Şimdi Ara

Bluedio i6 vs Samsung HS3000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar,

Uzun zamandır foruma uğramamıştım ki yine bir soru ile karşınızdayım. Çok sıkmadan uzun tutmadan anlatmaya başlıyorum

Bundan yaklaşık 1 sene öncesinde Aliexpress üzerinden kendime tamamen piyango olacak şekilde hiç inceleme yapmadan Bluedio i6 kulaklık aldım. Yaklaşık 50 tl verdim ve fiyatına göre inanılmaz derecede performanslı bir ürün çıktı. 110 db stereo kulaklıkları ile neredeyse 1-2 saat müzik dinledikten sonra kulak tıkanıklığı yapacak derecede yüksek ve kaliteli ses veriyordu. Mükemmel bir Bass kalitesi vardı. 2 cihaza aynı anda bağlanabiliyor ve 7-8 saat kadar bataryası dayanıyordu. Ürünü Allahtan Aliexpress üzerinde Bludio yetkili satıcısından aldım, çünkü cihaz 2 ay sonra bozuldu. Sonrasında satıcı Dünya üzerinde tirilyon kişi ile ilgilendiğinden tabii ki beni hatırlamadı ve bin tane soru sorarak video çekip yollayarak neyse ki ürünün bozulduğuna ikna ettim ve 15 tl kargo ücreti ile yenisini yolladı. Gelen 2. cihazı elime aldım, öbür gün bozuldu Sonrasında sen benle başşak mı geçiyorsun diyerek 15 tl daha verdim ve yenisini yolladı. Gelen 3. ürün de 1 ay kadar dayandı ve yine bozuldu. Satıcıya laf anlatmak çok zor ve benim bozduğuma inanıyor, ikna etme süreci kargonun gelmesi gitmesi derken ürün elime 1-2 ayda anca geçiyor. Toplamda 3 cihaza 80 lira bayılmış oldum ve elime geçen sıfır.
    Artık gelmesi gitmesi falanı filanı ile uğraşmak istemediğimden biraz araştırma ile Samsung HS3000 modelini buldum. Fiyatı şuan 70-80 lira civarında seyir etmekte. Teknik özellikler kısmında kaç db olduğu belirtilmemiş. Malzeme kalitesi ile ilgili yorumlar baya güzel. Yalnız burada ve başka sitelerde okuduğum bazı yorumlar arasında da uçurum var. Örneğin;
    Birisi şarjı mükemmel 6-7 saat kesintisiz gidiyor derken, diğeri 1-2 saat anca gidiyor kullanışsız diyor.
    Birisi müzik kalitesi mükemmel derecede sağır oldum derken, birisi telefon konuşmaları için uygun ama müzik için para etmez diyor.
    Birkaç yerde gördüğüm senelerdir kullanıyorum diyen arkadaşlar da var, alalı bir ay oldu servise verdim 2 ay geçti hala yenisini vermediler diyen de var.

Arkadaşlar Bluetooth kulaklık bence lüks herkeste olan herkesin kullanacağı bir şey değil, bu yüzden 50 lira da olsa 500 lira da olsa paramızı çöpe atmayalım. Ben teknik serviste oturarak çalıştığım için günde 10 saat boş oturamıyorum bu kulaklığa ihtiyacım var ve yorumlarınızı almak istiyorum. Başka cihaz tavsiyelerine de açığım ama adı sanı belli olmayan çin işi japon işi 20-30 liralık cihazlara değil

Hepinize kolay gelsin, kullanan arkadaşların yanıtlarını bekliyorum, iyi günler dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor88 -- 23 Mart 2016; 17:09:15 >

• Zagor88 kullanıcısına yanıt
    Dostum ben de bu aleti araştırıyorum. Bana 2 cihaza bağlanabilen aptx destekli (baya fark yaratıyor anladığım) bir alet lazım. Sony sbh50, sbh52 ve sbh54 de ilgimi çekti ancak bağlantı kopması problemleri ve aptx olmaması nedeniyle buna kayıyorum. Yalnız forumda konusu mevcut zaten istersen oraya yaz sen de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.