Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.149
Cevap
493
Favori
964.408
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Huawei freebuds pro 2, ondan daha iyi birşey olsun derseniz Huawei freebuds pro 3.

Sırasıyla 5i, pro 2 ve pro 3 aldım, 5i ve pro 3 ü halen kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 Mayıs 2023te aldığım mavi renkli huawei freebuds 5i kulaklığımı satıyorum. İlgilenen varsa özelden yazabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizsilin -- 27 Kasım 2024; 10:39:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sennheiser accentum wireless ı deneyimleyen var mı?

• Anc kulaklıkların hepsi şeffaf mod destekliyor mu? Şeffaf mod destekleyen maksimum 1000 tlye kadar ne alınabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bala5252 -- 28 Kasım 2024; 13:42:46 >
  • Huawei freebuds pro 4 tanıtılmış birkaç hafta içinde satışa çıkar sanırım

• İyi geceler arkadaşlar 1000 liraya kadar fiyat performans olarak en alınabilir kulaklık nedir sizin için cevaplar için teşekkür ediyorum

• kule2265 kullanıcısına yanıt

anker r50i (mikrofon vasat ancak baslar ve tizler cok iyi ), qcy ht05 (bulunmuyor artık zannedersem), realme buds t100 , Huawei FreeBuds SE 2

• Merhaba arkadaşlar. Bu kulaklığı kullanıyorum hem telefonda hem de pc de ve memnunum. Bana bunun gibi ses veren bluetooth kulaklık lazım. Tavsiyenize ihtiyacım var.
    Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Baseus Bowie E2 True Wireless Bluetooth Kulaklık Siyah

679 TL (ödeme esnasında)

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU]amazon
    Baseus Bowie E2 True Wireless Bluetooth Kulaklık Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0B46PM26X
  • Uwais kullanıcısına yanıt

soundpeats lerin oyun modu hepsinde arızalı ve garanti konusunda servisi cok kötü ilgilenmeyip yalan konuşuyorlar kablosuz şarj da yok o ciazda

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt

bütceniz cok onemli ...

anker r50i 700 tl

freebuds 2 1000 tl

Galaxy Buds Fe 1700 tl

anker liberty 4 2200 tl

samsung buds 3 4 bin tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 30 Kasım 2024; 13:55:32 >
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Ankeri 650 tl
    Jbl 999 tl aldım dün.İkisini de deneyip karar verecegim bakalım.

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt

mikrofon sizin icin cok onemliyse (kalabalık ,gurultulu , rüzgarli ortam ..vb) anker 'i elemenizi onerirdim ..(kullaniyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 30 Kasım 2024; 13:56:49 >
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Valla kulaklıkla konuşmayı da sevmiyorum konuşanı da karşıdakini anlamak için çaba gösteriyorum. O yüzden mikrofon önemli değil. Sesi iyi olsun yeter.

• Bir haftadır ucuz yollu kulaklık arıyorum, kablolu iphone kulaklığından sonra anker r50i deneyeyim dedim ama kulak kanallarıma o kadar baskı yaptı ki çıkartınca oh be dedim. Silikonlu bana göre değilmiş. Tromsamart onyx ace aldım amazondan eski bir model ama 400 liraya düşmüş,ses kalitesi çok memnun etti çok da konforluydu ama onunda kutusu şarj olmuyordu geri gitti. Sırada qcy t20, frebuds se2, bir de ankerin k20i modelleri var hangisi tatmin eder. Öncelikle silikonsuz olacak sonra ucuz olacak çocuk var alır atar falan tadımız kaçmasın. Ve mikrofon hiç umrumda değil olmasa bile olur;)

• 6k'ya kadar kafa üstü kulaklık önerisi var mı? Kablosuz, gürültü önlemesi bassı verimli olan?

• jabra elite 10 4499 tl

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU]amazon
    Jabra Elite 10 Kablosuz Kulaklık - Dolby Atmos Çevresel Ses Özelliğiyle Geliştirilmiş Aktif Gürültü Önleyici Kulaklıklar - Multipoint Bluetooth, Kablosuz Şarj - Mat Siyah
    https://www.amazon.com.tr/Jabra-Elite-Kablosuz-Kulakl%C4%B1k-Geli%C5%9Ftirilmi%C5%9F/dp/B0CB6DTXSH?ref_=Oct_DLandingS_D_f3a179c2_1
  • arkadaşımdan 2000e buds 2 pro alacağım ne diyorsunuz fiyata? ipad ve iphone üstünde kullanacağım cihaz geçişinde sıkıntı olur mu

• Svideoz kullanıcısına yanıt

Hocam.5i ile Pro 3 arasında ne gibi farklar var satıp 3 Pro almaya değer mi

• 3Rayy kullanıcısına yanıt

kulaklıgın durumunu bilme sansı yok ancak cok iyi kulaklık 2k 'ya da uygun fırsat geldi. ...

• 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.