Şimdi Ara

Bluetooth kulaklık ses kesik kesik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aynı ortamda kulaklığı telefona bağlayınca sorunsuz çalışıyor ama bilgisayara bağladığımda ses kesik kesik geliyor.

Frekans çakışması gibi bir şeyler okudum ama o zam xender an da telefondan da çalışmaması gerekmiyor mu?

Çözüm var mıdır?

Driverlar güncel omegle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarrenBravo -- 24 Ekim 2021; 20:3:45 >

• Aynı sorunu bende yaşıyorum çözümünü bulamadım. Bluetooth kulaklığımı pcde kullanamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses kesik kesik geliyorsa büyük ihtimalle sürücü değilde çekim kalitesinden kaynaklanıyor. Pc'de kullanamıyorum dediğiniz leptop mu yoksa masaüstü bilgisayar mı?

• Masaüstü bilgisayar ise ve bluetooth anakart arka panelde ise genelde bluetooth antenleri de oluyor. Kablolar yüzünden ben dahil birçok kişi antenleri takmıyoruz karışıklık olmasın diye. Geçen sizin gibi bluetooth kulaklıkları masaüstü bilgisayarıma bağladım, sesler kesik kesik hatta bir kulaklıktan ses bile gelmiyordu anteni takında düzeldi.

• Masaüstü bilgisayar ama harici bir bluetooth usb aparatı ile bilgisayara bağlanmaya çalışıyorsanız, o aparatı anakartın arka girişine bağladıysanız kasanın ön girişde usb yeri varsa oraya bağlayın. Ön tarafta olmasına rağmen yine düzgün çekmiyorsa ya aparat çok kalitesiz bir şey ya da kulaklığınız ile uyumsuz olabilir.

• Leptop ise wifi ile bluetooth antenleri aynıdır. Başka yaşayan oldu mu bilemem ama aynı anda wifi kullanıp bluetooth'u da açtığınızda aktarım hızı düşük olabiliyor. Ben yaşadım. Wifi'yi kapatıp sadece blueetooth açıkken kulaklıktan ses nasıl geliyor kontrol edin.

Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.