Şimdi Ara

BLUE NİGHT MOD V 1.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben aranızda yeniyim ama bu mod olayı benide sardı,ilk olarak mouse ile başladım.daha sonra kasayıda modlıcam zaman problemim var.
    Kasa bittiğinde iyi bişi olucak gibi şuan corel draw programıyla tasarımını yapıyorum.Ve ilk kurban mouse

henüz başına geleceklerden habersiz

BLUE NİGHT MOD V 1.0

tuşları akçalı florasan mavi ile boyadım,çok güzel bi boya tavsiye ederim

mouse ın içini reflektör folyo ile kapladım daha çok parlaması için

BLUE NİGHT MOD V 1.0

ve dışını akçalı parlak siyah boyayla boyadım

BLUE NİGHT MOD V 1.0

BLUE NİGHT MOD V 1.0

BLUE NİGHT MOD V 1.0

BLUE NİGHT MOD V 1.0

BLUE NİGHT MOD V 1.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihözkans -- 8 Aralık 2006; 23:19:40 >

• pek sıradışı olmadı

BLUE NİGHT MOD V 1.0

kırmızı ledi söktüm ve yerine mavi led taktım,üzerine reflektör yazı yapıştırdım ancak böly kalmıcak bikaç değişiklik yapıcam,yorumlarınızı bekliyorum

BLUE NİGHT MOD V 1.0

BLUE NİGHT MOD V 1.0

BLUE NİGHT MOD V 1.0

BLUE NİGHT MOD V 1.0

BLUE NİGHT MOD V 1.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihözkans -- 8 Aralık 2006; 23:42:14 >

• güzel olmuş hocam ellerine sağlık. bu arada kulübe katılmak istersen imzadaki kulüp linkine tıkla. modcular dh mod kulübünde. hiç yoktan modcu olduğun belli olsun
  • teşekkür ederim,ben daha çırak sayılırım ama imzama logoyu ekledim
  • hayırlısı . Erlikten daha ileri Herşeyin bir başlangıcı vardır. Daha iyilerini bekleriz.
  • Eline sağlık güzel olmuş arkadaşım...
  • bnide sardı bu olay iyice ama bn daha mod yapmadım yinede mod. clube katılabilirmiyim?
    yoksa mod mu yapıyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güsel
  • güzel olmş eline sağlık şe ledi değiştirme olayını anlatabilir misin nası yaptın?
  • tabi,led in lehimli olduğu yerleri havya ile erittim ve ledi söktüm,ve mavi led i lehimledim,yalnız lehimlemeden + ve - yönlerine dikkat et,resim pek net diil ama umarım yardımcı olur,beğenen arkadaşlara teşekkür ederim buarada
  • Başlangıç olarak güzel. Ellerine sağlık bende bu mod işine gırcem insanın kendı yaptığı gibi varmı bee :))

Saygılar.
  • güzel olmuş ellerine sağlık
  • çok güzel eline sağlık
  • hoş bi çizgi
  • eline sağlık
  • Mavi led takma olayını düşünenler varsa hiç beklemeden yapsın. Extra parlak LED'lerden taktım, mouse'nin altını çevirince koca oda aydınlanıyor. Ben sensörün mavi ışıkta sapıtacağından korkmuştum açıkçası, ama öyle birşey olmadı. Sağlam çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.