Şimdi Ara

Laptop'tan Masaüstüne Dosya Aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, kısa ve öz anlatmaya çalışacağım.

+Laptop'ta 320 gb hdd var (280 aslında) 140+140 bölümlendirdim kullanıyorum.

+Yerel disk D'deki yaklaşık 100Gb veriyi masaüstüne aktarmam lazım

+2 HDD'de de windows yüklü , 2'si de C ve D olarak 2'ye bölümlendirilmiş vaziyette.

**Ben laptop'taki D'deki verileri masaüstüne nasıl aktaracağım ?

+Laptop'un C bölümünü biçimlendirip, direk masaüstüne bağlasam ne olur ?

+Yada bağlamadan önce Laptop'daki D diskini E yada F olarak değiştirip C'yi biçimlendirmem mi lazım ?

• Ethernet kablo ile ag bağlantısı kuracaksın ordan istediğin dosyaları paylaşıma açacaktın atacaksın sonra...
  • Bağlantı çok yavaş hocam geçen gün kuzenimin bilgisayarından veri aktarmayı denedik 1.37 GB veriyi 18 dakikada transfer etti. Ben 100GB 'yi bu yolla aktarsam kaba bir hesapla 20 saat sürecek
  • dosyaları tek tek atacaksın toplu atınca uzun suruyor birde sen nasıl yöntem düşünüyorsun ki? SSD kullan ))))
  • Yaklaşık 1300 küsur klasör ve 16 bin küsur üzerinde dosya var.

Daha pratik bir yöntemi yok mu

Harici disk alacak para yok maalesef
  • flash bellekle var 32 32gb atmak ama oda zaman alır en hızlı ssd diyorlar SSD alana kadar turbobit üyelik alırsın 1 aylık oraya hızlı sekilde upload edersin sonra ordan hızlı sekilde download edersin ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay11 -- 1 Eylül 2013; 21:33:46 >
  • Dostum ethernet kablosuyla o hızla atmaz yanlışın var veya bir yeri yanlış yaptınız dosyaları paylaşıma attığınızda direk sizin hdd nizin yazım ve okuma hızıyla atıyor yani dosyayı taşıyabileceğiniz en hızlı yol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İki bilgisayari ayni modeme ethernet kablosuyla bagladik ordan ev grubundan dosya aktarimini denedik yanlis mi yaptik acaba ? Pek bir bilgim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modem üzerinden değil bilgisayalarları bağlayacaksın birbirine, burda geniş bir açıklama var;

http://www.pclabs.com.tr/2010/05/16/iki-bilgisayar-arasinda-ag-nasil-kurulur/
  • bence de bir hata var. ama windows kastırıyor olabilir. 2 yol önereceğim ikisi de işe yarar.

1. si filezilla nın ftp server programını indir ve ana makinaya kur, çalıştır. 2. bilgisayardan ftp ile bağlan ve dosyaları çek. bu kolay olanı.

2. si de cross bağlantı yap yani ethernet kablosunun uçlarını cross olarak çaktır ve direk bilgisayar ve notebook a tak. sonra ağ oluştur ve direk ağ kartınınn limiti ne ise %80 ile dosya transferine başla. (100mbps ise saniyede 8 mb civarında olmalı.)

Laptop'tan Masaüstüne Dosya Aktarma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotocum -- 1 Eylül 2013; 22:58:47 >
  • Cross'u ben kendim ayarlayamam elektrikci ayarlayabilir mi bunu ?

• Hub pensen yoksa evet yapamazsin. Artik cogu lektrikci yapiyor. Ama direk kablo dizilimini bilmezler. Senin siralamayi goturup yaptirman gerekir. Ama en kolayi filezilla direk 5 dakika icinde isleme baslamis olursun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.