Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (399. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.165
Cevap
495
Favori
967.117
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • QCY t13 (ilk sürüm anc’siz) kullanıyorum. Ses yüksekliği çok yetersiz kalıyor. Özellikle sokaktaki araç gürültüsü ve otobüs sesinden duyamıyorum hiç birşey. Bana ses gücü yüksek t13 modelden daha iyi bir model önerir misiniz? Bütçe 1000 tl ye kadar.(takım elbise giyiyorum ona uygun olsun tipi)(Yurtdışı cihazlarda olur.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 5 Haziran 2024; 22:50:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5000₺’ya kadar ne önerirsiniz?

JBL, Philips veya Samsung markaların dan, kulak üstü de olur.

Amaç sesi dışarı ile olan bağı kesmesi, arama da sorunsuz kullanabilmek, bass kalitesinin iyi olması ve kulağa rahat uyum sağlaması.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Huawei den şaşmayın arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım bunu alacağım, hem fiyatı da fena değil;

• AVM de kablolu olanı eşim ile birlikte test ettik telefonumuza bağlayıp ve fiyatına göre oldukça kaliteli ses berraklığı vardı o nedenle büyük ihtimalle memnun kalacaksınız ayrıca üzerinde soket girişi olması ekstra artı avantaj

• dobrasam kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumunuz için, bu kulaklığı alacağım yorumunuz ile kesin kararımı vermiş oldum.

• q20i hakkında bilgisi olan var mı alınır mı?

• Bir YouTube kanalın da karşılaştırma videosunu izledim, bu 2 model karşılaştırılıyor idi, son anda bu modele karar verdim ve sipariş geçtim;

Amazon üzerinden satın aldım, 25 Temmuz’a kadar elime ulaşacağı belirtiliyor.

Ayrıca bu kulaklık hem daha uygun, hem özellikleri daha iyi olduğu söyleniyor karşılaştırma videosunda da.

Yanında da koruma çantası geliyormuş, ben Mavi rengi olan modelini satın aldım.

Unutmazsam kısa bir yorumlama yaparım geldiğin de veya konu açar orda belirtirim.

Cart curt ıvır zıvır ücretleri ile beraber 2200₺ küsür tuttu.

JBL olan modeli alsaydım, hemen hemen düz 3000₺ ödeyecektim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kargo bugün geldi (Oda baskılarım sayesinde, yoksa daha geç gelecekti.)

Ses kalitesi hoşuma gitti, gayet güzel bence.

Müzikler de çok bass oluyor, bass’ın hakkını veriyor diyebilirim.

11-12 Temmuz gibi sipariş etmiştim, bugün geldi.

Amazon üzerinden Almanya dan geldi.

2200₺ küsüre aldım, fiyatını hak ettiğini düşünüyorum.

Kütüphane gibi sessiz bir yerde son ses kullanımda sesi çevredekiler de duyabilirler, lakin kalabalık gürültülü bir ortam da hissedileceğini zannetmiyorum.

Kendine özel uygulaması da var, oradan güncelleme, ses ayarları yapılabilir;

Konuyu fazla dağıtmak istemiyorum, malum burası kulaklıklar için açılan fırsat konusu, kulaklık için ayrıca konu açabilirim merak edenler için, ama söz veremiyorum.

Merak eden olursa, özel mesaj aracılığıyla bana yazabilirler.

• Hocam ben de amazondan linkbuds s almayı düşünüyorum da ürün amazon de'den gönderiliyor bu tür ürünlerde garanti olmuyor değil mi

• spiritswithinn kullanıcısına yanıt
    Amazon garantili oluyormuş sanırım hocam, ne kadar doğru ben de bilmiyorum maalesef.

• İyi geceler. Baseus Bowie H1i ANC aldım. 1 haftalık kullanım deneyimimi yazdım. Bu Bluetooth kafaüstü kulaklık ile ilgilenenler bir okusun almadan önce.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159265737

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 6 Ağustos 2024; 1:2:53 >
  • Oozora kullanıcısına yanıt
    Memnun musunuz üründen?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SteelSeries Arctis 7+ Plus Siyah Multi-Platform Wireless Kablosuz 7.1 USB-C Gaming Kulaklık

4.994 TL'ye düştü 🔥 (Avantajix üzerinden satın alırsanız 139 TL iade alabilirsiniz)

idefix
    SteelSeries Arctis 7+ Plus Siyah Multi-Platform Wireless Kablosuz 7.1 USB-C Gaming Kulaklık - idefix
    https://www.idefix.com/steelseries-arctis-7-plus-siyah-multi-platform-wireless-kablosuz-71-usb-c-gaming-kulaklik-p-1433746

• Fiyat performanslı müzik kalitesi ön planda olan silikonsuz tws kulaklık önerin lütfen. Kulaklık inceleme videosu izlemekten gına geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uwais -- 14 Ağustos 2024; 1:59:19 >
  • 2023 mart ayında aldım ben amazontr satıcısından. Bir hafta önce sol kulaklığın şarjı çok hızlı tükenmeye başladı. 25 dkda tükenip kapanıyor ve gözlemlediğim kadarıyla %20nin altına inince hızlıca %1 gösterip kapanıyor. Sağ kulaklıkta sorun yok.

Şimdi garanti işiyle uğraşacağım işten güçten fırsat bulamadım.

Samsung Galaxy Buds Fe aldım daha gelmedi, yorumları iyi bakalım nasılmış göreceğim.

Bir de geçen gün indirimde satılan SoundPEATS Free 2 aldım uygun fiyat ve yorumlara bakarak aldım. Yedekte durur en olmadı.

1 yıldız yorumlarını açıp bakarsanız benzer sorunu yaşayanlar var bu arada. Sony beni yarı yolda bıraktı 

Ekleme: Müzik deneyimi, ANCsi ve kulakta oturuşu rahatlığı çok iyi. Tek sorun batarya...

Ekleme 2: Alıntıladığım mesaj görünmüyor şaka gibi forum 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 14 Ağustos 2024; 1:41:54 >

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt

Sorun yaşadığınız cihaz hangisi hocam anlamadım

• rayzing R kullanıcısına yanıt

Sony Linkbuds S

• İyi gündüzler. Baseus Bowie H1i ANC kulaklık kullanım süresi vaadini gerçekleştirememesi sebebiyle 3. haftasında İADE EDİLDİ.

• JBL Quantum 810 Oyuncu Kulak Üstü Kulaklık Siyah

5.297 TL

hatta Avantajix üzerinden alırsanız 119 TL daha uyguna gelir.

amazon
    JBL Quantum 810, Gaming Kulaklık, Kablosuz, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09TFVYPFC
  • 
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.