Bildirim
Bluetooth Kulaklığı Masaüstü Bilgisayarında kullanma
Caprisun Safari (Portakallı, Ananaslı, Mandalinalı) (200 ml x 20 Adet) : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08TWW3SBZ?th=1
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet -
bilgisayarındada bluetooth varsa eşleştirerek kullana bilirisin -
Yok,normal masaüstü bilgisayar benimki...quote:
Orijinalden alıntı: lord276
bilgisayarındada bluetooth varsa eşleştirerek kullana bilirisin
Adaptör lazım -
Ucuz bi bluetooth adaptör alıp kullanabilirsiniz -
kulaklığı çalıştırdığımda speaker'dan gelen ses kesiliyor değil mi?
sorduğum sorular acemice gelebilir :D hiç bilmediğim bir konu
şunu almayı düşünüyorum yeterli olur herhaldewww.hepsiburada.comTP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/tp-link-ub400-bluetooth-4-0-mini-usb-adaptor-p-HBV00000KNA16
-
Evet bluetooth kulak bağlandığında speakerden ses gelmez kulaklığa verir sesi -
tamam sağolun,adaptörü alıp denediğimde sonucu yazarım... -
aynı anda hem kulaklık ve hoparlörden ses alabilirsin ses ayarlarından yapabilirsin bunu ama kulaklık kullanıyorken hoparlörlerden neden ses almak istiyosun biraz gereksiz olmuş bence -
Konuşma için kulaklık , ses için hoparlör olabilir ? Veya özelleştirip farklı sesleri kulaklığa verebilir ?quote:
aynı anda hem kulaklık ve hoparlörden ses alabilirsin ses ayarlarından yapabilirsin bunu ama kulaklık kullanıyorken hoparlörlerden neden ses almak istiyosun biraz gereksiz olmuş bence -
yok tam tersi,doğru anlatamamışım kulaklığı taktığımda speaker'dan ses almak istemiyorumquote:
aynı anda hem kulaklık ve hoparlörden ses alabilirsin ses ayarlarından yapabilirsin bunu ama kulaklık kullanıyorken hoparlörlerden neden ses almak istiyosun biraz gereksiz olmuş bence
benim speaker'ın ses açıp kapama düğmesi bozuk :D :D :D speaker'ın ses düğmesi 24 saat açık
yani kulaklığı taktığımda aynı anda speaker'dan ses gelirse kulaklık işime yaramaz o yüzden sordum...
Kablolu kulaklığı taktığımda doğal olarak speaker'den ses gelmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garanti365 -- 3 Eylül 2020; 11:27:56 > -
onu ses ayarlarından aygıt seçerek yapabiliyorsun sadece hoparlör yada sadece kulaklık yada her ikisindende gelsin gibi -
evet genel olarak telefon kullanıcıları için üretilmiş bir kulaklık haklısın ama müzik dinleye bildiğin bt kulaklıkları aynı zamanda bilgisayarda yada ps konsollardada kullanabiliyorsun -
oyun oynayacaksanız dikkat edin çoğu bluetooth kulaklık gecikmeli iletir sesi yani kafaya mermiyi yersiniz sesi 1 saniye sonra gelir :D -
Jbl 500bt aldım geçen hafta , gecikme yok denilenecek kadar az. Belkide yoktur .quote:
Orijinalden alıntı: SarıSarman
oyun oynayacaksanız dikkat edin çoğu bluetooth kulaklık gecikmeli iletir sesi yani kafaya mermiyi yersiniz sesi 1 saniye sonra gelir :D -
pahalı olanlarda olmuyor hocam ben 200-300 tl bandında 1-2 tane kullandım genelde gecikme vardı fiyat arttıkça gecikme düşüyor :D -
O yüzden pahalı ya :)quote:
Orijinalden alıntı: SarıSarman
pahalı olanlarda olmuyor hocam ben 200-300 tl bandında 1-2 tane kullandım genelde gecikme vardı fiyat arttıkça gecikme düşüyor :D -
evet adaptör aldım,Bluetooth kulaklığı eşleştirip masaüstü Bilgisayarımda kullanmaya başladım...
Yalnız şöyle bir sorun oldu :) Kulaklık PubgMobile oyununda çalışmıyor...
Diğer tüm sesleri Kulaklıktan alabiliyorken,oyunu açtığımda oyun sesleri speaker'dan geliyor...
Oyun açıkken Youtube'dan müzik açtığımda müzik sesi kulaklıktan oyunun sesi speakerdan geliyor...
Anlamadım
Bunun bir çözümü var mı ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X