|
Bildirim
|
Kullanmadığınız ürünlere nasıl liste oluşturup tavsiye ettiniz anlamadım?
|
QCY T1 Pro aldım n11'den, memnunum. 4-5 kere deneme fırsatım oldu sadece spor yaparken kullanıyorum.
Ses kalitesi oldukça güzel, normal earpords ile bir farkı yok gibi. Tasarımı ve kutusu oldukça şık, şarjı kaç saat gidiyor bilemiyorum ilk aldığımda şarj ettim sadece kutuyu, 6-7 saat kullandım şuan. Konuşma için kötü diyorlardı, mikrofonu kötü sanıyorum. Telefon konuşması test ettim karşı taraf ses çok uzaktan geliyor dedi. Siz normal duyuyorsunuz ama. En önemli şey rahatlıktı ben oldukça rahat buldum hiç rahatsız etmedi. 3 yedek uçla geliyor farklı kulak yapıları için ama onlar kulağıma hiç olmadı, takılı gelen tam oluyor. Kafanızı çok sallarsanız düşüyor, kesinlikle düşmüyor diyemem. Bench'te ters uzanırken düştü 1 kere, 1 kerede kulağımda olduğunu unuttum öyle düştü. 2 kere düştü toplamda birşey olmadı. Kutudan çıkar çıkmaz bağlanıyor, bağlantıyla ilgili bir sıkıntı yok. 50-100m falan mesafesi var sanırım araya 2-3 duvar girmedikçe kopmuyor. 2 kulaklık arası bağlantı kopmuştu 1 defa kutudan çıkardıktan sonra, sadece tek kulaklıktan ses geliyordu. Birbiriyle eşlemek gerekiyormuş, 10 sn basılı tutuyorsunuz ışık yanıp sönüyor tekrar eşleşiyor. Kontorller dokunmatik, tek tıkla play pause, sağ kulağa 2 tık sonraki parça, sol kulağa 2 tık önceki parçaya geçiyor. Basılı tutunca da siri bağlanıyor, siri bağlantısında da sorun yok. Kontroller dokunmatik olduğu için kulağınızda düzeltirken falan şarkıyı durdurabiliyorsunuz, 2 tık olayını da öyle çok kusursuz değil bazen algılamıyor şarkıyı durduruyor. 10/8 diyebilirim sonuç olarak. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puppey -- 26 Temmuz 2017; 16:21:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastfalcon -- 26 Temmuz 2017; 20:56:29 > |
|
|
|
|
|