Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör(DEXIM DEA059)2017 edit: 29TL+Kargo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
8
Favori
6.996
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürün gayet iyi , haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Biraz pahalı ama ben musky aldım ebay üzerinden 30 dolara... Yeni geldi ses kalitesi çok güzel, önde saat var büyük, radyo çok iyi çekiyor tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

Biraz pahalı ama ben musky aldım ebay üzerinden 30 dolara... Yeni geldi ses kalitesi çok güzel, önde saat var büyük, radyo çok iyi çekiyor tavsiye ederim...

Hocam aldığın ürün bu mu?

http://www.gearbest.com/speakers/pp_266320.html

Sesini kıyaslama yapabileceğin başka bir hoparlör kullandın mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

Biraz pahalı ama ben musky aldım ebay üzerinden 30 dolara... Yeni geldi ses kalitesi çok güzel, önde saat var büyük, radyo çok iyi çekiyor tavsiye ederim...

Hocam aldığın ürün bu mu?

http://www.gearbest.com/speakers/pp_266320.html

Sesini kıyaslama yapabileceğin başka bir hoparlör kullandın mı acaba?

Şu ürünü aldım hocam:http://www.ebay.com/itm/131793205242?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
    Daha önce 15 dolara da bir tane almıştım markasını şu an hatırlayamadım ses kalitesi ona göre daha iyi...
    Arkadaşımda Bose marka var elbette onun kalitesi çok daha iyi fakat onda radyo alarm saat gibi özellikler yok... Ben zaten deli gibi sese ihtiyaç duymuyorum az çıksın temiz çıksın yeterli... Bu da fiyatına göre oldukça iyi diyebilirim...

• Hocam o üründe usb den müzik dinlerken şarkı seçebileceğimiz dijital ekran var mı? Yani istediğimiz sıradaki şarkıya direk geçiş yapabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır hocam sadece usb takılı iken şarkılarda sıra sıra ilerleyebilirsin numara olarak görünüyor ekranda sadece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 6 Haziran 2016; 20:41:22 >
  • Arkadaşlar alıp pişman olmayacağım bir ürün mü yardımcı olur musunuz yoksa 50 60 tl civarı amazon aliexpressten başka bir tane tercih eder misinuz

• Radyosu yok. Onun dışında pişman olmazsın

• Film izlerken sorun yasar miyim? Sadece muzik dinlemek icin mi bu?

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de merak ediyorum, bilgisayara bağlayıp film izlesek memnun kalırmıyız?
    Malum bilgisayarların sesi çok yetersiz.

• Metro Marketlere bakın hem ucuz hemde global markalar.
  • ürünü aldım test etme şansı buldum , aiptek e15 modeline göre bir tık daha fazla sesi var , ses kalitesi tatmin edici bilgisayarında Bluetooth olan arkadaşlar eleyip hem film hem muzik dinleyebilir, ayrıca line çıkışı var bilgisayara oradan da baglayıp ses alabilir yada telefona , fiyatına göre başarılı bir alet kutusu vsmalzeme kalitesi gayet iyi açıkcası bu kadarını beklemiyordum öneren arkadaşa teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sizofrenic34

ürünü aldım test etme şansı buldum , aiptek e15 modeline göre bir tık daha fazla sesi var , ses kalitesi tatmin edici bilgisayarında Bluetooth olan arkadaşlar eleyip hem film hem muzik dinleyebilir, ayrıca line çıkışı var bilgisayara oradan da baglayıp ses alabilir yada telefona , fiyatına göre başarılı bir alet kutusu vsmalzeme kalitesi gayet iyi açıkcası bu kadarını beklemiyordum öneren arkadaşa teşekkürler

Ben telefondan film izlerken kullanabilirmiyiz demistim. Yada telefondan youtube girersek ?bluetoothla

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

quote:

ürünü aldım test etme şansı buldum , aiptek e15 modeline göre bir tık daha fazla sesi var , ses kalitesi tatmin edici bilgisayarında Bluetooth olan arkadaşlar eleyip hem film hem muzik dinleyebilir, ayrıca line çıkışı var bilgisayara oradan da baglayıp ses alabilir yada telefona , fiyatına göre başarılı bir alet kutusu vsmalzeme kalitesi gayet iyi açıkcası bu kadarını beklemiyordum öneren arkadaşa teşekkürler

Ben telefondan film izlerken kullanabilirmiyiz demistim. Yada telefondan youtube girersek ?bluetoothla

Evet kullanabilirsiniz.
  • quote:

quote:

tabiki kullanabilirsin yani telefonla eşlediğinde telefonun tüm vereceği sesleri hoparlöre aktarıyor yani ne acarsan ac mesaj sesi dahi aktarıyor ,

• Kirmizi mi mavi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Takip bluetooth bu tarz hoparlör arıyorum, şunu aldım memnun diyen arkadaşlardan tavsiye isterim.

Elimden epey marka model Bluetooth hoparlör geçti. İçlerinde en iyisi ve halen kullandığım Leitz 6358 modeli. Gerek ses toklugu gerek basslari ile oldukça başarılı. 2 yıldır kullanmama rağmen hâlâ 6-7 saat dayanıyor şarjı. Zamanında 50 liraya almıştım

Edit :http://www.49.com.tr/Leitz-6358-Complete-Portatif-Mini-Bluetooth-Hoparlor-Siyah,PR-252316.html 64TL imiş, site sağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam_Mobile -- 8 Haziran 2016; 17:06:54 >

• Hocam acaba bunu mu alsam ya aralarında çok bir fark var mıdır
  • quote:

Kirmizi mi mavi mi?

Nickiniz tanımlıyor aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

quote:

Kirmizi mi mavi mi?

Nickiniz tanımlıyor aslında

Mavi düşünüyordum bende

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.