Bildirim
Blue ray player tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ayrı bir başlık açmayım, bende burdan tavsiye almak istiyorum,
-pioneer BDP-320
-lg bd 390
-lg bd 370
-sony s 560 -
quote:
Orijinalden alıntı: er70
iYİ GÜNLER. PHİLİPS BDP3000 BLUE RAY PLAYER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA ACABA NASIL BİR CİHAZ, PERFORMANSI İYİMİDİR? SADECE FİLM İZLİYECEĞİM. CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR...BAŞKA BİR CİHAZ TAVSİYESİ DE OLABİLİR..
Biliyorsunuz bu cihazı TV alana bedava kampanyasıyla dağıttılar. Blu-ray filmler pahalı olduğu için çoğu alıcı da kullanmayarak satıyor. Ben bu yolla edindiğim blu-rayde orijinal olmayan filmler oynattım. Bir tek filmde sorun çıkarmıştı. Onda da medya sorunluymuş, değiştirince sorun yaşamadım. Oldukça yeni sayılır benimki şu ana kadar ayrıca DVD ve Audio CD denedim onlarda da sorun yok. Piyasada 400 civarı, ikinci el kullanılmamışları 250-300 e satılıyor. Eğer benim gibi ambalajında bir ikinci el bulabilirseniz kaçırmayın derim. Son yazılımla USBden film oynatmak mümkün hale geldi. (Başlangıçta USB girişi sadece yazılım güncelleme ve BD live için kullanılabiliyordu.) Özetle çok iddialı bir kullanıcı değilseniz dediğim fiyatlarda kelepir bir ürün...
-
BDP3000 konusunu Gubaldak çok iyi ifade etmiş...
Fakat yerinizde olsam biraz daha bütçe artırarak Media Oynatıcı ürünleri daha çok araştırırım, maksadınız yakın geleceğe yatırımsa daha mantıklı. Yoksa bugünü kurtarmak adına ve bütçeniz değişemiyorsa edinilebilir...
Forumda bir çok kullanıcısı ve reklamı bulunan ürün var yakından incelemenizi tavsiye ederim... -
quote:
Orijinalden alıntı: er70
iYİ GÜNLER. PHİLİPS BDP3000 BLUE RAY PLAYER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA ACABA NASIL BİR CİHAZ, PERFORMANSI İYİMİDİR? SADECE FİLM İZLİYECEĞİM. CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR...BAŞKA BİR CİHAZ TAVSİYESİ DE OLABİLİR..
biraz daha detay verirseniz daha çok tavsiye gelecektir.. -
ARKADAŞLAR MESAJLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. EVİMDE 42 SAMSUNG LCD VE 5+1 1000W SAMSUNG SES SİSTEMİM VAR. FİLM İZLEMEYİ SEVİYORUM. DVD KALİTESİ YETERSİZ GELİNCE LCD NİN PERFORMANSINDAN DAHA İYİ FAYDALANIP DAHA CANLI RENKLERLE FİLM İZLEMEK İÇİN BLUERAY ALMAK İSTEDİM SADECE FİLM İZLEYECEGİM AMA AYNI ZAMANDADA ALACAĞIM OYNATICI ZAMANIN GERİNDE DE KALMIŞ OLMASIN İSTİYORUM. SAĞOLUN..CAVAP YZAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR.. -
quote:
Orijinalden alıntı: T-una
BDP3000 konusunu Gubaldak çok iyi ifade etmiş...
Fakat yerinizde olsam biraz daha bütçe artırarak Media Oynatıcı ürünleri daha çok araştırırım, maksadınız yakın geleceğe yatırımsa daha mantıklı. Yoksa bugünü kurtarmak adına ve bütçeniz değişemiyorsa edinilebilir...
Forumda bir çok kullanıcısı ve reklamı bulunan ürün var yakından incelemenizi tavsiye ederim...
Sayın T-una size ben de katılyorum. Ben önce NMT tarzı bir medya player alarak işe başladım. Çok keyif alıyorum. Hem film indirip hem de hepsinin afişlerini görerek seçim yapmak çok güzel. Dolum fiyatları da oldukça uygun. 2 Blu-ray fiyatına 60-70 mkv edinebiliyorsunuz (HDD fiyatı hariç). Ama BDP de benim için olması gereken bir cihazdı. İdeali ikisini de içeren bir NMT; şimdilik Popcorn C-200 var bu özellikte ve fiyatı HDD + BD sürücü derken 1300 TL ye vuruyor. Ayrı ayrı BDP 3000 ve Egreat M32B bana yarı fiyatına geldi. Öncelik olarak dediğiniz gibi ilkin NMT sonra BDP derim ama bence ikisi de olmalı.Bu arada biliyorum sizde de Philips TV var, şimdi onlara da şükran borçluyum; iyi ki USB girişlerine MKV koymamışlar. Yoksa NMT ile tanışmayacak ve nimetlerinden faydalanmayacaktım.
-
Sn. Gubaldak bu yorumlarınızı özellikle son üç cümlenizi;
LCD USB den MKV oynatıyor diye aşırı parlak ve renkli görüntüye mağruz kalmayı tercih eden, hepsi bir arada olsun mantığıyla Panel kalitesi yani seyir zevkinden vazgeçen bilinçsiz arkadaşların olduğu her başlığa yazmanızı tavsiye ederim...
BD Player konusunda ise ben Antalya'da çıktım 7 tane film kiralayan/satan yere girip çıktım, Blu-ray Disc ile satılan/kiralanan film bulmak gerçekten zor. Ben evde film izleme keyfinden yıllardır uzağım ama bu süreç içerisinde Türkiye'de Blu-ray Disc ler niye yayılamadığını anlayamadım...
Demek istediğim ikiside gerekli katılıyorum fakat BD Disc oynatıcılara gereksinim ikinci planda, yani daha sonra edilebilir durumda kalıyor...
er70 arkadaşımız dediğimiz gibi bir Media Player edinirse daha iyi fakat BLu-ray de ısrar ediyorsa 5.1 ses için sanırım Philips BDP7300 beğeniliyor... İlgili başlığı okumasını tavsiye ederim..
-
BD film fiyatları hala çok yüksek bir de MKV hakikaten orijinal blu-raye çok yakın. Bende orijinal bir BD film alma "refleks"i oluşmadı hala. Sonuçta her şey arz talep meselesi bizde refleks oluşunca tezgahlar da yavaş yavaş dolar... -
T-una,gubaldak ilginize teşekkürler.. Hepimiz farkındayızki bu oynatıcılarda tam olarak sıtandartlar oturmadı ve her geçen zaman daha iyiye doğru gidiyor. Ben bu geçis arasında fazla para harcamadan bu zamanı geçirmeyi düşünüyorum. Almışken zamanı gelince işime yarayacak olanın iyisini almak istiyorum. İnternette araştırdım 250 tl kutusunda açılmamış faturalı bdp3000 buldum. Bunu alıp biraz oyalanmak istiyorum. Bu standartlar sorunu hatırlarsınız bir zamanlar cd ve cd yazıcılarda da olmuştu. Teşekkürler.. -
Er70 BDP3000 başlığını okumadıysan okumanı tavsiye ederim...
Karar senin kolay gelsin...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X