Şimdi Ara

Blue Mountain State (2010-2011) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
12
Favori
52.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akhilleus_41

quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Dizi ara vermiş. Bu hafta yeni bölüm görünmüyor.

Haftaya 2 bölüm yayınlayıp final yapacaklarmış galiba

Tamamen mi bitecek ? Vay anasını , eğlencesine bir dizi izliyordum , o da bitiyor.
  • Sezon sonuna gelmişiz ne çabuk geçti.
  • Final yapmayacak bildiğim kadarıyla pek bilgi yok finalle ilgili.Umarım olmaz öyle birşey.
    Son bölüm güzel olduğu kadar acıklıydı.Neler olacak şimdi çok merak ediyorum.
  • final yapmaz ya , daha Alex 4. sınıfı bitirmedi 3. sınıfta daha . 4. sınıfı bitirince final yapar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

final yapmaz ya , daha Alex 4. sınıfı bitirmedi 3. sınıfta daha . 4. sınıfı bitirince final yapar

Thad mezun olacak ama

yenisi gelir
  • quote:

quote:

quote:

final yapmaz ya , daha Alex 4. sınıfı bitirmedi 3. sınıfta daha . 4. sınıfı bitirince final yapar

Thad mezun olacak ama

yenisi gelir

Thad gitmez o diziden. Giderse tadı kaçar dizinin ya da yerine daha bomba birini getirmeleri gerekir

• Yok böyle final.Bütün sezondan daha iyiydi
  • BMS'in son bölümünde ilk sahnedeki çalan şarkıyı bilen var mı?
  • Güzel bir final oldu izlemeyenlerin çok şey kaçırdığını düşünüyorum bu diziye dair
  • Ya bir bakayım neymiş dedim, bir oturuşta 2 bölüm bitirdim. Devam da edeceğim galiba, bölümler kısa kısa. Eğlenceli bir dizi.
  • Bölümün başındaki o parçayı bilmek istiyorum arkadaşlar. Bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

Ayrıca EFFFFFFFFFFFFSANE bir finaldi... Tek kelimeyle mükemmeldi.
    Tüm yılın izlenme rekorunu kırmış dün gece.
    ATS yani Ortalama İzlenme Süresi'nde %41,33' ulaşarak ABD rekorunu kırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0NDiP -- 2 Aralık 2011; 14:55:38 >
  • Shazam kullandım o açılıştaki parça için ve bana bu sonucu verdi " 突風 "
    O parçayı bulmam lazım arkadaşlar rahat edemem uyuyamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0NDiP

Bölümün başındaki o parçayı bilmek istiyorum arkadaşlar. Bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

Kaynak?
  • Twitter'da bir takipci yazmis orda gormustum
  • 2 bölümle birden final yapması kötü oldu birazdan izliyeceğim

edit: süperdi . şimdi 1 yıl bekliyeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 2 Aralık 2011; 20:26:23 >
  • quote:

Bölümün başındaki o parçayı bilmek istiyorum arkadaşlar. Bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

Şu slow şarkıyı kastediyosun sanırım. Eğer oysa "The Counterfeit Junkies - How the Mighty Fall (feat. Abby Harmon)" şarkının ismi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooNCooL -- 2 Aralık 2011; 23:25:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TooNCooL

Şu slow şarkıyı kastediyosun sanırım. Eğer oysa "The Counterfeit Junkies - How the Mighty Fall (feat. Abby Harmon)" şarkının ismi.

O degil hocam tesekkur ederim gene de

Bahsettigim muzik ilk bolumun en basinda, hatta en net sekilde Alex barda icerken calan parca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0NDiP -- 3 Aralık 2011; 0:15:46 >
  • quote:

quote:

Bahsettigim muzik ilk bolumun en basinda, hatta en net sekilde Alex barda icerken calan parca

ilk bölümden kastın nedir sezonun ilk bölümü mü? sezon finalinde alex moran barda tek başına içerken çalan şarkı, hatta bölümün başında bu slow parça başka yok.

Edit: Yeni farkettim jenerikten sonra thad'le falan barda konuştukları sahne arkadan çalan Rnb bi müzik var onu kastediyosan eğer bulman çok zor hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooNCooL -- 3 Aralık 2011; 2:20:04 >

• quote:

quote:

quote:

ilk bölümden kastın nedir sezonun ilk bölümü mü? sezon finalinde alex moran barda tek başına içerken çalan şarkı, hatta bölümün başında bu slow parça başka yok.

Edit: Yeni farkettim jenerikten sonra thad'le falan barda konuştukları sahne arkadan çalan Rnb bi müzik var onu kastediyosan eğer bulman çok zor hocam.

O da degil
    Ben en guzeli videoyu kirpip oyle anlatayim derdimi.
    Bahsettigim muzik jenerikten once, Koc Daniels'ın sahada tek baskna golf oynarken calan, Thad'in tv'de o warriors'lu elemanlari izlerken (hatta hareket cekiyordu arkadasi)
    Videoyla anlatirim:-)

• Shazam bile bulamadi sarkiyi
    Hayat memat meselesi yaptim olayi
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.