Şimdi Ara

bluetooth/ird kızılotesi/usb data kablosu/kart okuyucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar telden pc ye pc den tele bazı aktarımlar resim vs fakat oyun sevmem ) ne almamı onerirsiniz **bluetooth mu **kızıoletesi aparatımı **usb data kablosumu yoksa **hafıza kart okuyucumu habgiisinden almamı onerirsiniz marka tavsiyesi ile olursa sevinirim..siemens s65 kullanıyorum su an..kart okuyucu alacaktım ama arkadas bluetooth daha ii dedi kafam karıstı vet siz ne onereceksinişz bakalım tsk

• bluetooh al bence. bluetooth zahmetsiz olur ondan tercih sebebin olabilir hem sadece bu telefon değil bütün bluetooth uyumlu telefonlarla kullanabilirsin bu yüzden usb kablosu alma derim. ayrıca kızılöteside yavaş onuda elerim yerinde olsam. geriye kart okuyucu kalıyor birşey yüklemek için kart çıkarmak bana zor geliyor çünkü benim 6670 de bataryasınıda çıkarmam gerekiyor ama senin S65 böyle bir şey yok galiba direk çıkarıyorsun. ama yine de zahmetli bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamwalker

bluetooh al bence. bluetooth zahmetsiz olur ondan tercih sebebin olabilir hem sadece bu telefon değil bütün bluetooth uyumlu telefonlarla kullanabilirsin bu yüzden usb kablosu alma derim. ayrıca kızılöteside yavaş onuda elerim yerinde olsam. geriye kart okuyucu kalıyor birşey yüklemek için kart çıkarmak bana zor geliyor çünkü benim 6670 de bataryasınıda çıkarmam gerekiyor ama senin S65 böyle bir şey yok galiba direk çıkarıyorsun. ama yine de zahmetli bence.

zahmeti onemli degil hangis daha cok islevli veya kaiteli uzun usre kulanılabilir bende 1. amac resim yuklemek saten yalnız bluetoothda cd yukleyip pc ye tanıtmak gerekio su an guzel ama cafeden girmek zorunda kalırsam herkes cd taktırırmı vs..fakat bluetooth 2 etti tavisye

• quote:

Orjinalden alıntı: yasayan_efsane

quote:

Orjinalden alıntı: dreamwalker

bluetooh al bence. bluetooth zahmetsiz olur ondan tercih sebebin olabilir hem sadece bu telefon değil bütün bluetooth uyumlu telefonlarla kullanabilirsin bu yüzden usb kablosu alma derim. ayrıca kızılöteside yavaş onuda elerim yerinde olsam. geriye kart okuyucu kalıyor birşey yüklemek için kart çıkarmak bana zor geliyor çünkü benim 6670 de bataryasınıda çıkarmam gerekiyor ama senin S65 böyle bir şey yok galiba direk çıkarıyorsun. ama yine de zahmetli bence.

zahmeti onemli degil hangis daha cok islevli veya kaiteli uzun usre kulanılabilir bende 1. amac resim yuklemek saten yalnız bluetoothda cd yukleyip pc ye tanıtmak gerekio su an guzel ama cafeden girmek zorunda kalırsam herkes cd taktırırmı vs..fakat bluetooth 2 etti tavisye

Aynı işi yapacaksa fazla para vermeye gerek yok. Ucuz ve aynı işi görmesi sebebiyle 'usb kablosu'

• usb kablosu daha iyi olur.verileri diğerlerine göre daha çabuk atabilirsin.
  • arkadaslar usb kablosunda pc ye tanıtmak lazım cd yukluon iste cafede kulanmaya kalkar gıcık birine denklgelirde taktırmam cd derse usb onun icin istemiyordum su an 2 usb 2 bluetoth 2 kart okuyucu oldu yaw aklım hepten karıstı
  • usb kablosu sadece o telefonla uyumlu olur. yarın birgün başka bi telefon aldın diyelim onla uyumlu olmaz. ama bluetooth hepsiyle uyumlu. usb kablosundada tanıtmak için bi sürü şey kurman gerekiyor en azından benim telefonda öyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet usb kablosundada tanıtman gerekiyor bluetooth daha mantıklı ama daha hızlı aktarım istiyorsan tabiki usb
  • arkadaşım ucuz ve zahmetsiz vede daha kolay veri aktarımı istiyorsan 10 ytl ye bi kart okuyucu alırsan çok ii olur hem bluetooth da mp3 felan atarken çok uzun sürer ama kart okuyucu ile kopyala yapıştır yaparsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.