merhabalar. benim sorunum bluetoothla bilgisayardan indirdiğim videoları cep telefonum hafıza yetersiz deyip kabul etmiyor acılmıyor.hafıza kartım yeni 1 gb aldım.neden acaba yardım edin lütfen.
quote:
Orjinalden alıntı: nebilali
merhabalar. benim sorunum bluetoothla bilgisayardan indirdiğim videoları cep telefonum hafıza yetersiz deyip kabul etmiyor acılmıyor.hafıza kartım yeni 1 gb aldım.neden acaba yardım edin lütfen.
arkadasım sana tavsiyem bluetooth sadece resim ve tema oyun atmak için kullan.... kard rider (kart okuyucu al) 5-10ytl arası bu sayede 1gb 1 dakka içinde fll mp3 atarsın
1 telefonun marka model ne? 2 telefonunun kendi hafızası kaç mb ve ne kadar yer var 3 bluetooth programı kullanıyormusun yoksa windows üzerinden mi atmaya çalışıyorsun.
?
büyük ihtimalle hafıza kartına atmıyor telefon kendi hafızasına atıyordur. buda telefonun kendi hafızası yetmediği için almıyordur. sen ayarlarından gönderdiğimnşeyleri kart hafızasına göndermeyi dene
quote:
Orjinalden alıntı: slayer_ducker
1 telefonun marka model ne? 2 telefonunun kendi hafızası kaç mb ve ne kadar yer var 3 bluetooth programı kullanıyormusun yoksa windows üzerinden mi atmaya çalışıyorsun.
?
merhaba telefonum nokıa 6670 bluetooth programı derken cihazınımı demek istediniz.eger öyleyse evet bluetooth cihazım var.telin hafızasını bilmiyorum.
cep tel den mesajlar de oradan ayarlar oradanda kullanılan hafıza bölümünde hafıza kartını seç hepsi bu kadar