Basit ve Pratik Veresiye Programı
Merhaba çok basit ve kolay kullanılabilir veresiye programı geliştirdim kurulum gerektirmez direk tıkla çalıştır şeklinde kullanabilirsiniz.
Şu adresten ücretsiz indirip deneyebilirsiniz:
Yeni Oyun Alış Veriş Sitesi
Arkadaşlar Steam anahtarı satın alıp ya da satabileceğiniz bir site tasarladım. Eğer siz de bağımsız oyun geliştiriciyseniz ve Steamde yayınladığınız oyunlar varsa isterseniz tanıtım amaçlı isterseniz satış amaçlı sitemize oyunlarınızı gönderebilirsiniz. Oyuncuysanız ve steam oyun anahtarı satın almak istiyorsanız yine sitemizi kullanabilirsiniz.
HARİCİ HDD DOSYA ERİŞİM İZNİ SORUNU
Arkadaşlar şöyle bir sorunum var 2TB haici hdd aldım güzel çalışıyor sıkıntı yok fakat bu klasördeki bazı dosyalara erişemiyorum bu klasör steam oyunlarımın tutulduuğu 1.5 tb boyutunda bi klasör hiç bir şekilde bu klasördeki hiç bir dosyayı çalıştıramıyorum.
Özelliklerden tüm alt klasörlerde dahil olmak üzere everyone ve kendi kullanıcı adıma tam yetki verdim yine olmadı, sonra gelişmiş yetkilendirme denetim ayarlarından aynı şekilde yaptım yine yemedi dosya sahip ayarlarını devralıyım dedim bu sefer erişim reddedildi diyor ne yapim?
Verdi hata hep aynı windows belirtilen dosyaya erişemedi, gerekli izinleriniz olmayabilir diür amma velakin izin de var anlamadım.
O dosyayı kopyalim masaüstüne ordan geri hdd atim dedim yine olmadı bu seferde dosyayı kopyalamak için yönetici iznine sahip olmalısınız diyor. Daha önce de böyle bir sorun olmuştu arkadaşımın bilgisayarına taktımda hdd yi dosya izinleri ona geçmiş olmalı muhtemelen ama ilk sahibi benim pc olduğu için dosyayı masaüstüne kopyalayayıp tekrar hdd ye geri kopyaladımda sorun çözülmüştü şimdi o da olmuyor çünkü bilgisayara format attım artık o klasörün ilk sahibi şimdi başka bir kullanıcı bi akıl verin ne yapam 1.5 TB oyun var valla zorla indirdim hepsini.
PS2 Grafik Upscaler
Arkadaşlar merhaba bir sorum var şimdi benim PS2 konsolum var bir de 82 ekran LED TV var PS2 yi TV'ye scart girişimden bağladım fakat tabi ki bildiniz gibi görüntü kalitesi çok düşük ve bulanık gibi ben scart tan bağlamak yerine hdmı dönüştürücü alıp bağlasam görüntü kalitesinde artma olur mu?
Oyunuma Destek Olun
This game invites you to an action-packed adventure. Thanks to the FPS game system, you will enjoy it every time you hit all enemy. What could you sacrifice to save a military base captured by aliens from aliens?
Merhaba sayın dh takipçileri oyunuma destek olursanız çok sevinirim şu an oyunum indirimde destek olursanız sevinirim yorumlarınızı da merak etmiyor değilim
Türk Yapımı Oyunumuza Destek Olalım.
|
C# Gittigidiyor Api Kullanımı Hakkında
|
C# İLE FIREBIRD BAĞLANTISI SORUNU
|
C# UZAK AD ÇÖZÜLEMEDİ HATASI
|
İlgi Alanları: programlama, video oyunları
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 77
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.522 (Bu ay: 149)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama