Bildirim
bluetooth çevre aygıtı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Slm bendede aynı sorun oldu. Uğraştım çözemedim. Sonra gittim USB bağlantı kablosu aldım bitane. 2 - 3 tl bişey. Takıyorumherşeyi sorunsuz alıp veriyorum. -
arkadaslar ben de win 7 kurdum ve aynı sorunu yasadım daha sonra toshiba nın sitesinden google de toshiba eu yazın ilk cıkan pencerede driver dwnload page girin daha sonra toshiba modelini girin ve driver type kısmında Bluetooth Stack seçin ve win 7 için olan dosyayı indirin sorun cozuluyor
-
tamamda bilgisayarımız casper tw8 ise ve sitesinden win7 ile uyumlu driver i indirdiğimiz halde yinede aynı hata mevcut ise ne yapıcaz??quote:
Orijinalden alıntı: sinan_sinan10
arkadaslar ben de win 7 kurdum ve aynı sorunu yasadım daha sonra toshiba nın sitesinden google de toshiba eu yazın ilk cıkan pencerede driver dwnload page girin daha sonra toshiba modelini girin ve driver type kısmında Bluetooth Stack seçin ve win 7 için olan dosyayı indirin sorun cozuluyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet_abi
tamamda bilgisayarımız casper tw8 ise ve sitesinden win7 ile uyumlu driver i indirdiğimiz halde yinede aynı hata mevcut ise ne yapıcaz??
Arkadaşlar bu forumda bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaş olmadığına inanmıyorum..
Helppp..! -
Arkadaşlar sorunu hallettim nasıl diye soran olursa casper in sitesinden driver i indirdikten sonra aygıt yöneticisi bluetooth çevre aygıtı nı tanımadığı halde (yani üzerinde ? olduğu halde) dosya alış-verişi yapılıyor neden böyle bir bilgim yok ama çalışıyor haberiniz ola
quote:
quote:
tamamda bilgisayarımız casper tw8 ise ve sitesinden win7 ile uyumlu driver i indirdiğimiz halde yinede aynı hata mevcut ise ne yapıcaz??
Arkadaşlar bu forumda bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaş olmadığına inanmıyorum..
Helppp..!
-
Ben de vindows 7 yüklü ve bluetooth çevre aygıtı problemi var. Heryeri aradım ve bu problem için bir çözüm bulamadım. Problemin aslı şu. Bluetooth la veri gönderiminde problem yok ama veri almaya çalışınca çevre aygıtı sorunu veriyor. İnşallah buna bir çözüm bulunur. ya da XP kuracam.quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet©
Arkadaşlar sorunu hallettim nasıl diye soran olursa casper in sitesinden driver i indirdikten sonra aygıt yöneticisi bluetooth çevre aygıtı nı tanımadığı halde (yani üzerinde ? olduğu halde) dosya alış-verişi yapılıyor neden böyle bir bilgim yok ama çalışıyor haberiniz ola
quote:
quote:
Helppp..!
Alıntıları Göster
Bu arada bende packard bell tj65 laptop var.
-
bende de casper tw8 laptop var bende ise hem alımda hemde gönderimde sorun yok ama aygıt yöneticisinde tanımlanmamış yüklenmeyi bekleyen 3 tane bloetooth çevre aygıtı var . Bende çok ardaım çok kişiyede sordum ama kimsenin bir bilgisi yok. Zaten gönderme ve almada sıkıntı da yok yani kurcalamaya da gerek yok
Tabi bu benim için geçerli
quote:
Orijinalden alıntı: halilyumlu
Ben de vindows 7 yüklü ve bluetooth çevre aygıtı problemi var. Heryeri aradım ve bu problem için bir çözüm bulamadım. Problemin aslı şu. Bluetooth la veri gönderiminde problem yok ama veri almaya çalışınca çevre aygıtı sorunu veriyor. İnşallah buna bir çözüm bulunur. ya da XP kuracam.
-
açılışta f8e basılı tutarak başlangıç menüsüne ulaşın...quote:
bende de casper tw8 laptop var bende ise hem alımda hemde gönderimde sorun yok ama aygıt yöneticisinde tanımlanmamış yüklenmeyi bekleyen 3 tane bloetooth çevre aygıtı var . Bende çok ardaım çok kişiyede sordum ama kimsenin bir bilgisi yok. Zaten gönderme ve almada sıkıntı da yok yani kurcalamaya da gerek yok
Tabi bu benim için geçerli
quote:
Orijinalden alıntı: halilyumlu
Ben de vindows 7 yüklü ve bluetooth çevre aygıtı problemi var. Heryeri aradım ve bu problem için bir çözüm bulamadım. Problemin aslı şu. Bluetooth la veri gönderiminde problem yok ama veri almaya çalışınca çevre aygıtı sorunu veriyor. İnşallah buna bir çözüm bulunur. ya da XP kuracam.
Alıntıları Göster
seçeneklerden 'sürücü imza denetimi iptali' anlamına geleni seçin düzeliyo...
-
quote:
Orijinalden alıntı: siah2007
açılışta f8e basılı tutarak başlangıç menüsüne ulaşın...
başlangıç menüsine nasıl ulaşacağız başlattan mı -
bende de aynı sorun oluyor: bilgisayardan telefona dosya göndermede hiç bir problem yok ama telefondan bilgisayara gönderirken bağlantı yarıda kesiliyor. boyutu küçük olan dosyayı tek seferde yollarken sorun olmuyor ancak bir çok küçük boyutlu dosyayı yollarken de sorun oluyor ve belli sayıda dosyadan sonra bağlantı sona eriyor. velasıl kelam blue soleil programı ile bu sorun da halloluyor arkadaşlar. telefondan çok büyük dosyalarda gönderebiliniyor bilgisayara. ancak blue soleilden benim gibi nefret edenlerdenseniz usb kablosu almaktan başka çareniz yok.quote:
Orijinalden alıntı: arsimaquote:
Orijinalden alıntı: siah2007
açılışta f8e basılı tutarak başlangıç menüsüne ulaşın...
başlangıç menüsine nasıl ulaşacağız başlattan mı
Alıntıları Göster
-
Arkadaşlar ben 6300 kullanıyorum ve %100 performans ile telefonumu bluetooth üzerinden pc ye bağladım. Size şu şekilde anlatayım..quote:
Orijinalden alıntı: kurşunî
bende de aynı sorun oluyor: bilgisayardan telefona dosya göndermede hiç bir problem yok ama telefondan bilgisayara gönderirken bağlantı yarıda kesiliyor. boyutu küçük olan dosyayı tek seferde yollarken sorun olmuyor ancak bir çok küçük boyutlu dosyayı yollarken de sorun oluyor ve belli sayıda dosyadan sonra bağlantı sona eriyor. velasıl kelam blue soleil programı ile bu sorun da halloluyor arkadaşlar. telefondan çok büyük dosyalarda gönderebiliniyor bilgisayara. ancak blue soleilden benim gibi nefret edenlerdenseniz usb kablosu almaktan başka çareniz yok.
Alıntıları Göster
Bluetooth üzerinden 6300 telefonunuzu windows-7 üzerinde bağlamak ve sorunsuz kullanmak istiyorsanız öncelikle nokia nın sitesinden
1) 6300 a uygun NOKIA PC SUITE programını indirmeniz gerekiyor. Programı indirip kurun.
2) Bilgisayara restart atın.
3) Bilgisayar açıldığında Pc Suite programını başlatın ve sol kısımda (telefon şeklinin olduğu yerde) yer alan Telefonu Bağlamak İçin tıklayınız bölümüne tıklayın.
4) Sonraki adımdan bluetooth u seçerek ileri diyin ve aygıtınızı bulduktan sonra gerekli kurulumu, telefonu pc ye tam olarak tanıtımını Pc Suite programı sizin için yapmış olacak.
5) Bir sonraki adımda telefonunuzu Pc ile eşleştirmiş olacaksınız ama bu işlemi yaparken telefona gelen bütün uyarılara Evet olarak yanıt verin.
Telefon pc ile tam olarak eşleştiğinde eğer pc niz açıldığında pc suite programı da açıksa siz telefonunuzun bluetooth unu ne zaman açarsanız hiç arama vs yapmadan otomatik olarak Pc Suite sayesinde bluetooth üzerinden bağlantısı gerçekleşecek. Ve sağ alt tarafta otomatik bağlantı gerçekleştiğinde size Telefonunuzun bağlandığına dair uyarı gelecektir. Bu şekilde ne telefon üzerinden dosya gönderirken, ne de telefondan bilgisayara dosya gönderirken sorun yaşamazsınız.
Usb kablosu ile dosya aktaran arkadaşa gelince ise; Usb kablosu ile pc ni bir nevi taşınabilir disk haline getirmiş olursun. Ama bildiğin üzere hemen hemen bilinen bütün virüsler kendilerini taşınabilir diske kopyalayarak yayılır.. Yani sen Usb kablosunu kullanarak telefonunu taşınabilir bir bomba haline geitiriyorsun. Ayrıca sağlam bir virüs e denk gelirsen telefonundaki bütün resim, video, ses kaydı vs gibi özel dosyalarını kaybedebilirsin.. Uyarması benden uygulaması sizden..
Umarım biraz yardımcı olabilmişimdir..Kolay gelsin herkese..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderexe -- 6 Nisan 2010; 22:14:39 >
-
bulutut sorunu çekenler şu linke 5 dk ayırsın bu sorun vin7 ile alakalı http://forum.donanimhaber.com/m_36675265/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38996552quote:
Orijinalden alıntı: coderexe
Arkadaşlar ben 6300 kullanıyorum ve %100 performans ile telefonumu bluetooth üzerinden pc ye bağladım. Size şu şekilde anlatayım..
Bluetooth üzerinden 6300 telefonunuzu windows-7 üzerinde bağlamak ve sorunsuz kullanmak istiyorsanız öncelikle nokia nın sitesinden
1) 6300 a uygun NOKIA PC SUITE programını indirmeniz gerekiyor. Programı indirip kurun.
2) Bilgisayara restart atın.
3) Bilgisayar açıldığında Pc Suite programını başlatın ve sol kısımda (telefon şeklinin olduğu yerde) yer alan Telefonu Bağlamak İçin tıklayınız bölümüne tıklayın.
4) Sonraki adımdan bluetooth u seçerek ileri diyin ve aygıtınızı bulduktan sonra gerekli kurulumu, telefonu pc ye tam olarak tanıtımını Pc Suite programı sizin için yapmış olacak.
5) Bir sonraki adımda telefonunuzu Pc ile eşleştirmiş olacaksınız ama bu işlemi yaparken telefona gelen bütün uyarılara Evet olarak yanıt verin.
Telefon pc ile tam olarak eşleştiğinde eğer pc niz açıldığında pc suite programı da açıksa siz telefonunuzun bluetooth unu ne zaman açarsanız hiç arama vs yapmadan otomatik olarak Pc Suite sayesinde bluetooth üzerinden bağlantısı gerçekleşecek. Ve sağ alt tarafta otomatik bağlantı gerçekleştiğinde size Telefonunuzun bağlandığına dair uyarı gelecektir. Bu şekilde ne telefon üzerinden dosya gönderirken, ne de telefondan bilgisayara dosya gönderirken sorun yaşamazsınız.
Usb kablosu ile dosya aktaran arkadaşa gelince ise; Usb kablosu ile pc ni bir nevi taşınabilir disk haline getirmiş olursun. Ama bildiğin üzere hemen hemen bilinen bütün virüsler kendilerini taşınabilir diske kopyalayarak yayılır.. Yani sen Usb kablosunu kullanarak telefonunu taşınabilir bir bomba haline geitiriyorsun. Ayrıca sağlam bir virüs e denk gelirsen telefonundaki bütün resim, video, ses kaydı vs gibi özel dosyalarını kaybedebilirsin.. Uyarması benden uygulaması sizden..
Umarım biraz yardımcı olabilmişimdir..Kolay gelsin herkese..
Alıntıları Göster
-
arkadaşlar kendinizi hiç kasmayın size sadece bir link verecegim ondaki driveri yükleyin problem tamamdır yani sonuclanacak . hiç bilgisayar ayarını vs değiştirmeye gerek yokhttp://www.broad-com.com/support/bluetooth/update.php site budur . arkadaşlar broad ile com arasındaki tireyi kaldırın yani broadcom olacak orası yoksa yanlış olur . sonrada teşekkürlerinizi beklerimquote:
Orijinalden alıntı: ARTHUR.
bulutut sorunu çekenler şu linke 5 dk ayırsın bu sorun vin7 ile alakalı http://forum.donanimhaber.com/m_36675265/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38996552
Alıntıları Göster
-
Arkadaşlar sorun driverlerden ziyade win 7 ile alakalı Win 7 kendisi çevre aygıtlarıyla ilgili sorunları varquote:
Orijinalden alıntı: Guest-37B8184B6
arkadaşlar kendinizi hiç kasmayın size sadece bir link verecegim ondaki driveri yükleyin problem tamamdır yani sonuclanacak . hiç bilgisayar ayarını vs değiştirmeye gerek yokhttp://www.broad-com.com/support/bluetooth/update.php site budur . arkadaşlar broad ile com arasındaki tireyi kaldırın yani broadcom olacak orası yoksa yanlış olur . sonrada teşekkürlerinizi beklerim
Alıntıları Göster
-
masaüstübilgisayarda 6-7 ay önce sorunsuz kurup çalıştırdığım lion adındaki bluetooth sonradan çevre aygıtı sorunu çıkardı ondan sonra bluesoleil kursamda işe yaramaz oldu aygıtları bulamaz oldu, şimdi yukarıda yazılanların hepsini denedim başka bir yol bilen varmı acaba -
kardeşhttp://www.bluesoleil.com/ den yazılımı indirip tekrar denedin mi?quote:
Orijinalden alıntı: sonkozan
masaüstübilgisayarda 6-7 ay önce sorunsuz kurup çalıştırdığım lion adındaki bluetooth sonradan çevre aygıtı sorunu çıkardı ondan sonra bluesoleil kursamda işe yaramaz oldu aygıtları bulamaz oldu, şimdi yukarıda yazılanların hepsini denedim başka bir yol bilen varmı acaba -
ben ayfonu bağlayamadım bluetooth dan. interneti paylaş modunda aratıyorum pc den buluyor şifreyi onaylıyorum 3-5 driver kuruyor, bluetooth çevre aygıtı -> sürücü yüklenemedi hatası veriyor ve ayfon üzerinden nete giremiyorum. usb den de halledemedim gerçi.quote:
kardeşhttp://www.bluesoleil.com/ den yazılımı indirip tekrar denedin mi?
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: johan_06
ben ayfonu bağlayamadım bluetooth dan. interneti paylaş modunda aratıyorum pc den buluyor şifreyi onaylıyorum 3-5 driver kuruyor, bluetooth çevre aygıtı -> sürücü yüklenemedi hatası veriyor ve ayfon üzerinden nete giremiyorum. usb den de halledemedim gerçi.
merhaba,
bende yaklaşık 3 saatir yeni aldıgım ayfonu bluetoothla bağlamak için ugrastım her yolu denedim, bendede çevre aygıtı sorunu vardı ne yaptıysam tanıtamadım, tam umudumu kesiyodumki yukardaki arkadasın verdiği linkten indirip kurdum, ne çevre kaldı nede başka bişey yaklaşık yarım saatir iphone ile laptoptan nete girdim ayrıca bluetooth üzerinden telefondki müzikleri laptoptan dinledim, süper hoşuma gitti..
iphonede 4 gb internet paketi var, sadece telefonu kullanarak bitiremem bunu, ama laptopla bitiririm
http://www.broad-com.com/support/bluetooth/update.php
aradaki tireyi kaldırın
satcodx23 arkadasa teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: delimavii67
quote:
Orijinalden alıntı: johan_06
ben ayfonu bağlayamadım bluetooth dan. interneti paylaş modunda aratıyorum pc den buluyor şifreyi onaylıyorum 3-5 driver kuruyor, bluetooth çevre aygıtı -> sürücü yüklenemedi hatası veriyor ve ayfon üzerinden nete giremiyorum. usb den de halledemedim gerçi.
merhaba,
bende yaklaşık 3 saatir yeni aldıgım ayfonu bluetoothla bağlamak için ugrastım her yolu denedim, bendede çevre aygıtı sorunu vardı ne yaptıysam tanıtamadım, tam umudumu kesiyodumki yukardaki arkadasın verdiği linkten indirip kurdum, ne çevre kaldı nede başka bişey yaklaşık yarım saatir iphone ile laptoptan nete girdim ayrıca bluetooth üzerinden telefondki müzikleri laptoptan dinledim, süper hoşuma gitti..
iphonede 4 gb internet paketi var, sadece telefonu kullanarak bitiremem bunu, ama laptopla bitiririm
http://www.broad-com.com/support/bluetooth/update.php
aradaki tireyi kaldırın
satcodx23 arkadasa teşekkürler
tşk ederim. indirdim ancak gene yapamadım sanırım benden kaynaklı :)
şimdi telefonu buluyor sadece o eksik şuanki durum bu. sırasıyla biraz anlatırmısın sana zahmet ?
Benzer içerikler
- kesintisiz güç kaynağı kaç saat çalışır
- bluetooth kulaklık şarj oluyor ama açılmıyor
- hyperx cloud 2 mikrofon çalışmıyor
- kulaklığın dışarı ses vermesini engelleme
- mekanik klavye önerisi
- monster klavye ışığı açma
- samsung klavye sesi kapatma
- kablosuz mouse önerisi
- firmware nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X