Şimdi Ara

BlueStacks App Player iznim olmadan telefona uygulama indiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bilgisayara Clash of Clans ve Kale Savaşlarını oynamak için BlueStacks App Player yükledim. Sorun yok çok güzel çalışıyor. Tek sorun oyunları oynamak için google hesabıma mecburen giriş yapmam ile 2-3 saat içerisinde telefonuma otomatik olarak bana sormadan 3 adet 20-40mb boyutlarında oyun indirmiş olması.

Bütün ayarlarına baktım ama pc de kurulu olan blustacks app player ayarlarından halledilebilecek bir sorun değil. Google hesabımı programdan silersem de oyunları pcden oynayamam.

Yardım istediğim konu telefondan ben onay vermedikçe uygulama yüklenmesini engelleyebilecek bir android app var mı?
    veya
    Programı bir süredir kullanan, deneyimi olan varsa sürekli bu şekilde program yüklemeye devam ediyor mu? Yani 3-5 program yükledikten sonra peşimi bırakacaksa sorun değil ama sürekli devam edecekse bahsettiğim gibi bunu engelleyecek bir android uygulamasına ihtiyacım olacak.

• Şimdilik sorunu çözdüm sanırım. Bluestack in hazırda kurulu gelen "appinstaller" isimli uygulamasını ve 2 market uygulamasını kaldırdım. "app sync" ve "app search" uygulamalarını da devre dışı bıraktım. Şu anda telefonuma uygulama yüklemiyor. Eğer sorun devam ederse buraya yazarım.
  • ben bilgisayara kurdum ya program indirtip yada 2 dolar öde gibi bişey çıkıyor mecbur devam etmek için program indiriyorum bunun da çözümü bu şekilde olur mu
  • goodmonkey G kullanıcısına yanıt
    - uygulama yöneticisinden app installer, app sync, app search, amazon market ve 1 mobile market isimli uygulamaları kaldırın
    - android marketten bir launcher yükleyin tavsiyem nova launcher
    - ev simgesine tıkladığınızda iki launcher çıkacak "her zaman" seçeneğini tıkladıktan sonra yüklediğiniz launcherı seçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resurection -- 9 Aralık 2014; 20:37:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.