Şimdi Ara

HARİCİ HDD DOSYA ERİŞİM İZNİ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bir sorunum var 2TB haici hdd aldım güzel çalışıyor sıkıntı yok fakat bu klasördeki bazı dosyalara erişemiyorum bu klasör steam oyunlarımın tutulduuğu 1.5 tb boyutunda bi klasör hiç bir şekilde bu klasördeki hiç bir dosyayı çalıştıramıyorum.

Özelliklerden tüm alt klasörlerde dahil olmak üzere everyone ve kendi kullanıcı adıma tam yetki verdim yine olmadı, sonra gelişmiş yetkilendirme denetim ayarlarından aynı şekilde yaptım yine yemedi dosya sahip ayarlarını devralıyım dedim bu sefer erişim reddedildi diyor ne yapim?

Verdi hata hep aynı windows belirtilen dosyaya erişemedi, gerekli izinleriniz olmayabilir diür amma velakin izin de var anlamadım.

O dosyayı kopyalim masaüstüne ordan geri hdd atim dedim yine olmadı bu seferde dosyayı kopyalamak için yönetici iznine sahip olmalısınız diyor. Daha önce de böyle bir sorun olmuştu arkadaşımın bilgisayarına taktımda hdd yi dosya izinleri ona geçmiş olmalı muhtemelen ama ilk sahibi benim pc olduğu için dosyayı masaüstüne kopyalayayıp tekrar hdd ye geri kopyaladımda sorun çözülmüştü şimdi o da olmuyor çünkü bilgisayara format attım artık o klasörün ilk sahibi şimdi başka bir kullanıcı bi akıl verin ne yapam 1.5 TB oyun var valla zorla indirdim hepsini.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici disk veri kopyalama sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.