Şimdi Ara

minton usb şarj aleti(telefon şarj aleti) yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar minton mmp 3078 kullanıyorum memlekete gitceğim için şarj aleti arıyorum orjinel usb şarj aletleri
    30 80 tl arasında deişiyor ama bi arkadaş 4 5 tl ye usb telefon şarj aleti alırsan işini görür dedi
    ama bütün hepsi de uymuyomuş acaba hangi telefon markasınınki uyar kullanan varsa yardım lütfen

• Cihazına giren kısım aşağıdaki fotoğraftaki sağ taraftaki gibiyse "mini usb to usb" denilen kablolardan alacaksın. USB yi de bilgisayara takmak istemezsen, normal elektriği usb ye çeviren adaptörler var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 22 Haziran 2009; 17:43:56 >
  • bana telefon usb şarj aleti lazım mp3 olanları biraz pahalıya kaçıyo her telefonun ki de uymuyomuş
  • Bir çok telefonun da kablosu bu şekilde.

Ben senin ne aradığını tam olarak anlamadım ki?
  • mesela nokia usb şarj aleti mp3 e uyabilir ama şarj etmez ki bu bütün mp3 ler için geçerlidir hepsinin usb kablosu farklıdır
    ama mesela samsunun telefon usb şarj aleti hem uyar hem şarj eder :D
  • Senin mp3 playerinin girişi mini usb dediğimse, zaten o tip kullanan cep telefonları hem oradan bilgi aktarıyor, hem de şarj ediyor. Genelde de çin malı telefonlarda o giriş oluyor..
  • Buldum galiba bu durumda olanlara sunarım:D tamamiyle alıntıdır

A)Slm arkadaşlar bende resimde gördüğünüz Minton Mmp 3079 mp4 player var daha öncede aynı cihazın 3059 olan modelini kullanmıştım.Önceki cihazdada yaşadığım aynı sorunu bu cihazdada yaşıyorum.Cihaz pc de 2,5 3 saatte tam doluyor sorun yok.Elimde 3 adet usb şarj cihazı var ama 3 ündende bu alet şarj olmuyor.Şarj oluyor gösteriyo ama 3-4 saat sonra çıkarttığım zaman şarjdan, durum yine aynı dolmuyor.Orjinal şarj cihazını geçen yıl sormuştum 25 ytl dedilerdi.Bu yıl ne kadar oldu bilmiyorum.Bu cihazın orjinal şarj cihazına yakın ucuz bulabileceğim bir şarj aleti varmıdır yada kullanan arkadaşlar adaptörün üzerindeki akımları vs. yazarsa ona uygun bir şarj aleti bulabilirmiyim??Yardımınızı bekliyorum.İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler, kolay gelsin.:help1:

A)Konuyu yanlış yeremi açtım yoksa arkadaşlar, hiç bilgisi olan yokmu??

B)ark garanti varsa garantiye yolla bizim ayni markadan bi arkadaşta vardı 150 ytl ye aldı 1 haftada snn ki gibi karşılaştı 1 ay serviste kaldı ama oldu içinden bi parca değiştirmişler

A)Arkadaşlar sonunda buldum Motorola cep telefonunun usb uçlu olan şarj aleti cihazı şarj etti.Servisine gittim 25 ytl dedi yine değişmemiş fiyatı bulurum ümidiyle getittirmedim ,hele ki getittirmemişim :), cep telefoncuda gördüm şarj aletini denedik oldu 3 saatte full dolduruyo.Diyeceğim o ki benim gibi bu duruma düşen arkadaşlar varsa,boştan yere 25 ytl veripte şarj aleti almasınlar 5 ytllik motorola şarj aleti işi görüyor.Kolay gelsin
    B kardeşim ilgin için teşekkürler.

C)Bilgilendirme için teşekkürler,iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 22 Haziran 2009; 18:26:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim minton mmp- 4034 player var .ama her zaman sarj etmek için pc ye takamıyorum..önceki mp playerimi yanlış şarj yüzünden yaktım şimdi aynı şeyin başıma gelmesinden korkuyorum. bende bir telın şarj aleti var usb için ac input:100V - 200 V - 50/60Hz 0.3A dc oupput: 5.4V dc 0.7 A 3.78W üzerinde bu bilgiler yazıyor sizce bunu mp4e şarj ederken kullanabilir miyim? yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saka806
    benim minton mmp- 4034 player var .ama her zaman sarj etmek için pc ye takamıyorum..önceki mp playerimi yanlış şarj yüzünden yaktım şimdi aynı şeyin başıma gelmesinden korkuyorum. bende bir telın şarj aleti var usb için ac input:100V - 200 V - 50/60Hz 0.3A dc oupput: 5.4V dc 0.7 A 3.78W üzerinde bu bilgiler yazıyor sizce bunu mp4e şarj ederken kullanabilir miyim? yardımcı olursanız çok sevinirim.

slm şarj aletleri hemen hemen aynı benimki 110-240 V/ 50-60Hz 120mA / 5.7 V 800 mA

bende sorun çıkmadı koca yaz kullandım neredeysede her gün şarj ettim:) abim elektrik-elektronik mühendisi

zarar verebilir dedi ama alacağım orjinal şarj aleti kullandığım mp-3 fiyatına denk geliyordu bende almadım

yede düşmesi haricinde bir zarar gelmedi zaten sonra o da sonradan düzeldi(ekran kapanmıştı)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.