< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (397. sayfa)
-
-
Merhaba arkadaşlar, eşim için evden çalışırken de kullanabileceği, (özellikle toplantılarda) mikrofonu ve ses yalıtımı iyi plan kulakiçi/kulaküstü kulaklık tavsiyeniz var mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bütçe nedir?
Hocam 3000₺ diyelim
Kulakiçi olarak Anker P3, Anker Liberty 4, Liberty 4 NC diyebilirim. Batarya süresi azlığı ile birlikte Galaxy Buds 2 olabilir. P3 tam ideal bana göre fiyat performans olarak, Liberty 4'ü 3 kez alıp sattım ondan da çok memnundum.
Teşekkür ederim hocam, kulaküstü tavsiyeniz olur mu peki?
Kulaküstü Anker Q10, Q10i, Q30 kullandım, her birinden memnundum ama Q30 çok ayrı bir yerdeydi benim için. Her konuda mutlu etti beni fakat mikrofon performansını bilmiyorum hiç, mikrofona ihtiyacım olmadı kulaküstünde.
Hocam yazdığınızın üzerine Q30'da karar kıldım. Çok teşekkürler.
Carfurda infinix 250₺ kullanan gören var mı? İş görür mü dizi film için
www.carrefoursa.comİnfinix XE23 Tws Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Beyaz #30461695 | CarrefourSAhttps://www.carrefoursa.com/infinix-xe23-tws-kulak-ici-bluetooth-kulaklik-beyaz-p-30461695
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
SENNHEISER Momentum 4 Wireless Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Grafit
17.999 TL
Bu kulaklığı Avantajix üzerinden satın aldığınızda 404 TL geri ödeme alarak alışverişinizi daha uygun hale getirebilirsiniz.
media marktSENNHEISER Momentum 4 Wireless Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Grafithttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sennhe%C4%B1ser-momentum-4-wireless-kulak-%C3%BCst%C3%BC-bluetooth-kulakl%C4%B1k-grafit-1235742.html
-
Anker Soundcore Sport X10 TWS Kablosuz Kancalı Spor Kulaklık, Bluetooth 5.2, IPX7 Suya Dayanıklılık, Dönebilen Kulak Kancaları, 32 Saate Varan Oynatma Süresi, Tere Dayanıklı, Beyaz (A3961)
1.599 TL
amazonAnker Soundcore Sport X10 TWS Kablosuz Kancalı Spor Kulaklık, Bluetooth 5.2, IPX7 Suya Dayanıklılık, Dönebilen Kulak Kancaları, 32 Saate Varan Oynatma Süresi, Tere Dayanıklı, Beyaz (A3961)https://www.amazon.com.tr/dp/B0BBDF4KXY -
Böyle şeylere para vermeyin yazık günah zira şuan en ucuz kulaklık redmi 4 lite oda 500 TL bundan aşağısında alacağınız cihaz sizi üzer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar 2-2bucuk civari butce ile kulakici kulaklik ne önerirsiniz radarıma giren modeller huawei freedbus 5i ve anker liberty 4nc modeli baska model tavsiye eder misiniz yoksa bunlardan birini almak mantıklı mı?
500 lira civarı ne önerirsiniz?
-Qcy T20
-Redmi Buds 4 lite
-Redmi Buds 4 Active
-Soundpeats life classic
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 21 Nisan 2024; 23:14:40 >
Redmi 4 lite kullanıyorum bağlantı kopması olmuyor o konuyu çözmüşler ancak son güncelleme mi geldi ne oldu ise ses yüksekliği azaldı özellikle metro da müziği duymakta zorlanıyorum, malzeme kalitesi çok iyi değil zira redmi ürünleri fiyat performans ucuz olması için piyasada varlar diğer yandan qcy kullandım ve hâlen arıyorum memnundum tavsiye ederim değerlendir diğer açıdan soundpeats çok övüyor kullanan arkadaşlar o yüzden şans verebilirsin diye düşünüyorum
Kulaküstü ve uygun fiyatlı önereceğiniz bir ürün var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyatı uygun gelir mi bilmiyorum ama biz çokmemnunuz.
Havit H655BT Hybrid Anc Kulaküstü Bluetooth Kulaklık - 65 Saat Batarya, Enc, Anc, Çift Cihaz Desteğiapp.hb.bizHavit H655BT Hybrid Anc Kulaküstü Bluetooth Kulaklık - 65 Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/havit-h655bt-hybrid-anc-kulakst-bluetooth-kulaklik---65-saat-batarya-enc-anc-ift-cihaz-destei-p-HBCV000053UHAC?ftid=4iv8bo0sxyrs752e&magaza=Lotus-Tech&url_src=ios-product-detail
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabesantrata -- 23 Nisan 2024; 22:17:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
MARSHALL Major IV Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Siyah
4.079 TL
Bu kulaklığı Avantajix üzerinden satın aldığınızda 91 TL geri ödeme alarak alışverişinizi daha uygun hale getirebilirsiniz.
media marktMARSHALL Major IV Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Siyahhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_marshall-major-%C4%B1v-kablosuz-kulak-%C3%BCst%C3%BC-kulakl%C4%B1k-siyah-1216412.html
-
Jabra elite active 8 rock metal alternatif dinleyenler için öneririm mükemmel daha iyisini dinlemedim galaxy buds 2 pro airpods pro 2 liberty 4 nc galaxy buds 2 denedim hepsinden daha iyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benim dün geçici olarak mutlaka almam gerekiyordu. en ucuzu buydu. kesinlikle uzak durun :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X