Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.150
Cevap
493
Favori
964.497
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, Soundpeats Air 4 Pro kullanan var mı?
    Tavsiye eder misiniz?
    Capsule 3 Pro'nun sağ kulaklığı cortladı, bu yüzden küçük bir indirim kuponu teklif ettiler Air 4 Pro için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dianz -- 2 Mayıs 2024; 9:57:24 >
  • Kemik İletimli Kablosuz Kulaklık - BC500 By Shokz

4.000 TL

Hatta Avantajix üzerinden alırsanız 128 TL daha uyguna gelir.

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU]

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU]www.decathlon.com.tr
    Kemik İletimli Kablosuz Kulaklık - BC500 By Shokz
    https://www.decathlon.com.tr/p/kemik-i%CC%87letimli-kablosuz-kulaklik-bc500-by-shokz/_/R-p-340775

• BEATS Fit Pro Gerçek Kablosuz Kulak İçi Kulaklık Derin Mavi

4.899 TL'ye düştü 🔥

• Sıfır kutulu faturalı garantili Anker Soundcore Liberty 4 kulaklığım piyasanın altında bir fiyata satıştadır. İhtiyaç fazlası olduğu için ilana koydum, ilgilenenler yazabilir.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158648475
  • oanayurt O kullanıcısına yanıt

Media Markt te 1450 TL şu an bende qmazondan 1650 ye almıştım 2 ay once

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_anker-soundcore-sport-x10-bluetooth-kulak-i%C3%A7i-kulakl%C4%B1k-beyaz-1222993.html

Bir de arkadaşlar geçen hafta Xiaomi buds 3 aldım amazondan ses kalitesi olarak kabul edilebilir ama ses yüksekliği düşük piyasada 1200 civarı ben 832 TL ye aldım ama Garanti olayı kafama takıldı (Dora mobil diye bir firma etiketi var uzerinde arastirinca Xiaomi disturubutorlerinden birisi olduğunu öğrendim) bu civarlarda tavsiye edebileceğiniz ne var yakın fiyatta Huawei freebuds se 2 nasıl mesela veya Xiaomi iyimidir fazla para vermek istemiyorum zira önceki kulakligim 2 sene dolarkenn bozuldu ellerinde olmadığı için yerine kulak üstü aldım kızıma verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellez78 -- 12 Mayıs 2024; 11:19:33 >

• Beats studio buds’ı ikinci defa şeffaf modda oluşan cızırtıdan ötürü servise verdim. İlkinde kutuyu değil fe kulaklıkları değiştirdiler. Şuan cızırtının yanında bazen kutuya koyunca kapanmıyordu. Kutuda çizik falan var umarım bunu sebep gösterip garanti dışı demezler. Ama geri gelirse de yani bi kulaklığa geçmeyi istiyorum artık. Zaten kulağıma tam olarak uyduğu da yoktu. 3-4k civarına ne alınıyor bu aralar ? Kulağıma ne uyuduğunu da bilmiyorum keşke şu kulakiçi kulaklıkları denemenin bi yolu olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 12 Mayıs 2024; 20:53:50 >
  • Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    O bütçelere Liberty 4 tek geçerim. 4 kez aldım sattım hala da satıyorum :)
  • Siz kullanıcı olarak değil satıcı olarak memnunsunuz sanki hocam
    Kullanıcı olarak memnun olmasam 4 kez satıp 5'inci kez alıp onu da satmazdım. Benimki ihtiyaçtan. Benden alın diye değil, memnun kalırsınız diye tavsiye ediyorum.
  • Sağolun hoca anker konusunda hiç bi şüphem yok zaten Q30 kullanıyorum iş yerinde çok sevdiğim bi kulaklık. Bahsettiğiniz kulaklık kulaktan biraz fazla dışarda duruyor gibi studio buds’tan sonra konfor epey önemli bi etken oldu benim için ama biraz araştırayım o modeli.
    Liberty 4'ün silikonları diğerlerinden malzeme olarak çok daha farklı ve kaliteli. Kulakta gram oynama olmuyor. Bu zamana kadar birçok kulaklık kullanmış biri olarak bundan daha konforlu olanına rastlamadım. Yine siz araştırın.
  • LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED Kablosuz Bluetooth Gaming Headset - Beyaz

9.699 TL

hatta Avantajix üzerinden alırsanız 218 TL daha uyguna gelir.

• 1.5’a kadar anc bulunan kulak üstü kulaklık öneriniz var mı?
  • Buraya yazmam daha doğru olur sanırım. Beats studio buds kulaklığımı 2. defa aynı sorundan gürgençler servise verdim. İlkinde değişim yaptılar. Şimdi 12.05 tarihinde verdiğim kulaklığım 70 gün falan garantisi kalmıştı. Verdikten bildiğiniz ertesi gün servis sayfasında yine değişim yapıldığına dair not düşüldü. O gün bugündür 2 haftadır serviste bekliyor kulaklık. Servis süresi 20 gün dediler diye 20 gün öylece orada beklemek zorunda mı bu kulaklık ? Garanti süresi az kaldı diye orada bekletiliyor bildiğin. Ertesi günü böyle olacağı aklımda gelseydi ss alır ona göre şikayet ederdim. Fakat almadım da. Yapacağınız işi seveyim.

• Kablolu Bluetooth lu spor için ne tavsiye edersınız arkadaşlar?

• Pollos kullanıcısına yanıt

boyun askılı mavidiş kulaklık kastediyorsun sanırım?

kaliteli en ucuzu pazaramada, şunu tavsiye ederim 30 saat çalma süresi var ve mavidiş 5.3 versiyon.

sitede 50 tl de kupon var 499 a geliyor 2 taksit var.

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU]

• Hakii Time Pro almıştım hata yaparak bir influencer tavsiyesi ile. 4. Ayda bozuldu.

Soundpeats Engine 4 aldım bakalım görelim

• LOGITECH G G733 LIGHTSPEED RGB Kablosuz 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı - Mavi

4.499 TL

hatta Avantajix üzerinden alırsanız 101 TL daha uyguna gelir.

• galaxy buds fe kodu bende buds 2 var yararlanmak isteyen alsın kullansın iyi forumlar Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU]
  • 1000₺ civarında iPhone uyumlu f/p kulak içi kulaklık tavsiyelerinize açığım…
  • 
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.