Şimdi Ara

bluetooth kulaklık şarj ölçer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ttech bluetooth kulaklık aldım. telefonum android sorun şu ki arkaşın iphone nuna bağladığımda onun telefonunda kulaklığın pil seviyesini gösteriyor. (zannedersem iphone a özel bir uygulama) widged tarzı . android de bu tarz bir uygulama varmı ? kulaklığın üzerinde pil göstergesi yok ve süpriz bir şekilde pili bittiğinde kalmayalım ortada :/

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bluetooth Kulaklık Şarj Ölçer Kılavuzu

Bluetooth kulaklıkların, şarj seviyelerini takip etmek için çeşitli şarj göstergeleri mevcuttur. Bu göstergeler, kulaklıkların şarj durumunu anlamana ve gerektiğinde şarj etmene yardımcı olur.

LED Göstergeleri

Çoğu Bluetooth kulaklık, şarj durumunu belirtmek için LED göstergeleri kullanır. Bu göstergeler genellikle kulaklığın üzerinde veya şarj kutusunda bulunur.

• Kırmızı: Kulaklıklar şarj oluyor.
    • Yeşil: Kulaklıklar tamamen şarj oldu.
    • Sarı: Kulaklıkların şarjı azalıyor.
    • Yanıp Sönüyor: Kulaklıklar şarj olurken veya şarj istasyonunda doğru şekilde yerleştirilmediyse.

Mobil Uygulamalar

Bazı Bluetooth kulaklık üreticileri, kulaklıklarının şarj seviyelerini takip etmene olanak tanıyan mobil uygulamalar sunar. Bu uygulamalar, kulaklıkların mevcut şarj yüzdesini ve şarj geçmişini görüntüler.

Sanal Asistanlar

Siri veya Google Asistan gibi sanal asistanlar, bazı Bluetooth kulaklıkların şarj seviyelerini sesli olarak bildirebilir. Sadece "Kulaklıklarımın şarjı ne kadar?" gibi bir sorgu sorarak kulaklıklarının şarj durumunu öğrenebilirsin.

Şarj Süresi

Bluetooth kulaklıkların şarj süresi modele göre değişir. Genellikle, tam şarj olması 1-3 saat sürer. Kulaklıkların şarj süresini, kulaklıkların kullanım kılavuzunda bulabilirsin.

Sonuç

Bluetooth kulaklık şarj göstergeleri, kulaklıklarının şarj durumunu takip etmene ve gerektiğinde şarj etmene yardımcı olan kullanışlı özelliklerdir. Bu göstergeler, LED ışıklar, mobil uygulamalar ve sanal asistanlar gibi çeşitli şekillerde olabilir. Kulaklıklarının şarj göstergelerini doğru bir şekilde kullanarak, kulaklıklarından en iyi şekilde yararlanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • caga71 C kullanıcısına yanıt
    bende de S9i Professional Sports Bluetooth V4.0 Hands Free Earphone var. iphone kullanıyorum ve bluetooth işaretinin yanında pil durumu gözüküyor. sanırım bu özellik android te yok
  • ilerleyen zamanlarda yaparlar inşallah aslında gerekli ve olması gereken bir durum. kimsenin aklına mı glmedi yoksa yapılması mı zor anlamadım. peki iphone daki düzgün çalışıyormu ?
  • Bu konuda bi gelişme var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chaka kullanıcısına yanıt
    honor 7 kullanıyorum, benim telefonun bildiriminde kulaklık pil seviyesi görünüyor. Tabi bunu hem kulaklık hemde telefon destekleyecek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kulaklık destekliyor ama androidde destek yok zannedersem !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.