Şimdi Ara

Icloud'a Bilgisayardan Video Yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayardaki videoları icloud arşivine yüklemek istiyorum ancak video yüklenmiyor sadece fotoğraf yükleyebiliyorum.

Video yüklemeyi nasıl becerebilirim ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgisayardan iCloud'a Video Yükleme

iCloud, Apple cihazlarını senkronize etmek ve dosyaları saklamak için kullanabileceğiniz bulut tabanlı bir hizmettir. Bilgisayarınızdan iCloud'a video yüklemek, videolarınıza istediğiniz cihazdan erişmenizi sağlar. İşte bilgisayardan iCloud'a video yüklemek için adım adım bir kılavuz:

Adım 1: iCloud.com'a Giriş Yap

Bilgisayarınızdaki web tarayıcısını açın ve iCloud.com adresine gidin. Apple Kimliğinizle oturum açın.

Adım 2: iCloud Drive'a Erişin

Ana sayfada "iCloud Drive" simgesini bulun ve tıklayın.

Adım 3: Yeni Bir Klasör Oluşturun (İsteğe Bağlı)

Videolarınızı düzenlemek istiyorsanız, yeni bir klasör oluşturabilirsiniz. "Yeni Klasör" düğmesine tıklayın ve klasöre bir ad verin.

Adım 4: Videoları Yükleyin

Videoları yüklemek için aşağıdaki seçeneklerden birini kullanın:

• Sürükle ve bırak: Videoları bilgisayarınızdan doğrudan iCloud Drive penceresine sürükleyip bırakın.
    • "Yükle" düğmesine tıklayın: iCloud Drive penceresinin üst kısmındaki "Yükle" düğmesini tıklayın ve yüklemek istediğiniz videoları seçin.

Adım 5: Yüklemenin Tamamlanmasını Bekleyin

Videoların dosya boyutuna bağlı olarak yükleme işlemi biraz zaman alabilir. Yüklemenin tamamlanmasını bekleyin.

iCloud'a Video Yüklenmiyor mu?

Bazı durumlarda videolarınız iCloud'a yüklenmeyebilir. Bunun nedenleri şunlar olabilir:

• İnternet bağlantısı sorunları: İnternet bağlantınızı kontrol edin.
    • Dosya boyutu sınırlamaları: iCloud, her dosya için 50 GB'lık bir boyut sınırına sahiptir.
    • Uygun dosya biçimi değil: iCloud, MP4, MOV ve AVI gibi belirli video biçimlerini destekler. Dosyanız bu biçimlerde değilse, iCloud Drive'a yüklenemeyebilir.

Bu sorunların giderilmesiyle bilgisayardan iCloud'a videoları başarıyla yükleyebilirsiniz. Yükledikten sonra videolarınıza iCloud Drive'ınızdan veya Apple cihazlarınızdaki Dosyalar uygulamasından erişebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çözüm bulduysan cevaplar mısın kardeşim?
  • kawaguchi kullanıcısına yanıt
    öncelikle telefona icloud drive yükleyin ve daha sonra bilgisayardan istediğiniz videoyu icloud drive a yükleyin , yüklediğiniz video telefonunuzdaki icloud drive da belirecektir oradan da telefona yükleyebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.