiydi.

Benim için sürpriz olur dizi devam ederse,ama henüz projenin iptali ile ilgili de bir haber yok.
    Nisan sonuna kadar belli olacağı söyleniyor.
  • Ama Son bölümdede Sezon Finali yazmışlardı. Eğer hiç birşey belli değilse neden Sezon finali yazılsınki önceden ayarlanmıştırki ona dayanarak Sezon Finali yazmış olabilirler. Bence 4. Sezonun gelmesi büyük ihtimalle olabilir.
  • Suan 3. Sezon 6. Bolumundeyim , inanilmaz komik acayip zevkli bİr dizi olmus.. Thad gidiyor demissiniz nereye gidiyor yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shorh

Suan 3. Sezon 6. Bolumundeyim , inanilmaz komik acayip zevkli bİr dizi olmus.. Thad gidiyor demissiniz nereye gidiyor yav

Eğer Okula göre düşünürsen Thad şuan son sınıfta o yüzden bundan sonraki sezon pro olması gerekiyo o mantıkla gittiklerini söylüyorlar.

Bu arada 3.sezon 7.bölüm'ü izle ben koptum o bölümde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shorh

Suan 3. Sezon 6. Bolumundeyim , inanilmaz komik acayip zevkli bİr dizi olmus.. Thad gidiyor demissiniz nereye gidiyor yav

Adamın okulu bitti. Yeni bir kaptan ve savunmacı gelecek.
  • Yok beyler Thad kalir sinifta ya diziyi o tasiyor acayip seviyorum o adami
  • Thad 'in çığlığı Sheldon 'un Bazingasından kat kat daha iyi diyenleri göreyim
  • Bir kaç bölüm gerideydim, biraz önce oturup onları izledim. Sezon genel olarak iyi olmasa da son 3 bölüm iyiydi baya. Sezon finaline yakışmış.
  • ne zaman çıkıcak yahu ?
  • Sezon finali çok güzeldi umarım thad gitmez
  • Dizi süperdi ya sezon finali zaten diğer bölümelere göre daha iyiydi , hergün bi sezon izledim pişmanım siz yapmayın
  • bence sezon finali finaldi devamı gelmicek kendinizi alıştırın

hala yeni sezon onayı çıkmadı ve sezon finali tam bir final gibi bitti
    ayrıca thadim mezuniyetide geliyor takımdan ayrılması gerekir pro. da olamayacağına göre thadsiz dizinin bi anlamı yok
  • Pro neden olamıyor ? cezaları bir maçlık değilmiydi ? bence bunların hepsini Pro takıma koyucaksın , yani BMS'yi pro yapıcaksın ne güzel bizde izlicez 10 sezon
  • Ben bu diziyide izlemedim
  • İzlenecekler listemde zirveye oynuyır bugun yarın başlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

İzlenecekler listemde zirveye oynuyır bugun yarın başlarım

Başla hemen zaten bölümler kısa hemen bitirirsin.
  • Arkadaşlar eğer yenilenecek olsa bir şekilde kokusu çıkardı diye düşünüyorum. Geçen sene bu aralarda sezonun yenileneceğini öğrenmiştik yanlış hatırlamıyorsam, şu an dedikodu bile yok. Hatırladığım kadarıyla Thad , Larry ve Harmon mezun olacaktı, yani onlar çıkarsa çok dağılacak zaten dizi. Zaten Thad'in olmaması diziyi dibe düşürür bence.
    Kısacası büyük ihtimalle yeni sezon olmayacak büyük ihtimalle, 3. sezon ne kadar kötü olsa da /son 3 bölümle tekrardan gözüme girmişti gerçi ama/ gerek yeni sezon haberi olmaması gerek mezun olacaklar yüzünden olasılıklar düşüyor maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.