Şimdi Ara

bluetooth

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. benim sorunum bluetoothla bilgisayardan indirdiğim videoları cep telefonum hafıza yetersiz deyip kabul etmiyor acılmıyor.hafıza kartım yeni 1 gb aldım.neden acaba yardım edin lütfen.

• quote:

Orjinalden alıntı: nebilali

merhabalar. benim sorunum bluetoothla bilgisayardan indirdiğim videoları cep telefonum hafıza yetersiz deyip kabul etmiyor acılmıyor.hafıza kartım yeni 1 gb aldım.neden acaba yardım edin lütfen.

arkadasım sana tavsiyem bluetooth sadece resim ve tema oyun atmak için kullan.... kard rider (kart okuyucu al) 5-10ytl arası bu sayede 1gb 1 dakka içinde fll mp3 atarsın
  • 1 telefonun marka model ne?
    2 telefonunun kendi hafızası kaç mb ve ne kadar yer var
    3 bluetooth programı kullanıyormusun yoksa windows üzerinden mi atmaya çalışıyorsun.

?
  • büyük ihtimalle hafıza kartına atmıyor telefon kendi hafızasına atıyordur.
    buda telefonun kendi hafızası yetmediği için almıyordur.
    sen ayarlarından gönderdiğimnşeyleri kart hafızasına göndermeyi dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayer_ducker

1 telefonun marka model ne?
    2 telefonunun kendi hafızası kaç mb ve ne kadar yer var
    3 bluetooth programı kullanıyormusun yoksa windows üzerinden mi atmaya çalışıyorsun.

?

merhaba telefonum nokıa 6670 bluetooth programı derken cihazınımı demek istediniz.eger öyleyse evet bluetooth cihazım var.telin hafızasını bilmiyorum.
  • cep tel den mesajlar de oradan ayarlar oradanda kullanılan hafıza bölümünde hafıza kartını seç hepsi bu kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bluetooth kulaklık
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.