Şimdi Ara

bluetooth çevre aygıtı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
55.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sıra ile yapman gereken bişey yokki arkadasım o linkteki dosyayı indirip kuracaksın hepsi o kadar :)
  • :) şöyle diyim, açtın accept dedin. ordan sonra detect device diyor ya. ordan sonrası yok bende. bekle bekle hep aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johan_06

:) şöyle diyim, açtın accept dedin. ordan sonra detect device diyor ya. ordan sonrası yok bende. bekle bekle hep aynı.

aynen bende de böyle oldu. ne yaptıysam halledemedim. heralde windows 7 update'den güncellee ile halledilecek ama update açamıyoruz :S
  • Bu bir hata değil.Vista ve Win 7'de bluetooth aygıtının tüm servisleri kullanılmak isteniyor ama PC suite yazılımı kurulmadığı taktirde gerekli sürücüleri bulamıyor ve periferik device uyarısını veriyor.Eğer telefonu sadece dosya alıp vermekte kullanıyorsanız Win 7 başlattan aygıtlar ve yazıcılar bölümüne girin.Orada BT aygıtı (telefon mesela) bulun.Sağ tıklayın.Özellikler kısmından bu cihazın kullandığı servisleri kapatın.Hepsini değil ama.Yoksa dosya alışverişi de yapamazsınız.Olmazsa bir iki deneme yanılma yaparsınız zaten en fazla 6-7 servis var.Bunları kapatınca sizi rahatsız eden uyarının da kalktığını görürsünüz.Eğer telefon ve bilgisayar arasında senkronizasyon yedekleme vs özellikte işler yapmak istiyorsanız zaten telefonun PC suite yazılımını kurmanız gerekiyor ama şahsen benim hiçişim olmaz PC suite ile ve ayrıca BT sürücüsü falan kullanmıyorum ve bu uyarıyı da almıyorum.Win7 herşeyi kendi otomatik tanıyor.Yaptığım işler dosya alışverişi ve GPRS ile bazan dial up internet kullanmak.Bu servisleri açık bırakıyorum diğerlerini kapatıyorum yani kutucuklardaki tikleri kaldırıyorum.Bu işin çözümünü ben böyle buldum.Denemesi bedava!

• evet wi-fi servisini iptal ettim düzeldi. ancak müziklerimi kontrol edemiyorum. kişileri felan alıyor ama müzik paylaşımı için bağlan dedim başarısız dedi. (iphone 3gs)

Edit: iphone dan bluetooth a gelin pc nizi seçin listeden bekleyin bağlandı yazdığı zaman 20 sn sonra pc de küçük mediaplayere benzeyen bişey çıkıyor. sonra girin ipod a dinlediğiniz müzikler felan pc de de dinleyebiliyorsunuz. şimdilik bukadar kullanabildim bakalım telefon üzerinden nete girebilsem bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johan_06 -- 10 Aralık 2010; 21:08:52 >
  • uniblue driver scanner programını indirip kurun. daha sonra aygıt güncelleme taraması yapın.

bluetooth driver gözükecektir. indirip kurun olay çözülecektir. veya bilgisayarınızın bluetooth driver sürücüsünü biliyorsanız elle indirip kurun.

4 adet yükleme yapar. handsfree vsvsvs sorun çözülmüştür.
  • bu nasıl bir hortlama olmuş böyle tam 6 yıl
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.