|
Bluestacks Cihazınız bu sürümle uyumlu değil
-
-
Apk Pure gibi bazı apk yklenebilen sitelerden indirip kurman gerek. Sonra oyun guncellemelerini yapacak normal çalısacak.
Ben artık bluestack kullanmıyorum gerçi son zamanlarda beni çok sınır etmeye basladı Nox ındırıp kurdum onu kullanıyorum. -
Bende bi nox indirip onda deneyeyim ozaman ilk. Olmazsa dediginiz siteyi deneyeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tum android emulatorleri denedim en iyisi memu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
indiriyorum ilginiz için teşekkürler
Rica ederim -
Cihazıniz bu surumle uyumlu değil diyor oda
quote:
Orijinalden alıntı: Stacker80
Tum android emulatorleri denedim en iyisi memu
Ben onu kullandım bir ara ama Dominations oyunuyorum savaş esnasında MEmu da oyun kapaniyor. O sebepen kaldirdim. -
Nox her oyunu calistirir ama oyuna girince o da hata verip kapanir yani emulatorler her oyunu calistirmaz ne yazik ki
Domination bende yukkemistim ve calisiyordu belki de memuda ayrilan bellegi 4096 yapmaniz sorunu halledebilir
Kesin çözüm: Her yolu denedim. BlueStacks'i yeniden yükleyin. Yüklediğinizde masaüstüne "BlueStacks multi-ınstance Manager" adlı bir uygulama kısayolu gelecek onu çift tıklayıp açın. Orada kurulu BlueStacks oluşumları olacak. Muhtemelen sizde 1 adet kurulu. Onu durdur deyin. Daha sonra sol köşeden oluşuma tıklayın. Açılan pencerede "taze instance" yi seçin. Android sürümü kısmında Android 11'i seçin (eğer daha yükseği varsa onu da seçebilirsiniz). Daha sonra sonraki deyin ve ayarları kendi istediğiniz gibi seçerek indirin butonuna tıklayın. İndirdikten sonra yine "BlueStacks multi-ınstance Manager" uygulamasında indirmiş olduğunuz Android 11 yazan sürümü başlat deyip onu kullanın. Diğerini de sağ köşedeki çöp kutusu sembolünden kaldırabilirsiniz. Bende nougat 32 Bit kuruluydu onda açılmayan oyun Android 11 de açıldı. Sizde de belki Android 11 kuruludur onda açılmaz nougat 32 Bit veya 64 Bit'te çalışır. Onları deneyin yani oyuna göre değişebilir.
-
Cevap için biraz gecikmişsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok teşekkür ederim sayende oyunu çalıştırdım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X