Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklığı Masaüstü Bilgisayarında kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun için kullandığım kulaklığım arızalandı...

JBL T110BT Bluetooth Kulaklığımı Masaüstü Bilgisayarıma bluetooth adaptör türü bir aygıtla bağlayabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garanti365 -- 2 Eylül 2020; 21:54:18 >

• Evet
  • bilgisayarındada bluetooth varsa eşleştirerek kullana bilirisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord276

bilgisayarındada bluetooth varsa eşleştirerek kullana bilirisin
    Yok,normal masaüstü bilgisayar benimki...

Adaptör lazım
  • Ucuz bi bluetooth adaptör alıp kullanabilirsiniz
  • Villenoire kullanıcısına yanıt
    kulaklığı çalıştırdığımda speaker'dan gelen ses kesiliyor değil mi?

sorduğum sorular acemice gelebilir :D hiç bilmediğim bir konu

şunu almayı düşünüyorum yeterli olur herhalde
    www.hepsiburada.com
    TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tp-link-ub400-bluetooth-4-0-mini-usb-adaptor-p-HBV00000KNA16

• garanti365 G kullanıcısına yanıt
    Evet bluetooth kulak bağlandığında speakerden ses gelmez kulaklığa verir sesi
  • tamam sağolun,adaptörü alıp denediğimde sonucu yazarım...
  • aynı anda hem kulaklık ve hoparlörden ses alabilirsin ses ayarlarından yapabilirsin bunu ama kulaklık kullanıyorken hoparlörlerden neden ses almak istiyosun biraz gereksiz olmuş bence
  • quote:

aynı anda hem kulaklık ve hoparlörden ses alabilirsin ses ayarlarından yapabilirsin bunu ama kulaklık kullanıyorken hoparlörlerden neden ses almak istiyosun biraz gereksiz olmuş bence
    Konuşma için kulaklık , ses için hoparlör olabilir ? Veya özelleştirip farklı sesleri kulaklığa verebilir ?
  • quote:

aynı anda hem kulaklık ve hoparlörden ses alabilirsin ses ayarlarından yapabilirsin bunu ama kulaklık kullanıyorken hoparlörlerden neden ses almak istiyosun biraz gereksiz olmuş bence
    yok tam tersi,doğru anlatamamışım kulaklığı taktığımda speaker'dan ses almak istemiyorum

benim speaker'ın ses açıp kapama düğmesi bozuk :D :D :D speaker'ın ses düğmesi 24 saat açık

yani kulaklığı taktığımda aynı anda speaker'dan ses gelirse kulaklık işime yaramaz o yüzden sordum...

Kablolu kulaklığı taktığımda doğal olarak speaker'den ses gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garanti365 -- 3 Eylül 2020; 11:27:56 >
  • garanti365 G kullanıcısına yanıt
    onu ses ayarlarından aygıt seçerek yapabiliyorsun sadece hoparlör yada sadece kulaklık yada her ikisindende gelsin gibi
  • elLbufFer kullanıcısına yanıt
    evet genel olarak telefon kullanıcıları için üretilmiş bir kulaklık haklısın ama müzik dinleye bildiğin bt kulaklıkları aynı zamanda bilgisayarda yada ps konsollardada kullanabiliyorsun
  • oyun oynayacaksanız dikkat edin çoğu bluetooth kulaklık gecikmeli iletir sesi yani kafaya mermiyi yersiniz sesi 1 saniye sonra gelir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarıSarman

oyun oynayacaksanız dikkat edin çoğu bluetooth kulaklık gecikmeli iletir sesi yani kafaya mermiyi yersiniz sesi 1 saniye sonra gelir :D
    Jbl 500bt aldım geçen hafta , gecikme yok denilenecek kadar az. Belkide yoktur .
  • elLbufFer kullanıcısına yanıt
    pahalı olanlarda olmuyor hocam ben 200-300 tl bandında 1-2 tane kullandım genelde gecikme vardı fiyat arttıkça gecikme düşüyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarıSarman

pahalı olanlarda olmuyor hocam ben 200-300 tl bandında 1-2 tane kullandım genelde gecikme vardı fiyat arttıkça gecikme düşüyor :D
    O yüzden pahalı ya :)
  • evet adaptör aldım,Bluetooth kulaklığı eşleştirip masaüstü Bilgisayarımda kullanmaya başladım...

Yalnız şöyle bir sorun oldu :) Kulaklık PubgMobile oyununda çalışmıyor...

Diğer tüm sesleri Kulaklıktan alabiliyorken,oyunu açtığımda oyun sesleri speaker'dan geliyor...

Oyun açıkken Youtube'dan müzik açtığımda müzik sesi kulaklıktan oyunun sesi speakerdan geliyor...

Anlamadım

Bunun bir çözümü var mı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.