arkadaşlar hoparlör önerisi olan var mı? bilgisayarda kullanmak için arıyorum, jack girişli olmasını istiyorum. hali hazırda JBL Charge Essential 2 kullanıyorum fakat memnun değilim, bluetooth bağlantısında cızırtı yapıyor, diğer klavye ve mouse gibi bağlantıları etkiliyor. öncelikli tercihim hem pil ile çalışmayacak, sürekli elektrik ile çalışacak hem de jack girişli olmasıdır. amazon'dakini beğendim fakat bununda yorumları kötü gibi duruyor. |
Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (812. sayfa)
-
-
Boom 2 plus sadece bass veriyor güm güm şarkıdaki tizi midi detayı enstrümanı veremiyor şarkıyı boğuyor.
140 watt olayı da tamamen kağıt üzerinde o yüksekliğe ulaşamıyor.
Bence Cok zevksiz yavan boğuk bir sesi var
Tam bir hayal kırıklığı yarattı bende
Boom2 plus yerine ilk versiyon boom plus alınır yada tribit blast şuan bu tip hoparlörler içersinde en iyisi fiyat performans
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel inceleme olmuş elinize emeğinize sağlık
Ben tribit blastı jbl bombox 3 le kıyaslamıştım
Malzeme kalitesi ergonomi tasarım uygulama desteği marka bilinirliği teknik detaylara değinmeden
Ses yükseklikleri aynı kafa kafaya
jbl bombox3 temiz dengeli akustik sorrund sahneye sahip müzik dinlerken çevresel ses olayını çok iyi yapıyor ve bu konuda bariz rakipsiz.
Tribitin bassı daha güçlü ve tatlı bir tizi kendine has bir ses kalitesi mevcut
aynı şartlarda tribitin şarjı bir saat daha fazla dayanıyor
Ses yükseklikleri aynı olsa da arada sahne detay akustik farkları var tabiki jbl bombox3 önde ama
Fiyat olarak jbl bombox 26 bin
Tribit blast 8.500
Jbl bombox3 yerine alınabilecek en iyi alternatif gibi bir şey
Tribit blast
Bunlar tamamen benim kişisel deneyimlerim
malzeme kalitesi uygulama desteği teknik detaylar marka gibi konulardan bağımsız
https://www.youtube.com/watch?si=ytncz3amiFcHLSoU&v=by3yRdlQvzs&feature=youtu.be
Bu şarkıyı tribit blastla %80 ses seviyesinde mutlaka dinleyin tavsiye ederim yok böyle bir zevk
Blaunpunkt ls720 tip olarak Marshall Action 3ün kopyası
Büyük ihtimalle çinde aynı fabrikada üretiliyor
Üzerine marka logosu basıp satıyorlar ama ses kalitesi aynı değildir
Ben alsaydım blaunpunkt logosonu çıkartırdım
3d printerda Marshall logosu basıp yapıştırırdım :)
Ses olarak addondan t3prodan daha güçlüdür ses karakteri sahnesi tizi farklıdır hangisi daha iyi bilemem
Ses olarak Belirli bir seviyenin üzerindedir diye tahmin ediyorum
alınır mı çok üst düzey beklentiye girmeden 3500 liraya kesinlikle alınır.
Üzerinde usb portu da var tak usbyi sabahtan akşama kadar kendi kendine çalsın.pratik ve dekoratif diyebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 10 Ocak 2025; 8:49:34 >
-
Harman kardon Aura serisi genel olarak çok kişisel cihazlar
Çıkardığı sesin kulağa iyi veya kötü gelmesi, kişiden kişiye bariz değişir
Diğer Bluetooth speakerlarla kıyaslaması da zordur
Ses olarak Diğer Bluetooth hoparlörlerin veremediğini verir ancak verebildiklerini pek veremez
Yani denemeden asla karar verilmemesi gereken bir cihaz
Khalid - location
Sunix 20W 3000 Mah Mikrofon Girişli Ekolayzer Bluetooth Hoparlör BTS-X500
1.624 TL
amazonSunix 20W 3000 Mah Mikrofon Girişli Ekolayzer Bluetooth Hoparlör BTS-X500https://www.amazon.com.tr/dp/B0D4MDNRVP -
Tribit için aşağıdaki eq değerlerini buldum internette. Özellikle Neutral olanı pek beğendim. Dinledikçe bayıldım alete, dupduru müzik zevki sunuyor. Ama hala bazı şarkılarda vokal bastırılmış veya arkada geliyor açıkçası. Ayrıca sessiz ortamda bir metreden bile dip ses duyuluyor. Sırf bu yüzden eminim çok kişi sevmemiş hatta iade etmiştir bu ürünü.
Bu arada Blaupunkt ile kıyaslamasını biraz güncellemek isterim. Farklı noktaya koyarak akustik genişlik sağlayınca Tribit farkı açtı iyice. O paraya her türlü Blaupunkt alınıp konulur arşive ama ses kalitesi anlamında Tribit bambaşka bir noktada. Motion Plus ile Blaupunkt kıyaslamasını da tekrar yapabilirim.
Tribit BTS52 Stormbox Blast
Alan Ross Stormbox Blast Neutral EQ from left to right (the one I use) +5 -3 +1 +3 0 +3 +3 +5 +2
Alan Ross Stormbox Blast Custom EQ from left to right +6 +3 +1 +2 -1 +3 +3 +5 +2
Franklin Cook settings: +5 +3 +2 0 0 0 +2 +2 +4 +5
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben kutudan çıkardığım haliyle hiç güncellemeden iki ay kullandım dip sesi hiç farketmedim daha sonra uygulamasını yükleyip güncelleme yaptım.
İlk güncellemede ses aşırı bozuldu çıtırtı cızırtı oluştu
sonra ikinci güncelleme geldi ve sesteki bozulmalar cıtırtı cızırtı gitti . Cihaz düzeldi
ama Noise ilk aldığımda varmıydı yoksa güncelleme sonrası mı oluştu onu bilmiyorum.
Benim için noise o kadar önemli bir şey değil.
Ben cihazı odanın köşesine yükseğe koyuyorum ses baya fark ediyor ekolayzer ayarı yapmıyorum
x bass da hiç açmam benim için asıl olay şu
Tribit blast doğru konuma yerleştirildiğinde görseldeki eski tip müzik setlerinin verdiği ses gibi ses veriyor.
Kabinsiz Bir Bluetooth spekearın müzik seti tadında ses vermesi benim için efsane bir olay
Sesteki derinlik kadifemsi yapı ses yüksekliği detay vs vs :) eski tip büyük müzik setleri gibi bu benim için yeterli
Beğendiğinize sevindim
youtube videosu çekin inceleme yapın paylaşın hobiler her zaman insana değer katar
-
167 liraya 5W RMS hoparlör. Para vermek istemiyorum ama bluetooth hoparlör lazım diyenler için en iyi seçenek. İncelemelerine bakınca parasına göre en iyi seçenek gibi duruyor.
www.hepsiburada.comHoparlör Dunth DU-SP073 Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Alhttps://app.hb.biz/Ikym1WDFyWaO
-
-
Hocam, bu müzik seti hâlihazırda sizde mi?
Duruşu fena, Sony olunca sesi de muazzamdır gibime geliyor..
Şimdi söz konusu Bluetooth hoparlör bu cihazın işini görüyor diyorsanız dikkate almak gerekir bu cihazı..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güle güle kullanın jbl charge 5'imi satıp xtreme 4 ararken stormbox blast sipariş ettim. Ben de heyecanla kargo bekliyorum şu an.
-
Hocam, bir de bunun 2. nesli var..
200W diyor 😯
Ne diyorsunuz?
Düzenleme: Ya da soruyu şöyle soralım: 2. nesil tribit mi w-king x20 mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangela61 -- 12 Ocak 2025; 3:0:27 >
Hiç hoş bir durum değil..
Geçmiş olsun hocam. Benim kargoda böyle bir durum yoktu, şanssızlık olmuş resmen. Ürünü deneyimlemeni isterdim ama iade etmek en doğrusu olur.
@drangela61 Blast ikinci versiyon evet güçlü ama ses kalitesi olarak düşük. Aynı kalite korunsa idi kesinlikle onu alacaktım. X20 ses kalitesi için de olumlu yorumlar yok. Beğenenler daha çok dış mekanda partileyen tayfa. Onların önceliği ise ses gücü ve bas oluyor.
Aynısı bende de vardı. ama kablolar hiç açılmamış, cihazda toz, parmak izi, açılıp kullanıldığına dair hiç bir şey yoktu. Tertemizdi. cihazı sanırım gümrükte falan kontrol ettier yada içine fatura koymak için açtılar diyerek geçtim. Oluyor böyle şeyler. Çok denk geldim ama toz parmak izi yoksa kullanılmamışsa önemsemiyorum. Kullanılmamışsa önemli değil benim için. Kullanılnışsa da cihazda problem olup olmadığına bakıyorum.
Elimde wking x10 var gecen sene almıştım wking x10 için 3500 lira civarında bulursanız alın ama yok 3500 4000 liranın üzerinde tavsiye etmem.
Güzel bir müzik çalar kaliteli falan görünüyor ses yüksekliği bass falan fena değil seste detay yok. ama bunun yerine anker boom2 veya boom boom plus
Wking x20 nin fiyatı uygunsa alınır diğer türlü gerek yok derim ben
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X