Şimdi Ara

Bluestacks sunucu bağlantı hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bluestacksi clash of clans oynamak için kurdum gmailden hesabıma giriş yaptım
    oyunu da hatasız kurdum
    ancak sunucu bağlantın koptu internet bağlantını kontrol edin diye hata veriyor.
    Oyun yükleniyor sekmesinde kalıyor...
    bunun çözümü nedir ?
     Bluestacks sunucu bağlantı hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w4nted -- 22 Ağustos 2015; 17:55:54 >

• Sisteminiz win8 sanırım?
    Bu hatanın iki sebebi var benim gördüğüm; birincisi çok kısa internet bağlantı sorunlarıyla bağlantı koptu demesi ve yenilemenle ikinci kerede yüklenmesi...
    Ama bir diğer sebep, sizin gmail hesabı tam olarak oturum açılmamıştır ve Clash of Clans tam anlamıyla yüklenmemiştir, size tavsiyem internet bağlantınızı kontrol ettikten sonra lütfen ayarlardan hesapları yönete gelip gmail hesabınızı tekrar ekleyin...Bence hepsini ayarlardan kaldırıp yeniden ekleyin ve marketten kontrol edin tam olarak yüklenmiş mi yoksa yüklenmemiş mi :) umarım çözülür,iyi formlar...
    Not;bende win7 var,bu çözümler işe yarıyor....
  • teşekkkür ederim çözdüm sorunu şimdi de hesap aktarmada 102 hatasını alıyorum ?
  • Kardeşim nasıl yaptın herşeyi yapıyorum olmuyor kafayı yiyicem lütfen yardım et windows 7 benim pc

• quote:

Orijinalden alıntı: MMEdge

Kardeşim nasıl yaptın herşeyi yapıyorum olmuyor kafayı yiyicem lütfen yardım et windows 7 benim pc

Bro benim hata internet bağlantımdaymış. Bizim şirketin wifisi kısıtlıyormuş onu hallettim halloldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.