Şimdi Ara

Hepsiburada Anker Soundcore R50i TWS Bluetooth Kablosuz Kulaklık Beyaz 649 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anker Soundcore R50i TWS Bluetooth Kablosuz Kulaklık Beyaz - IOS ve Android Uyumlu - A3949 (Anker Türkiye Garantili)

649 TL

• Byramdan önce 10 gün kadar fırsat olarak bekledi. pazartesi günü teslim aldım performansı çok iyi.

• Anker in en popüler modeli olan R100 ile kıyaslandığında farkları nedir ve hangisi daha iyidir?
  • serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    R100 artık eskidi hocam. R100, P2i olarak yenilendi birkaç ay önce. P2i ile R50inin farklarına bakınca da P2i mikrofon olarak daha kaliteli, ama ses kalitesi olarak geride kalıyor, çünkü sadece podcast ve bass boost equalizer modu var ve uygulama desteği yok. R50i daha düşük kalitede mikrofonla geliyor, ama uygulama desteği sayesinde birçok equalizer modu var. Bu yüzden daha iyi ses verebiliyor. Benim YouTube videolarından gördüğüm kadarıyla farklari bu.
  • QCY T13 Anc İle ikisi arasında kaldım, ilk defa bluetooth kulaklık kullanacağım. 2 Ürünü deneyimlemiş olan kıyaslayabilirse çok sevinirim.

• UçamayanSüperKahraman U kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler. Tws kulaklıkların çocuğunda mikrofon ile ilgili şöyle bir sorun var. Biz konuşurken bizim sesimizden çok etraftaki kişilerin seslerini karşıya iletmesi ve karışımızdaki kişilerin de bizi zor duyması çünkü bizim sesimizden çok etrafımızdaki insanların sesleri ve rüzgar vesaire gibi çevresel sesleri duyması. Bunu istemiyorum hem müzik olarak kaliteli hem de toplantılarda sadece benim sesim karşı tarafa gitsin yeterli çok ahım şahım bir kaliteye de ihtiyaç yok berraklık vesaire gibi. Hangi ürün ihtiyacımı karşılar bilmiyorum

İki cihazı da kullandım;

Şarj bariz daha iyi, yazılandan da iyi bence

Uygulama üzerinden ses ayarı

Kulaklık üstündeki kontroller dokunmatik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam işte sorun tam olarak da bu :) Tws kulaklıkların esas sorunu da mikrofon. Bu paraya alacağınız hiçbir kulaklık maalesef bu ihtiyacınızı karşılayamaz. Eğer kaliteli mikrofonu olsun günlük hayatta sıkıntısız şekilde dışarıda da olsam sesim güzel gitsin diyorsanız üst seviye Tws kulakliklara bakmanız lazım. Benim önerim Jabra Elite 7 Pro.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.