Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (819. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.372
Cevap
391
Favori
1.365.933
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 815816817818819
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ses rengi olarak bilemiyorum ama RMS değeri ve woofer büyüklüğü olarak Anker önde. Kasa olarak ben Havit'i daha çok beğendim, o kısmı da zevk meselesi. Anker'in bir diğer artısı tweeter ve woofer olarak ikişer ayrı hoparlör bulundurması. Havit toplam 2 adet görünüyor. Bu muhtemelen ses kalitesi olarak Anker'e artı yazacaktır.

• arandur kullanıcısına yanıt

Addon pro 3 bende de var sizce bu ekstra birşey sağlar mı hocam ses kalitesine vs?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt

Kıyaslamak doğru olmaz, o müzik seti, Addon T3 ise bluetooth hoparlör.

Bu arada sendeki T3+ mı T3 düz model mi? Düz modelin daha başarılı olduğu söyleniyor. Ne zaman ve kaç paraya aldığını hatırlıyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arandur -- 19 Şubat 2025; 16:26:23 >
  • Anker soundcore motion plus modeli var elimde, biraz daha güçlü bir hoparlör istiyorum Boom 2 almayı düşünüyorum ancak hayal kırıklığı olur mu acaba, motion plus çok güçlü değil ama detaylı güzel bir sesi var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • siyasiyabend S kullanıcısına yanıt

Ses kalitesi olarak hayal kırıklığı olur hocam. Tribit Stormbox Blast yazıyorum sana  

Anker bana bu işlerde fiyat performans markası gibi geliyor, dediğiniz model 2 kat ı fiyatı ama takipde kalacağım ürünü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Havitin piline bakmak için sökmüştüm.Hatırladığım kadarıyla 2 woofer,2 tweeter vardı sanırım.

• Sanmıyorum, detaylarda 25Wx2 diye geçiyor hep. Öyle olsa 20Wx2 woofer + 5Wx2 tweeter tarzı bir kırılım ile verilirdi değerleri. Ama emin değilim elbette. Benim 80W rms olan Blaupunkt LS720 bile 40Wx2 şeklinde 2 parçalı yapıdan ibaret.

@siyasiyabend Motion Plus illüzyonu bunlar hep. Bende de aynı cihaz olduğundan bütün Anker'ler böyledir diye düşündüm ama Motion+ gibi başka ürünleri de pek yok. Belki X600 serisi falan daha iyisini verir, tek ümidim o seride. Tribit'i biz 8500 TL'den aldık, 3 taksitle ödedim. Bu tür bir ses gücü ve kalitesi için keseyi açmak veya sahibinden üzerinden ikinci el riski almak tek seçenekler.

• Bluetoothtan bakınca düz t3 yazıyor hocam beyaz olan. 5-6 srne olmuştur 400 küsür liraya almıştım @abeslank hocamla birlikte almıştık

• MARSHALL Emberton 3 Bluetooth Hoparlör Siyah

6.899 TL

hatta Avantajix üzerinden alırsanız 131 TL daha uyguna gelir.

mediamarkt
    MARSHALL Emberton 3 Bluetooth Hoparlör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_marshall-emberton-3-bluetooth-hoparlor-siyah-1241570.html

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt

Vurgun yapmışsınız resmen   Pili ne durumda, iyi gidiyor mu hala? Lanet gibi çökmüştür üzerine bu model, başka hoparlör beğenebileceğini pek sanmam. Sadece daha güçlü olanları merak ediyorsundur.

• Tribit Stormbox Pro 24W 24 Saat Oynatma Süresi IP67 Su Geçirmez Taşınabilir TWS Bluetooth Hoparlör Siyah

3.757 TL

amazon
    Tribit Stormbox Pro 24W 24 Saat Oynatma Süresi IP67 Su Geçirmez Taşınabilir TWS Bluetooth Hoparlör Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CYQ65W1D
  • 
Sayfa: önceki 815816817818819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.