Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.267
Cevap
492
Favori
973.175
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi geceler. 1000 civarı bütçem var. Kulak agrıtmayan kulak üstü kulaklık arıyorum. Temiz 2.el de olabilir. Tavsiye verir misiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OssuranFil O kullanıcısına yanıt
    Hocam alttaki ürün mü sizin yolladığınız mı sizce?

• Kara cuma indirimlerinde bir çılgınlık yapıp Trendyoldan 479 liraya Sennheiser HD4.40 BT aldım.

İlk defa bir kulaklığa bu kadar para verdim ama kaliteli bir şey kullanmakta istedim doğrusu.

Fikirlerinizi bekliyorum.
  • rza_35 kullanıcısına yanıt
    Hocam aliexpress sıkıntı artık ya, bide attığımı baya övmüşler ondan attım belki almayı düşünen vardır diye, askere gideceğim gitmeyecek olsam benim attığımdan alırdım mutlaka. Markanın da ürün yelpazesi geniş baya. Şahsen Aliexpresse bulaşmam daha, banggoodda vergi vs de sorun olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: OssuranFil

✔️ Blitzwolf BW-FYE7 TWS Bluetooth Kulaklık
    💵 Kupon Kodu: BGFYE7DD
    🔥 Kupon Sonrası Fiyat: 216 TL (Kargo-Vergi Dahil)
    ❗️ Ekstra Vergi Ödememek İçin Turkey Direct Mail (Türkiye Hızlı Kargo) Seçeneğini Seçmelisiniz

https://www.banggood.com/Dual-Dynamic-Driver-Blitzwolf-BW-FYE7-TWS-bluetooth-5_0-Earphone-Heavy-Bass-Stereo-Bilateral-Calls-Headphone-with-Charging-Box-p-1457293.html

Refsizdir.
    Bt 4.2 bir telefonla kullandığımız da ses gecikme sorunu yaşanır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam aliexpress sıkıntı artık ya, bide attığımı baya övmüşler ondan attım belki almayı düşünen vardır diye, askere gideceğim gitmeyecek olsam benim attığımdan alırdım mutlaka. Markanın da ürün yelpazesi geniş baya. Şahsen Aliexpresse bulaşmam daha, banggoodda vergi vs de sorun olmuyor.
    aliexpress ile ne gibi sıkıntı yaşıyorsunuzki?
  • oLgan kullanıcısına yanıt
    Kargo, vergi, sağlam ürün vs. Kargoyu takip edememe ihtimalin var. Vergiyi geri alamıyorsun ne kadar çıkacağı belirsiz. Ürün bozuk çıksa iade sıkıntı. Banggoodda hiç birisi yok bu sorunların.

• quote:

Kargo, vergi, sağlam ürün vs. Kargoyu takip edememe ihtimalin var. Vergiyi geri alamıyorsun ne kadar çıkacağı belirsiz. Ürün bozuk çıksa iade sıkıntı. Banggoodda hiç birisi yok bu sorunların.
    Aliexpress'den official QCY storedan QCY T5 aldım, 130 lira ödedim, takipli kargo. Vergisi 70 lira gelse ki gelmez elbette toplam 200 lira. Banggood'da ek hizmetlerle beraber 265 lira.
    Hocam bu gümrükteki vergiler hiç sabit değil ne kadar yazacakları belli olmuyor kafalarına göre takılıyorlar ama Yine banggooddaki fiyatı bulmaz dediğiniz gibi doğru.

Ben 400 liralık ürüne 220 TL vergi ödedim gümrükte, aldığım fiyatı ben göstererek yaptırdım vergilendirmeyi, genelde internete bakıp kıyaslıyorlar. İnternete baksa daha fazla yazacaklardı eminim. Birisi vergi hesaplıyordu öteki şu vergiyi de yaz abi diyip yazdırıyordu

Aynı ürünü ben de aldım 15 tl vergisi var. Max 30 tl

• bangood da vergiyi kim ödüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: peşimist

https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-spirit-pro-kablosuz-bluetooth-spor-kulaklik-ip68-aptx-hi-fi-ses-10-saat-sarj-suresi-siyah-a34020f1-p-HBV00000ED0NZ?magaza=Hepsiburada.

Bu nasıl arkadaşlar bu fiyata kullanan var mı ?
    Bunu değil ama buna benzer qcy q19 kullandım olumsuz yönleri kulakda durması için yapılan kulak kıvrımına gelen kauçuk çıkıyor kablolu olduğu için boyunda rahatsız ediyor tek kulaklık kullanmak isteseniz diğer taraf sarkıyor uzun süre kullanacaksanız rahatsız edebilir ben baseus tws w01 aldım 220 civarı ses ve konuşma iyi bi bakın isterseniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi akşamlar arkadaşlar, Marshall major iii Bluetooth kulaklığı önerir misiniz? Fiyatı baya pahalı değer mi bilmiyorum. Bir de bir sorum daha olacak kablolu marshall kulaklığa da baktım jack girişli görünüyor. Telefonum apple lightning girişli, araya çevirici almam mı gerekiyor kullanmam için? Ses kalitesinin düşmesine sebep olur mu? Bilen bir arkadaş beni aydınlatırsa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terracide

Kara cuma indirimlerinde bir çılgınlık yapıp Trendyoldan 479 liraya Sennheiser HD4.40 BT aldım.

İlk defa bir kulaklığa bu kadar para verdim ama kaliteli bir şey kullanmakta istedim doğrusu.

Fikirlerinizi bekliyorum.
    ben kullandım o ürünü fakat pek memnun kalmadım. o bantta alınacak en iyi kulaklık sanırım sony ch700 modeli.

479 ve 699 tl arasındaki fark fazla ancak, ben de uzun süredir o civarlarda bir kulaklık bakıyordum, içime en çok sinen sony oldu.
  • quote:

Hocam bu gümrükteki vergiler hiç sabit değil ne kadar yazacakları belli olmuyor kafalarına göre takılıyorlar ama Yine banggooddaki fiyatı bulmaz dediğiniz gibi doğru.

Ben 400 liralık ürüne 220 TL vergi ödedim gümrükte, aldığım fiyatı ben göstererek yaptırdım vergilendirmeyi, genelde internete bakıp kıyaslıyorlar. İnternete baksa daha fazla yazacaklardı eminim. Birisi vergi hesaplıyordu öteki şu vergiyi de yaz abi diyip yazdırıyordu
    Yüksek vergide itiraz edebiliriz diye düşünüyorum aliexpress satış sonrası satın alınma sayfasındaki ücretin örnek görüntüsünü saklı tutuyor bunun çıktısıyla ürünün alınan fiyatı üzerinden vergilendirilmesi talep edilebilir.

Örneğin indirimle 130 liraya aldık, qcy store ürün yoksa elinde fiyatı 500 liraya koyuyor satışa. memur buna bakarak ürünün fiyatı 500 diyerek hesaplama yaparsa alınan fiyat üzerinden vergilendirmezse itiraz edilebilir.
    www.verginet.net
    G�mr�k Vergisi Cezalar�na Kar�� D�zeltme ve �tiraz Yollar� - Verginet
    https://www.verginet.net/dtt/1/GumrukVergisiCezalarinaKarsiDuzeltmeveItirazYollari_8415.aspx

Ayrıca ürün zaten daha önce ülkeye girmiş bir ürün muhtemelen daha önce ne vergi yazmışlarsa ortak havuzları vardır ücrete baktıkları, eski vergiler üzerinden fiyat çıkarırlar. Ücretini tespit edemedikleri ürünler için satın alınma ücretini gösterir belge istiyorlar.
    https://www.balikavi.net/dosyalar/ukim-ptt-jpg.175/

Yani 130 liralık ürüne 100 liralık vergi isteyemezler kafalarına göre.

• aliexpress teki qcy store daki ürünlerin fiyatları uçmuş, kara cumadaki fiyatlarla alakası yok nedense. Ki dün 23 dolara t5 i sepete eklediğime eminim.
    Yaşadığımı örnek verdim sadece hocam, açıkçası iade alacağım diye hiç kurcalamadım da

• Gt1 aldım aliexpressten yarın elimde olacak muhtemelen, 83 tlye geldi 11.11de almıştım 14.4 da vergi çıkmış

• quote:

Yaşadığımı örnek verdim sadece hocam, açıkçası iade alacağım diye hiç kurcalamadım da
    fikir belirttim ben olsam uğraşırım kuruşumu yedirmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayisikent

aliexpress teki qcy store daki ürünlerin fiyatları uçmuş, kara cumadaki fiyatlarla alakası yok nedense. Ki dün 23 dolara t5 i sepete eklediğime eminim.
    elinde kalmayan ürünlerin fiyatını yükseltiyor, stok yok uyarısı verdirmiyor. sazan.avi yapıyor kısaca sinir oldum ben de sürekli kontrol ede ede yakaladım bi tane.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.