Şimdi Ara

Blue Mountain State (2010-2011) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.225
Cevap
12
Favori
52.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

bölüm çok güzeldi, nasıl kurtulacaklar bu işten hiç bilmiyorum.

10. bölüm cidden çok güzeldi.bi sonraki bölüm çoook güzel olucak merakla bekliyorum bende.

ben 11 den bahsediyorum hocam, altyazı geldi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

bölüm çok güzeldi, nasıl kurtulacaklar bu işten hiç bilmiyorum.

10. bölüm cidden çok güzeldi.bi sonraki bölüm çoook güzel olucak merakla bekliyorum bende.

ben 11 den bahsediyorum hocam, altyazı geldi.

bölümleri karıştırdım 11 i izledim zaten sorun yok

• İyi gidiyor dizi. Son bölümlerde filmlerden alıntı yapmaya başladılar bence çok güzel oldu ama çoğu sahnesinde hangi film olduğunu anlayamıyorum.Eğer yakalayan arkadaş varsa burda paylaşsın bizde bilgilenelim.
    Mesela yukarıda @Radiohead yazmış 9. bölüm Memento ya benzetilmiş.

Onun dışında Top Gun sahnesi var onu zaten Thad kendisi söylüyor.
    Sammy nin halterin altında kalıp, göğüs ucunu keserek kurtulması.Ve orda kaldığı günleri kameraya çekmesi 127 Saat den alıntı.

Varsa başka dikkatiniz çeken siz de yazın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkliali

İyi gidiyor dizi. Son bölümlerde filmlerden alıntı yapmaya başladılar bence çok güzel oldu ama çoğu sahnesinde hangi film olduğunu anlayamıyorum.Eğer yakalayan arkadaş varsa burda paylaşsın bizde bilgilenelim.
    Mesela yukarıda @Radiohead yazmış 9. bölüm Memento ya benzetilmiş.

Onun dışında Top Gun sahnesi var onu zaten Thad kendisi söylüyor.
    Sammy nin halterin altında kalıp, göğüs ucunu keserek kurtulması.Ve orda kaldığı günleri kameraya çekmesi 127 Saat den alıntı.

Varsa başka dikkatiniz çeken siz de yazın..

thad in marty e yaptığı bakış vardı . sanırım 7. yada 8. bölümün sonunda buda bir filmden alıntıydı

yeni bölüm komik olmasada önemli bir bölümdü önümüzdeki 2 bölüm süper olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 18 Kasım 2011; 16:06:50 >

• Maç yasakları nasıl kalkacak acaba? Ayrıca NCAA kurumunu vergi kaçakçılığı ile tehdit ediyorsun, yine de ceza yenmesi garip olmuş.
  • Thad öldürecek beni arkadaş
  • Son bölüm güzeldi.

Bu seferde illuminatiyi ele almışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Son bölüm güzeldi.

Bu seferde illuminatiyi ele almışlar

Evet ve sırf onu diyip bırakmıyorlar sonradan Alex'in dedikleride burada tartıştığımız gibi aynı şeyler. Harika bir dizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Maç yasakları nasıl kalkacak acaba? Ayrıca NCAA kurumunu vergi kaçakçılığı ile tehdit ediyorsun, yine de ceza yenmesi garip olmuş.

Dizi önemli bir yere geldi yav. Genelde yeni bölün geldimi öylesine izlerim BMS'i fakat bu bölümden sonra gelecek bölümü beklemeye koyuldum. Bende merak ediyorum nasıl kalkacak yasaklar diye?

• beyler 1. sezonu bitirdim 2. sezona başladım ama 1. sezonun bittiği yerle alakası yok en son stadyum maçına gidiyorlardı otobüs sahnesiyle bitti anlamadım 2. sezon thad ın parmaklanmasıyla başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

beyler 1. sezonu bitirdim 2. sezona başladım ama 1. sezonun bittiği yerle alakası yok en son stadyum maçına gidiyorlardı otobüs sahnesiyle bitti anlamadım 2. sezon thad ın parmaklanmasıyla başlıyor

sanırım yabancidiziizle.com dan yada diziport.com dan izliyosundur orda 1. ve 2. bölümler karışmış

yane 2.sezon 1.bölüm = 2.bölüm
    2.sezon 2.bölüm = 1.bölüm

zamanında şikayet etmiştim ama hala düzeltmemişler demek ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

beyler 1. sezonu bitirdim 2. sezona başladım ama 1. sezonun bittiği yerle alakası yok en son stadyum maçına gidiyorlardı otobüs sahnesiyle bitti anlamadım 2. sezon thad ın parmaklanmasıyla başlıyor

sanırım yabancidiziizle.com dan yada diziport.com dan izliyosundur orda 1. ve 2. bölümler karışmış

bende böylemi acaba diyerek 2.bölümü izledim ama yine stat maçı yok direk antreman ve yeni gelen zencinin olduğu bölüm var, doğrumu acaba yoksa stad maçının olduğu bir bölüm yokmu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

bende böylemi acaba diyerek 2.bölümü izledim ama yine stat maçı yok direk antreman ve yeni gelen zencinin olduğu bölüm var, doğrumu acaba yoksa stad maçının olduğu bir bölüm yokmu

yok maçı göstermiyorlar zaten 2. bölümü izlersen anlarsın stad maçında neler olduğunu

• Stad maçını göstermiyorlar genelde.
  • @Shinku

cevap için çok teşekkür ederim..
  • Dizi ara vermiş. Bu hafta yeni bölüm görünmüyor.
  • bu hafta olmaması kötü olmuş . 1 haftadır acaba ne olucak diye bekliyodum
  • Dizi bitecek gibi beyler.
  • bölümün çıkaşağı tarih belli oldu mu beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezzarpasa

bölümün çıkaşağı tarih belli oldu mu beyler

haftaya çıkar büyük ihtimal
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.