Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.156
Cevap
385
Favori
1.353.529
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam türkiyedeki en uygun fiyat 399 mediamarktta.
  • ullumanitu U kullanıcısına yanıt
    onu gördüm hocam şöyle 300e alabileceğimiz yer arıyorum
  • Flip 4 aldım bakalım. İnternette incelemelerde ve karşılaştımalarda çok iyi görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Box

Şarjı ne kadar gidiyor Leitz'in ve bluetooth ile kaç metreye kadar sıkıntısız bağlanabiliyorsun? Bilgi verirsen sevinirim.

Şarjı 6 saat yazıyor kutusunda. Ama yüksek ses de 4 saat civarı gidiyor. Bluetooth mesafesi 10 metre.

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

25$ civarı öne çıkan model mifa m1 olmuş.

leitz 6358 ile karşılaştırabilir misiniz hocam?

Vakti zamanında indirimlerle 20-30 tl arasına alınabilen bir hoparlörmüş.

Şimdi 120 tl olmuş

Mifa M1 cok daha iyi dostum. 2x3w+Passive Radiator u olan bir mini super hoparlor.

Leitz zamaninda 20-30 TL lerden satildigi icin baya populer olmustu bu 3 wattlik ve 400 mah pili olan hoparlorun simdi 150 TL ye satilmasi akil kari degil gercekten

Hocam leitz sesi ortalamanın baya üzerinde. Ben memnunum

• Herkese merhaba.
    Şöyle 100 TL civarı radyolu olanından var mı acaba.?
  • soldier_x kullanıcısına yanıt
    hocam o fiyata yurtdışından alabilirsiniz şu an.
  • www.hepsiburada.com
    Grundig Gsb 2000 Nfc Siyah 360 Bluetooth Hoparlör Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/grundig-gsb-2000-nfc-siyah-360-bluetooth-hoparlor-subwoofer-p-EVGSB2000

bu ürünü deneyen var mı arkadaşlar.
    www.hepsiburada.com
    FRISBY FS-P176BT USB TF/SD TAŞINABİLİR BLUETOOTH MINI Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/frisby-fs-p176bt-usb-tf-sd-tasinabilir-bluetooth-mini-hoparlor-beyaz-p-EVFRISBYFSP176BT

www.hepsiburada.com
    Frisby FS-P206BT Beyaz Bluetooth Hoparlör Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/frisby-fs-p206bt-beyaz-bluetooth-hoparlor-p-EVFRISBYFSP206BT

www.hepsiburada.com
    Musaic Mp10 Smart Hd Player Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/musaic-mp10-smart-hd-player-p-EVMUSAICMP10

bunlar da diğer yerlerdeki fiyatlarına göre güzel fiyatlara satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullumanitu -- 22 Mayıs 2017; 1:48:49 >

• profesyonel bir şekilde müzikle uğraşıyorum.. bu işin okulunu da okudum 21 senedir muzisyenim ve kendime ait kayıt stüdyom var forumdaki arkadaşlara sadece tek şey söylemek istiyorum.. inch bazında küçük boylu portatif çalarları istediğim teknolojiye ulaşmadığı sürece asla keyif amaçlı kullanabileceğimi sanmıyorum..piyasada ne kadar marka model varsa çoğunu denedim jbl,harman kardon hasan hüseyin bana göre alayı çöp neden derseniz benim için tiz sesler bas seslere göre daha önemlidir.. bas sesleri çoğu dandik speakerlar da bazen verebiliyor ama bu tarz portatif cihazlarda istediğim berrklıkta doğal tizleri alamadım..hepsinde çok dijital ve eser düzeyde, white noise tadında kulaklarımı tırmalayan tizleri duydum ve bu tizler beni çıldırtıyor diyebilirim.Benzer durumlar mid sesler için de geçerli.

ikincisi sahne bu cihazlarda kesinlikle rezil durumlarda albümleri dinlerken kayıtların alakasız boyutlarda farklı çıktığı için yine bana göre değil.

bir de bunların üzerine Blutooth bağlantısı olduğu için iyce çamura dönüyor

kısacası konu Keyif mi Kolay Taşınabilirlik mi derseniz ben keyif derim.

Mikrofon teknolojisi ve hoparlör teknolojileri yıllardır neredeyse kafa kafaya gidiyor,sebebi fiziksel ve çalışma mantığı olarak birbirlerine çok benzemeleri .. örneğin Shure sm57 mikrofon 1965 yılından beri var.. ve hala dünya starları bir çok enstruman ve vokal kaydında bu mikrofonu kullanıyor nedense bu iki teknoloji bir türlü devrim niteliğinde buluşlar duyurabilecek kadar gelişmiyor..bundan 15 sene evel evlerimizde koca koca müzik setleri vardı (ben hala mini hi-f olan koca sony muzik setini evde ara sıra kullanıyorum) şimdi mobil ve minimalist düzene ayak uydurmak için bu teknolojilerde de insanlar saçma sapan yönlere itildiler.

ben müziği işimden daha çok keyfim için dinlerim.. konu keyif ise bu tarz cihazlara çok para vermemenizi öneririm..
    ben bu cihazlardan kullanıyor muyum ? tabiki de kullanıyorum .. bazen kamp'a gittiğimde veya balkonda oturduğumda film izlerken volüm biraz tatmin edici olsun diye kullanıyorum kalite olarak kesinlikle büyük beklentilere girmiyorum

özellikle evde müzik dinleyecekseniz bu cihazlara vereceğiniz fiyatlara kesinlikle çok çok daha iyi büyük boyutlu cihazlara para vermenizi öneririm.
    orta seviye 2+1 ciazlar bile bunların çoğundan iyi en azından R-L stereo konumlandırması yapabiliyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ullumanitu U kullanıcısına yanıt
    Bir ara amazon.de de güzel fiyatlara inmişti almadım şimdi tr le aynı yat olmuş cok pişmanım

• JBL Flip 4, UE Boom 2 'den daha iyi diyenler şu video yu izlesin bence. Aralarında ki farkı sağır anlar.

DLX Willingtonyoutube
    Sound Battle: JBL Flip 4 vs UE Boom 2 -The real sound comparison (binaural recording)
    https://www.youtube.com/watch?v=crZK5-fwXac

• quote:

Orijinalden alıntı: aotnob

JBL Flip 4, UE Boom 2 'den daha iyi diyenler şu video yu izlesin bence. Aralarında ki farkı sağır anlar.

DLX Willingtonyoutube
    Sound Battle: JBL Flip 4 vs UE Boom 2 -The real sound comparison (binaural recording)

Flip 4 u gectim Flip 3 bile cok daha iyi UE Boom 2 den.. Teknosa da indirimdeyken aldim UE Boom 2 yi Flip 3 ten sonra resmen kulagimi tirmaladi hemen elden cikardim. UE nin adam gibi ses veren tek urunu var o da WonderBoom

Video yu Kulaklikla dinleyin. Bineural kayitlar kulakliksiz dinlenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Hocam link açmıyor.. acaba hangi modelinden bahsediyorsunuz?

jbl go
  • trailblazer kullanıcısına yanıt
    E iyi güzel yazmışsın çizmişsin ama bi öneri bile yapmamışsın. Uzuuunca yazına başlamadan işin ehli biri olduğunu belirtince dedim aha şimdi kötünün iyisi bi f/p ürünü tavsiyesi gelir ama, yok. Herkes bu portable cihazların kalitesinin iyi olmadığını biliyor. Kimse aksini idda etmiyor, herkes senin gibi dışarda kampta, balkonda, tabletinde film izlerken, telefonuyla yürüşye müzik dinlerken, uzun yol bisiklet turlarını eğlenceli kılmak gibi aktivitelerde bu cihazı kullanıyor çünkü elimizdeki mp3player,hifii player yada telefonun müzik playerlerin sesi kısıtlı en önemliside az çıkıyor. Amacımız sesin bi nebze çok ve cihazımıza göre iyi çıkması... Bu yüzden tavsiye edebileceğin en mantıklı f/p ürünü tavsiyen varsa alalım dostum... Benimki lg p5 ya sizinki ?

• trailblazer kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle haklısınız ama duş alırken salonumdaki marantz amfi ve polkaudio speakerlarımı banyoma götüremem :)
    Bu noktada minik jbl iş görüyor.
  • quote:

JBL Flip 4, UE Boom 2 'den daha iyi diyenler şu video yu izlesin bence. Aralarında ki farkı sağır anlar.

DLX Willingtonyoutube

Bütün haftasonu flip ve ue Boom 2 karşılaştırmalar dinleyerek geçirdim. Arkadaşın dediği gibi iyi bir kulaklıkla dinleyin gece ile gündüz kadar fark oluyor.

Ue 2 nin flip 4 karşısında pil süresi dışında en ufak artısı yok. Bu kadar net söylüyorum. Flip 4 e oranla bass çok zayıf. Midler ve tizlerde kayıp çok fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

profesyonel bir şekilde müzikle uğraşıyorum.. bu işin okulunu da okudum 21 senedir muzisyenim ve kendime ait kayıt stüdyom var forumdaki arkadaşlara sadece tek şey söylemek istiyorum.. inch bazında küçük boylu portatif çalarları istediğim teknolojiye ulaşmadığı sürece asla keyif amaçlı kullanabileceğimi sanmıyorum..piyasada ne kadar marka model varsa çoğunu denedim jbl,harman kardon hasan hüseyin bana göre alayı çöp neden derseniz benim için tiz sesler bas seslere göre daha önemlidir.. bas sesleri çoğu dandik speakerlar da bazen verebiliyor ama bu tarz portatif cihazlarda istediğim berrklıkta doğal tizleri alamadım..hepsinde çok dijital ve eser düzeyde, white noise tadında kulaklarımı tırmalayan tizleri duydum ve bu tizler beni çıldırtıyor diyebilirim.Benzer durumlar mid sesler için de geçerli.

ikincisi sahne bu cihazlarda kesinlikle rezil durumlarda albümleri dinlerken kayıtların alakasız boyutlarda farklı çıktığı için yine bana göre değil.

bir de bunların üzerine Blutooth bağlantısı olduğu için iyce çamura dönüyor

kısacası konu Keyif mi Kolay Taşınabilirlik mi derseniz ben keyif derim.

Mikrofon teknolojisi ve hoparlör teknolojileri yıllardır neredeyse kafa kafaya gidiyor,sebebi fiziksel ve çalışma mantığı olarak birbirlerine çok benzemeleri .. örneğin Shure sm57 mikrofon 1965 yılından beri var.. ve hala dünya starları bir çok enstruman ve vokal kaydında bu mikrofonu kullanıyor nedense bu iki teknoloji bir türlü devrim niteliğinde buluşlar duyurabilecek kadar gelişmiyor..bundan 15 sene evel evlerimizde koca koca müzik setleri vardı (ben hala mini hi-f olan koca sony muzik setini evde ara sıra kullanıyorum) şimdi mobil ve minimalist düzene ayak uydurmak için bu teknolojilerde de insanlar saçma sapan yönlere itildiler.

ben müziği işimden daha çok keyfim için dinlerim.. konu keyif ise bu tarz cihazlara çok para vermemenizi öneririm..
    ben bu cihazlardan kullanıyor muyum ? tabiki de kullanıyorum .. bazen kamp'a gittiğimde veya balkonda oturduğumda film izlerken volüm biraz tatmin edici olsun diye kullanıyorum kalite olarak kesinlikle büyük beklentilere girmiyorum

özellikle evde müzik dinleyecekseniz bu cihazlara vereceğiniz fiyatlara kesinlikle çok çok daha iyi büyük boyutlu cihazlara para vermenizi öneririm.
    orta seviye 2+1 ciazlar bile bunların çoğundan iyi en azından R-L stereo konumlandırması yapabiliyorsunuz.

Son kullandığım kablolu hoparlör Microlab FC 361 di. Ses kalitesi, gücü, bass ları piyasadaki hiç bir bluetooth hoparlör ile kıyaslanmaz. Gel gör ki apartmanda kullanılmıyor bu tarz hoparlörler. 1 kere sesini 30 sn liğine açtım hemen o gün alttaki öğrenciler şikayete geldi abi ders çalışıyoruz diye Sonra da satıp bluetooth hoparlörlere yöneldim zaten.

Sözün özü bluetooth hoparlör yerine ses sistemi önermek ya da 20 watt lık hoparlörlerle 200 watt lık hoparlörleri kıyaslamak zaten mantıklı değil. Hele ki sesini istediğiniz gibi açamıyorsanız öyle evi diskoya çevirecek hoparlörlere de ihtiyacı yok kimsenin. Elimdeki JBL Charge 3 ün bile sesini son ses açamıyorum çoğu zaman ve apartmanda yaşayan herkes için de geçerlidir herhalde bu durum. Ses kalitesi de gayet tatminkar ve keyifle dinliyorum özellikle de spor yaparken. Ayrıca 2 JBL bluetooth hoparlörü stereo bağlayıp kullanmanın ve istediğim yere yerleştirebilmenin keyfini hiç bir kablolu hoparlörden alamam şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 22 Mayıs 2017; 15:4:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

quote:

DLX Willingtonyoutube

Bütün haftasonu flip ve ue Boom 2 karşılaştırmalar dinleyerek geçirdim. Arkadaşın dediği gibi iyi bir kulaklıkla dinleyin gece ile gündüz kadar fark oluyor.

Ue 2 nin flip 4 karşısında pil süresi dışında en ufak artısı yok. Bu kadar net söylüyorum. Flip 4 e oranla bass çok zayıf. Midler ve tizlerde kayıp çok fazla.

UE Boom 2 Alma sebeplerimden birisi de yüksek pil ömrüydü. Ama yaptığım testte kağıt üzerindeki değerlerden çok farklı olduğunu gördüm. Max seste 1,5-2 saat civarı gidiyor şarjı yani o konuda da JBL den gerisinde malesef... Tek artısı su geçirmezliği olabilir

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    Flip 4 de UE 2 nin seviyesinde olması lazım. IPX7 waterproof sertifikalı. Flip 3 splash proof idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

Flip 4 de UE 2 nin seviyesinde olması lazım. IPX7 waterproof sertifikalı. Flip 3 splash proof idi.

Evet Flip 4 de su gecirmiyor. Flip 4 her bakimdan mukemmel olmus, Flip 5 e ne kaldi bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.