Şimdi Ara

Bluetooth kullanan kablosuz adsl modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bluetooth ile çalışan kablosuz adsl modem varmı. Yani kablosuz adsl modem istiyorum, ve bu modem bilgisayarıma bluetooth ile bağlansınki PCMCI kartla falan uğraşmayayım istiyorum, zaten elimde TECOM BT 3033A 200 MT BLUETOOTH DONGLE var bu sayede internet bağlantısı kurmak istiyorum.

• bulursan bana da haber ver
  • USB demek istedin herhalde yada kablosuz yani wireless. Etraf öyle modemlerle dolu be arkadaş eğer dediğimse
  • USB demek istemedim elbette...
    Demek istediğim, kablosuz adls modemlerde hani laptop için PCMCI kart veya desktoplar için üzeri antenli ethernet kartı kullanılır ya, ben onlar olmasın onlar yerine beni bluetooth dongle'ım ile kablosuz olarak bluetooth protokolü kullanarak internete bağlasın istiyorum.
  • anladım adsl modem olacak veri çıktısını bluetooth olarak yapacak sende bunu BT adaptörün ile alacaksın. Doğrumu bu? ilginç bir istek duymadım bir bakalım bizde öğrenmiş oluruz. Ancak biliyorsun ortamlar BT ile Wireless ile örülüyor usb hafizalar şaklinde wireless aparatlar var... onuda ekliyim. selam
  • abi iyice uçmuşsunuz ya tak pc ye ethernetten gir işte ya cep adsl filan yok bt den off off allah sonumuzu hayır etsin
  • Arkadaşlar bt dongle'ım 200 mt menzilli, düşünsenze 200 mt menzilli bir bt adsl modem olduğunu, ne kadar bi mesafeden bağlanılacağını hayal edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onun için makinende wireless lan oması gerekiyhor(812.11a,11bn,11g) ve wireless paarntez içindekileri destekleyen adsl modem olması gerekiyor.
    daha ayrıntılı bilgiistersen pana pm at
  • merhaba,

Bluetooth cdsinin kağıdını kaybettim programını kurarken 32 karakterli bir kod soruyor o kodu bana gönderirmisin.teşkkürler.

Kutusunda falan hiçbiryerde yazmıyor. widcomm security code diye soruyor..

Teşekkürler

Tuncer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.