Şimdi Ara

Bluetooth ile bilgisayar kontrolü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.. forumlarda aradım birkaç program ismine rastladım fakat detaylı bi bilgi bulamadım. umarım sizler yardımcı olursunuz

Bluetooth ile ppcden bilgisayara bağlanıp bilgisayarı kısıtlıda olsa kontrol edebilieceğim (müzik açma playlist seçme gibi) bi program arıyorum.. IR ile kontrol sağladığım program var fakat bluetooth ile bağlanıp ppc nin ekranından kontrol etmek çokdaha kullanışlı olacaktır. böyle bi program mutlaka olması gerekiyor haberiniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erlikan -- 13 Aralık 2007; 23:50:29 >

• İlk Defa Bu tarz bişi doyyorum
  • süper olmazmıydı ama hocam..
  • VNCViewer

PTvncWM5

z2 remote2pc

PPC Tablet Remote Control Suite 4.1.1

programları pm atabilirim
  • filament.. dediğim gibi bilgisyarda yattığım yerden müzik açma kapama gibi işlemler yapmak istiyorum en kullanışlı olan hangisiyse sen bilirsin.. cidden pm atarsan programı çok sevinirim. kolay gelsin.
  • hocam yardımcı olacaktın unuttun galiba =(
  • Microsoftun Windows Mobile'a dahili olarak Bluetooth HID desteği eklememesi gerçekten ilginç. Bildiğiniz gibi çoğu telefonda bu özellik var, telefondan bilgisayarınızın faresini klavyesini kontrol edebiliyorsunuz, ben P535 sahibi olmama rağmen SE W810 ile masadayken şarkı değiştiriyorum Ama PDA'da uzak masaüstüne bağlantı özelliği var ki, PocketPC hariç başka bir cihazda olduğunu sanmıyorum açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 18 Aralık 2007; 21:39:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu ama nasıl olacak bu iş...
  • PPC Tablet Remote Control en guzeli bu ppc ekranindan fare gibi kontrel bile edebiliyorsun
  • controlfreak %100 çalışan kendim denediğim program..
    symbian telefonlarda çalışır..
    monitörü telefon ekranında görür mausu hareket ettirir winampı kontrol eder gerekli yerlere mesaj yazar gibi yazı yazabilir bilgisayarı kapatabilir ya da yeniden başlatabilirsiniz..
  • Merhaba,

5800 XM kullanıcısıyım. Acaba bahsettiğiniz programlardan hangisini kullanmalıyım?

Teşekkürler..
  • muhtemelen symbian vardır telefonunda
    controlfreak işini görür..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.