Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.150
Cevap
493
Favori
964.484
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LOGITECH G G435 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - Siyah

2.069 TL'ye düştü 🔥 (Avantajix üzerinden satın alırsanız 46 TL iade alabilirsiniz)

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU]
    Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU]mediamarkt
    LOGITECH G G435 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_logitech-g-g435-lightspeed-kablosuz-oyuncu-kulakligi-siyah-1218588.html

• LOGITECH G G435 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - Mavi

2.069 TL'ye düştü 🔥 (Avantajix üzerinden satın alırsanız 46 TL iade alabilirsiniz)

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU]mediamarkt
    LOGITECH G G435 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - Mavi Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_logitech-g-g435-lightspeed-kablosuz-oyuncu-kulakligi-mavi-1218587.html

• Wrecking kullanıcısına yanıt

Podcast dinlemek için kulaklık arıyorsanız bence aktif gürültü engelleme özelliği iyi olan bir kulaklık birinci tercih olmalı. Çünkü müzik dinlerken dış sesleri müzik bastırabiliyor ama konuşma içerikleri dış sesin altında boğulabiliyor. Ev kullanımı için arıyorsanız o başka. Tws olarak Airpods pro 2, Freebuds pro 3 bakılabilir daha uygun bütceli olarak Freebuds 6i daha da uygun olarak freebuds 5i. Bunlarıaktif gürültü engellemesi başarılı olduğu için önerdim. Kulak üstü konusunda pek bilgim yok.

• humble mumble kullanıcısına yanıt

Elite 10 üst seviye bir kulaklık redditte sony xm5 gibi en tepe model kulaklıklarla kıyaslanıyor. Çok fazla olumlu yorum aldığı için ben Elite 10'u tercih ettim. Birde mikrofon önemliyse 8 active'i elemenizi öneririm. Mikrofonlar çok başarılı değil o modelde.

• SnavS kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam pişman etmez asla
  • Narcissu555s N kullanıcısına yanıt

Hocam bende freebuds 5i var ama ldac seçeneği telefonda gorunmuyor telefon xianomi mi a3. O özelliği kullanamıyoruz şimdi değil mi ne yapmak lazım

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt

Telefonunuz o kodeki desteklemediği için maalesef kullanamazsınız. 16bit 44100hz olarak kullanırsınız

• Çift cihaz bağlantılı ve Telefon görüşmesi için huawei freebuds pro 3 aldım,

mikrofon tws ler arasında ilk 3 de kesinlikle, muzik performansı ise s23 de ldac codec açarak mükemmel hale geldi, sadece bass perfromansı biraz yetersiz.

Tavsiye ederim.

• Soundpeats Air4 ayarında yarı açık(silikonu olmayan) kulaklık ne önerirsiniz. ANC ihtiyacım yok. Kulakta rahatsızlık veriyor bi yerden sonra.

• Sony WH-1000XM4 Gürültü Engelleme Özellikli Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık

sepette 9.679 TL ye düşüyor

hatta Avantajix üzerinden alırsanız 271 TL daha uyguna gelir.

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU]idefix
    Sony WH-1000XM4 Gürültü Engelleme Özellikli Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık - idefix
    https://www.idefix.com/sony-wh-1000xm4-gurultu-engelleme-ozellikli-kablosuz-kulak-ustu-kulaklik-p-4100649

• Elimde 1 günlük Anker Soundcore Liberty 4 NC ve Nothing Ear Stick var. Uyguna ihtiyacı olanlar yazabilir.

• zaltun kullanıcısına yanıt
    Merhaba biraz daha kaliteli mikrofon açısından falan yine ayni ozelliklere sahip ne onerirsiniz ? Hangi ünlü markaya baktiysam hepsinde gürültü onleyicide memnuniyetsizlik var
  • pentagram___06 kullanıcısına yanıt
    daha iyi mikrofon kalitesi için kulaklık başına 3 mikrofonlu toplamda 6 mikrofonu olan qcy ht05 modelini öneririm.Aktif gürültü engelleme özelliği de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 14 Ekim 2024; 22:3:0 >
  • eflatun45 E kullanıcısına yanıt

edifier w320tn. kullanmadım ama gözüme kestirdim. kulağa giren kısmı çok kibar, gün boyu rahatça kullanılır. ses- mikrofon da gayet iyi incelemelerde.

• zaltun kullanıcısına yanıt
    Tamamdir hocam inceleyeceğim samsung buds 3 dusundum ama alanlar 600 tl 'lik kulaklik kalitesinde sesten bahsediyor acikcasi 10 tane yoruma rastladim boşa para vermek istemiyorum ilk onceligim gurultu engelleme silikonsuz
  • pentagram___06 kullanıcısına yanıt

sahte olma ihtimali yüzde bin samsung buds kulaklıkların çakması çok var piyasada kutusuna kadar aynı yapmışlar hepsinin de faturası kayıp ve sıfır kutusunda earşiv çağında birisi bir ürünle ilgili faturası kayıp bulamıyorum vs diyorsa sıkıntı büyük :) , dolap vs bunlarla dolu, aynı şekilde jbl ve marshall kulaklıklarında çakması dolu, kulaklık alırken güvenilir yerlerden almanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingstonn -- 15 Ekim 2024; 18:20:38 >
  • Bowers & Wilkins Px8 - Mclaren Kulaklık Siyah

24,999 TL

Ayrıca ürünü Avantajix üzerinden alırsanız 599 TL de para iadesi alabilirsiniz.

• Huawei Freebuds Pro 2 Seramik Beyaz

3.499 TL

hatta Avantajix üzerinden alırsanız 84 TL daha uyguna gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yokizm.

Kargo bugün geldi (Oda baskılarım sayesinde, yoksa daha geç gelecekti.)

Ses kalitesi hoşuma gitti, gayet güzel bence.

Müzikler de çok bass oluyor, bass’ın hakkını veriyor diyebilirim.

11-12 Temmuz gibi sipariş etmiştim, bugün geldi.

Amazon üzerinden Almanya dan geldi.

2200₺ küsüre aldım, fiyatını hak ettiğini düşünüyorum.

Kütüphane gibi sessiz bir yerde son ses kullanımda sesi çevredekiler de duyabilirler, lakin kalabalık gürültülü bir ortam da hissedileceğini zannetmiyorum.

Kendine özel uygulaması da var, oradan güncelleme, ses ayarları yapılabilir;

Konuyu fazla dağıtmak istemiyorum, malum burası kulaklıklar için açılan fırsat konusu, kulaklık için ayrıca konu açabilirim merak edenler için, ama söz veremiyorum.

Merak eden olursa, özel mesaj aracılığıyla bana yazabilirler.

Alıntıları Göster
    4 ay olmuş, hala kullanıyorum.

Tek bir sorun yok, pedlerin de dahi yırtılma eskimeye dair bir belirti yok.

Sanki daha dün almışım gibi sorunsuz.

Tavsiye ederim alın diyeceğim ama satılan yerde de tükenmiş stokları;
    Aramalar da gayet güzel, oyunlar da da sorun yok, videolarda da vs hiç bir sıkıntı yok, sesi gayet yüksek ve baslı güzel bir kulaklık.

Şarjı da çok uzun süre gidiyor, aldığım dan beri 10 kere falan anca takmışımdır diye düşünüyorum.

Sadece büyük ve kaba duruyor, olur da bozulursa bir dahakine eskiden de olduğu gibi yine küçük kulak içi kablosuz kulaklıklar dan tercih edeceğim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.