Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.258
Cevap
493
Favori
972.613
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Satıcı Amazon değil başka bir firma sıkıntı çıkarım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar. Hem spor yaparken hem müzik dinlerken hem de film izlerken kullanacağım. Spordan kastım çok ağır sporlar değil hafif tempo koşu ve çokça yürüyüş. Ses kalitesi ve baslar önemli,sennheiser momentum free ve jabra elite active 65t arasında kaldım. Malum bu kulaklar 1000 tl,ikisinden hangisi tercih edilmeli ve ya bu fiyatları geçmeyecek şekilde hatta daha azına aynı performansı alabileceğim kulaklık tavsiyeniz var mı? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bagok

Ben teslim aldım ürünü. Üründe herhangi bir sorun yok. Kapalı kutusunda faturasıyla geldi. Kulaklığın ses kalitesinden de inanılmaz memnun kaldım

• Qcy T1 Pro modeli yakın zamanda gittigidiyor üzerinde 189 liraya satılmış. Cepport satmış. Bu fiyata bulabilir miyiz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Awei t11 kullanan var mi?

• AliExpress'ten gürültü önleyici özelliği olan kulak üstü bir Bluetooth kulakliga ihtiyacım var. Maksimum 50$ odeyebilirim. Önerilerinizi alabilir miyim?

• Arkadaşlar bluetooth kulaklıklar aynı anda ses vermiyormu ? Bnde earpods bemzeri bir kulaklık var 2 sinide bluetoothla bağlıyorum aynı anda ses vermiyor. Hangisini seçersem o ses veriyor

• Plantronics backbeat 600 nasıl sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut Aşkın U kullanıcısına yanıt
    Incehesap'ta görünüyor.

• Arkadaşlar ben koşuda ve gymde kullanabileceğim kulağımdan düşmeyecek bir kulaklık arayışındaydım. N11 den kuponla 145 tl ye xiaomi millet sport aldım. Daha yeni geldi. Baslar çok iyi değil ama yüksek ses veriyor. Kulaklıktan pek anlamam ama kulaktan düşmemesi rahatlığı vs benim için yeterli

aliexpress.com
    US $28.34 19% OFF|Original Xiaomi Mi Sports Headset Mini Bluetooth 4.1 Wireless With Microphone Mic Waterproof Earphone For Smart Phone Ear Hook-in Bluetooth Earphones & Headphones from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/b5MDEqdK
    Alide 120 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonfırsatbukucu -- 29 Ocak 2019; 22:38:36 >

• zwartevis kullanıcısına yanıt
    Şu an kendi sitesinde var ancak stok yok. Gittigidiyor üzerinde hiç yok hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: lolodayi

AliExpress'ten gürültü önleyici özelliği olan kulak üstü bir Bluetooth kulakliga ihtiyacım var. Maksimum 50$ odeyebilirim. Önerilerinizi alabilir miyim?
    gerçek ses önleyici kulaklıklar 200.-usd başlıyor diğerleri sadece vaad ediyor..
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. O zaman gürültü önleme özelliğine bakmaksızın sipariş vereyim.

• bluerdem kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ben de 165e aldım az önce, memnun musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bagok

Hocam JBl iyidir eski kulaklığımı 4 kez değiştirdiler ondan sonra bir üst modelini aldım o da bozuldu faturayı kaybettiğim için onu yollayamadım ):

• AliExpress'ten 15 gün önce aldığım Qcy qs1 (t1) dün ulaştı.

98 liraya aldım, parasına göre harika. Sadece küçük olması başına bir şey gelecekmiş korkusu yaşatıyor. Ses yeterli, bas yeterli, senkron sorunu yaşamadım, çekim mesafesi iyi. (Spotify ve Youtube ile denedim)

Şarjı 2 saatin üzerinde gidiyor (daha uzun süreli denemedim, süre tutmadım), kutu ile birkaç kez daha şarj olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: deepzelan

Hayırlı olsun ben de 165e aldım az önce, memnun musunuz?
    evet inanılmaz memnunum.

• bluerdem kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

evet inanılmaz memnunum.

Alıntıları Göster
    ben de jbl t110 bt alıcaktım vazgeçirdiler. Spotify için nasıl hocam iphone da kullanıcam. Telefon görüşmesi için dener misin? Kaç paraya aldınız bir de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

ben de jbl t110 bt alıcaktım vazgeçirdiler. Spotify için nasıl hocam iphone da kullanıcam. Telefon görüşmesi için dener misin? Kaç paraya aldınız bir de?

Alıntıları Göster
    Öncelikle spotify yerine Apple Music kullanırım, müzik kaliteleri inanılmaz farklı. Ben Apple Music kullandığım için soruya bi yanıt veremeyeceğim. Ama dışardan ses almama konusunda muazzam. Dolardaki hiçbir sesi duymuyorsunuz

Telefon görüşmelerinde mikrofon biraz geride kaldığı için çok ergonomik değil kullanımı. Birkaç defa kulaklığı çıkarıp kullandım hatta ses az gidiyor diye.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.