Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.267
Cevap
492
Favori
973.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Jabra Elite 65t kullandığım modeli satıyorum. İlgilenen arkadaşlar varsa yazabilir.
  • aböRjin kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bende denemiştim ch700 modelini bass performansı vs beğenmiştim ancak fiyatı dediğiniz gibi yüksek biraz. zaten maddi biraz sıkıntı oldu iptal ettim siparişi. 4.40bt ile ch700 ü bir kere daha karşılaştırmayı planlıyorum. hem bass hemde berraklık açısından ch700 daha mı iyi dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terracide

Valla hocam bende denemiştim ch700 modelini bass performansı vs beğenmiştim ancak fiyatı dediğiniz gibi yüksek biraz. zaten maddi biraz sıkıntı oldu iptal ettim siparişi. 4.40bt ile ch700 ü bir kere daha karşılaştırmayı planlıyorum. hem bass hemde berraklık açısından ch700 daha mı iyi dersiniz?
    valla hocam 4.40'ı almayı ben de düşünüyordum. yakın bir arkadaşımınkini test ettim bir süre çok hoşuma gitmedi. max ses seviyesi düşük geldi biraz, midler fena değil ancak high ve lowlar çok yalındı.

şu ch700 1tl bile indirime girse alacaktım black friday muhabbetine ama nedense hiç bir yerde 1 kuruş düşmedi, inat ettim ben de almadım

Ben iptal etmekle iyi yapmışım ya. CH700 modeli hem tarz olarak hem kullanışlılık olarak ilgimi çekmişti. 4.40BT dinlemeyeceğin zaman mecbur çıkartmak gerekiyordu. CH700 yan dönerek boyunda muhafaza edilebiliyor güzel özellik bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terracide

Ben iptal etmekle iyi yapmışım ya. CH700 modeli hem tarz olarak hem kullanışlılık olarak ilgimi çekmişti. 4.40BT dinlemeyeceğin zaman mecbur çıkartmak gerekiyordu. CH700 yan dönerek boyunda muhafaza edilebiliyor güzel özellik bence.
    katlanmaması kötü açıkçası, malzeme kalitesi de büyük ihtimalle sennheiser'ın bir tık gerisindedir ama gene de daha iyi bir tercih her türlü.

indirim yakalarsan bana da haber ver
    tabiki hocam unutmazsam
  • dagankul kullanıcısına yanıt
    Biri yardımcı olabilir mi lütfen?
  • www.amazon.com.tr
    Jabra Elite 85H 100-99030000-60 Aktif-Pasif Gürültü Önleyici Kulaküstü Bluetooth Kulaklık, Titanyum Siyah: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07NPN3H25/?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=1&th=1

Bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Amazon ve Hepsiburada aynı fiyata satıyor (1379). İndirimli alabileceğim bir yol var mı?

• beyler benim de kulaklık ihtiyacım var ama tek isteğim bilgisayara bağlayınca sesi iletebilsin, şu anda 5 liralık kablolu kulaklık kullanıyorum ve son derece memnunum yani daha kötü ses kalitesi vermeyen, minimum fiyatlı bluetooth kulaklık bakınıyorum, p47 kulaklıklar veya snopy marka kulaklıklar gözüme çarptı low endde.

tavsiye bekliyorum, kulaklık kablosu çaya kahveye girmesin yeter.
  • Benim başlık buradaymış haberim yok. Arkadaşlar bende 'de liberty neo var, memnunum tavsiye ederim. şimdi kulaklık süngeri takacağım izolasyonu biraz daha arttırmak için.
  • Bende fırsat arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu hiç şöyle 250-300 tl bandında bir kulakiçi bluetooth kulaklık? aliexpressden liberty neo söylesem kaç güne ne kadar vergiyle gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydemir95

Merhaba Jabra Elite 65t kullandığım modeli satıyorum. İlgilenen arkadaşlar varsa yazabilir.
    Hocam seni Allah karşıma çıkardı. Bu modelden memnun musun? AirPods ile arasında kaldım . (Senheiser biraz pahalı kaçtı ve mikrofon kalitesi vasatmış, JBL free de aklımda ama bilmiyorum açıkcası) Elite 65T modelini deneme fırsatım olmadı ürün hakkında olumlu olumsuz bir şeyler yazma şansın var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Ben memnunum hocam. Mikrofon kalitesi cok iyi 4 adet mikrofonu var. Benim açımdan iyi. Geçen guncelleme geldi. Dahada iyi hale getirilmiş. Bass vb şeylerde duzelme yapılmış. Uygulama üzerinden bass ekolayzır yapilabiliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydemir95

Ben memnunum hocam. Mikrofon kalitesi cok iyi 4 adet mikrofonu var. Benim açımdan iyi. Geçen guncelleme geldi. Dahada iyi hale getirilmiş. Bass vb şeylerde duzelme yapılmış. Uygulama üzerinden bass ekolayzır yapilabiliyor.
    AirPods2 ile Elite 65T arasında kalsan hangisini tercih ederdin hocam? Birde bunlar haricinde önerebileceğin bir model bar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş yerinde büyük ve birinci özellik olarak müzik dinlemek, sonrasında tlf görüşmesi için kulaklık arayışı içine girdim ama aşağıdaki 3 model arasında kaldım. (Ses kalitesi olarak)

- SYLLABLE S101
    - Blitzwolf BW-FYE7
    - Anker Soundcore Liberty Neo

Sizce hangisini tercih etmeliyim, yorumlarınıza ihtiyacım var..
  • count C kullanıcısına yanıt
    migrosa git şu an 24.90 a kulaklık var mıknatıslı, sesi de güzel, beğenirsin ben aldım memnunum
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Airpods2 kullanmadim açıkçası ama kağıt uzerinde değerlere bakarsak airpods2 önde gözüküyor. Bende jabra 65t satip Huawei freebuds 3 alicam. Merak ettim açıkçası yoksa cihazımdan memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydemir95 -- 6 Aralık 2019; 16:45:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkemxre

İş yerinde büyük ve birinci özellik olarak müzik dinlemek, sonrasında tlf görüşmesi için kulaklık arayışı içine girdim ama aşağıdaki 3 model arasında kaldım. (Ses kalitesi olarak)

- SYLLABLE S101
    - Blitzwolf BW-FYE7
    - Anker Soundcore Liberty Neo

Sizce hangisini tercih etmeliyim, yorumlarınıza ihtiyacım var..
    - SYLLABLE S101
    - Blitzwolf BW-FYE7

Bu ikisinden Blitzwolf almak üzereydim, araştırdığıma göre SYLLABLE olan Blitz'in bir tık üstü. Gürültü önleyici falan da var.
    SYLLABLE aldım, bekliyorum.
  • britony kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun şimdiden, kullandıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.