Merhaba arkadaşlar 300tl civarı bütçem var ve bluray oynatıcı almak istiyorum yalnız 5+1 çıkışı olmasını istiyorum bunun yanında bazı bluraylar 3d özellikte falan oluyorlar bilen arkadaşlar biraz bilgi verebilrimi şimdiden teşekkürler
lütfen ilgilinen arkadaşlar yardımcı olabilirmi
BLURAY FİLM İÇİM BLURAY OYNATICI ALMAK BANA FAZLA LÜKS GELİYOR. BUNUN İÇİN EN GÜZELİ FİYATI 500 TL DÜZEYLERİNE İNEN SONY PS3 ALMAK. EVDE YILLARDIR OĞLUM İLE BİRLİKTE ARASIRA PS3 OYUNLAR OYNARIZ. AMA 1 AY ÖNCE ALDIĞIM 3D TV SAYESİNDE BLURAY 3D FİLMLER İZLEMEYE BAŞLADIK. PS3 AYNI ZAMANDA BLURAY FİLM OYNATICIDIR. BLURAY 3D FİLMLERİ PS3 DEN ÇOK RAHATLIKLA OYNATABİLİRSİNİZ. 3D AKTİF GÖZLÜKLE HARİKA GÖRÜNTÜLER ALIYORSUNUZ. PASİF GÖZLÜKLE SEYRETMEDİM 3D FİLM HİÇ SEYRETMEDİM. SİZLERE HEM 2 KİŞİLİK OYUNLARI HER OYUNCU İÇİN TEK EKRAN GÖSTEREN 3D AKTİF GÖZLÜKLÜ 3D TV , HEM DE BU TV BLURAY FİLM SEYRETMEK İÇİN SONY PS3 Ü TAVSİYE EDİYORUM. HDMI 1.4 KABLO İLE PS3 Ü 3D TV YE BAĞLADIĞINIZ ZAMAN İSTER OYUN OYNAYIN İSTER BLURAY FİLM SEYREDİN. TAVSİYE EDERİM.
quote:
Orijinalden alıntı: masochist
Merhaba arkadaşlar 300tl civarı bütçem var ve bluray oynatıcı almak istiyorum yalnız 5+1 çıkışı olmasını istiyorum bunun yanında bazı bluraylar 3d özellikte falan oluyorlar bilen arkadaşlar biraz bilgi verebilrimi şimdiden teşekkürler
Hocam ps3 halen en mantıklı çözüm ama orjinal firmware ile kullanın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme