Beats Studio Pro Wireless Kulaklık - Lacivert 9.999 TL Avantajix'e tıklayarak alışveriş yaptığınız taktirde harcadığınız paranın 280 TL lik kısmını Avantajix size iade edecek. idefix Beats Studio Pro Wireless Kulaklık - Lacivert - idefix https://www.idefix.com/beats-studio-pro-wireless-kulaklik-lacivert-p-2064873 |
Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (405. sayfa)
-
-
Kesinlikle.
Daha yeni olmaları iyi yada kötü olmaları için bir etken değil aynı zamanda freebuds pro 3 ün mikrofon kalitesi de çok başarılı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 7 Aralık 2024; 0:48:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siyah rengini aldım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mikrofon ve telefonla görüşme kalitesi nasıl hocam?
edit: görüşme kalitesi için bir kulaklık arıyorum. Geçen haftalarda Jabra elite 10 4k idi, almadım. Şu anda da keşke alsaydım diyorum. Genellikle telefonla görüşme için kullanacağım ama ses kalitesi de iyi olursa memnun olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broon -- 7 Aralık 2024; 11:59:2 > -
Merhaba Enes Özen'in kulaklıkları karşılaştığı videosu var. Ordan fikir sahibi olabilirsiniz. Jabra Elite 3 var bende ve enteresan şekilde mikrofon kalitesi 10'a göre daha iyi ve temiz geldi. Karşılaştırmayı yine kulaklık üzerinden izleyebilirseniz daha iyi olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mikrofon performansı şaşırtıcı şekilde iyi. Benim beklentimin üzerinde çıktı en azından. Şimdiye kadar telefonda görüştüğüm kimseden herhangi bir şikayet almadım. Fakat benim bu kulaklığı tercih etme sebebim görüşmeden ziyade iç mekanda müzik dinlemek, film izlemek. Çünkü evde biri bana seslendiğinde, bebek uyanıp ağladığında, kapı çaldığında vs. rahatlıkla duyabiliyorum. Saatlerce kulağımda kalsa da hiç rahatsız etmiyor çok konforlu. Dışarıda ise ben farklı bir kulaklık kullanıyorum çünkü sadece müziğe odaklanmak istiyorum fakat Freeclip kullanırsanız şöyle bir avantajı var çevreden kopmuyorsunuz. Çevredeki sesleri rahatça duyuyorsunuz böylece herhangi bir tehlike anında hep uyanıksınız. Ayrıca avangart bir tasarıma sahip olduğu için çok dikkat çekici. Çevremde çoğu kişi küpe zannediyor.
Eğer herhangi bir kriteriniz yoksa, sadece görüşme için alacaksanız daha iyi modeller var onlara yönelebilirsiniz. Yok eğer kulak yapınız benim gibi hassas ise, iç ve dış mekanda hayattan kopmadan bir şeyler izleyip dinlemek istiyorsanız, marjinal tasarıma da önem veriyorsanız o zaman bu ürünü tercih edebilirsiniz. Fakat unutmayın her ne kadar ses kalitesi iyi olsa da açık tasarıma sahip olduğu için kulak kanalına tam girmiyor. Bu sebeple diğer kulaklıklardaki müzik dinleme kalitesine erişemeyeceksiniz. Bu ürün biraz farklı.
Ayrıca Enes Özen'in bu kulaklıkla ilgili videosunu kesinlikle izleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vnc3 -- 7 Aralık 2024; 19:13:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Baseus d02 pro kulaklığımın bataryası pasif kullanım(3.5mm jak takılı video izlerken) esnasında aniden şişti. 1 yıl önce almıştım. Bataryanın bağlantılarını kesip söküp çıkardım kulaklıktan. Şuan böyle kullanıyorum.
Acayip tırstım. Bi anda şişip, hoparlörü dışarı çıkardı. Yoğun kullanıyordum, şarj tutması çok azalmıştı. En fazla 10 saat ses oynatıyor ve %90'dan fazla şarj olmuyordu artık.
Baseus çok kaliteli marka değil, zaten hiç biri Airpods Max etmez. O da fiyatını haketmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Edifier WH950NB kulaklığı kullanan var mı? Bunu almayı düşünüyorum. tavsiye eder misiniz? Yabancı YouTube kanallarında Sony nin 10 binlik kulaklığıyla karşılaştırıyorlar
Arkadaşlar 4000 civarı ne önerirsiniz
Hocam Pro 3 4 çıkınca kaça düşer
Hocam ben de tam olarak bu kulaklıklara bakıyordum nedenleriyle Beraber biraz daha açıklayabilir misiniz
Birde anker liberty 4 pro var daha yeni galiba inceleme göremedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 10 Aralık 2024; 18:20:43 >
Fazla düşeceğini sanmıyorum..
Liberty 4 pro yu kullandım kesinlikle aynı klasmanda değiller hem ses kalitesi hemde mikrofon kalitesi freebuds pro 3 te çok daha yüksek.
Marshall major 5 mi yoksa edifier wh950nb mi tavsiye edersiniz?
Air 2 Pro kullandım ben de fena değildi İlk aldığım zaman da ama sonradan yetersiz gelmeye başladı airpods 4 var ses kalitesi rezalet Air 4 pro'yu bayağı ömüşler Alışveriş sitelerinde kararsız kaldım fiyat olarak da yarısı neredeyse fiyat performans olarak bakacak olursak Ne dersiniz
Air4 pro için özellikle yüksek ses vurgusu yapmış alanlar
O kulaklık hakkında yorum yapamam dinlediğim ve kullandığım kulaklıklar jabra elite 75t, sony c500, samsung galaxy buds 3 pro, liberty 4 pro, huawei freebuds 5i, freebuds pro 2 ve freebuds pro 3. Son saydığım ikisi en yüksek ses seviyesi ve kalitesine sahip modeller, pro3 te ise tüm frekans bandı çok daha iyi ayrıştırılmış ve 30hz bass performansı pro 2 ye göre biraz daha artırılmış bir kulaklık olmuş diyebilirim.
-
bauses e9 media mark indirimle 1300 e aldım kimse ne incelemiş nede bi yorum vardı bu kulaklıkla ilgili sp air3 den geçtim iyiki almışım bu internette övülen kulaklıklara cok takılmayın coğu reklam aldığı için övüyor
bu kulaklık iphoneye cok daha hızlı bağlanıyor ses kaliteside baya iyi ambiyans aydınlatma kablosuz şarj cift ciaz desteği hem silikonlu hem silikonsuz tadında bi kulaklık yapmışlar tam aradığım kulağı ağrıtmayan tam oturtuncada derin basları veren kulaklık tek eksi yanı ses bi tık kısık izolasyon cok fazla dışarı duyulmuyor alan memnun kalır boyut olarakta ufak
Airpods 4 neden rezalet hocam odyofil misiniz? Gerçekten soruyorum almayı düşündüğüm için
Hocam selam gene ben :)
Freebuds Pro 3 baya övmüştünüz. Freebuds 4 Pro çıkacakmış galiba o beklenir mi sizce şu an idare eden bir kulaklığım var. Yoksa alıp geçeyim mi?
(Galaxy buds 3 Pro'dan vazgectim sizin yorumu görünce )
Airpods 2 kullandım gerçekten çok iyiydi ses kalitesi onum altında kalmış beklentim yüksekti o nedenle rezalet diyorum hocam o paraya alınacak kulaklık değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X