Şimdi Ara

Bluetooth Olmayan Arabaya AUX uzerinden Bluetooth baglantisi yapilabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
54.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam iyigunler, benim arac da seat ibiza, tek sayfalik konuda ayni arac sahibine denk gelince sasirdim dogrusu :) neyse sadede geleyim. Ben de internetten sizin araca taktiginiz cihaz benzeri bisey buldum 40tlye, markasiz birsey, ustunde bluetooth yaziyor sadece. Memnun musunuz cihazdan, tavsiye eder misiniz? Zira kablolar bi sure sonra illa ki bozuluyor. Ya da siz cihazi nereden aldiniz, markasi nedir, bilgi verirseniz sevinirim. Tesekkurler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.aliexpress.com/item/Mini-Portable-USB-3-5mm-AUX-Wireless-Bluetooth-2-1-EDR-Car-Kit-Music-Audio-Receiver/32400471791.html

Bunu kullanıyorum, gayet de memnunum... Bu ürünü başka satıcılardan da temin edebilirsiniz... Çakmaklığa taktım, kontak ile beraber çalışıyor... Çok para da değil...
  • HS3000'e terfi ettim, şunlar da montaj resimlerim:
     Bluetooth Olmayan Arabaya AUX uzerinden Bluetooth baglantisi yapilabilir mi?

• peki beyler farklı bir kullanım amacı da benden
    Önerilere açığım

Aux RCA girişli müzik seti var evde, uydu ve media player , çeviriciler ile ikisini birde m.setine bağladım
    sesleri m.setinden alıyorum

Notebook seslerini de m.setinden BT ile dinleyebilir miyim?
    cevap evet olursa uydı ve media player girişlerini sökebilirim..

Burdaki tek olası sorun PC deki Bluetoothu, AUX bt ile eşleştirmek olsa gerek

Kullanım mesafem 3 - 4 mt

@think of idea..@diegoforlan..@chelisky_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 18 Haziran 2016; 4:16:04 >
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Eğer dizüstü bilgisayarınız BT donanımı BT 2.1 veya üstü ise stereo BT kulaklıklar ile eşleşebilir, bu durumda BT kulaklık çıkışını AUX girişine verirseniz dizüstü bilgisayarınızdaki sesleri müzik setinizden alabilirsiniz.

Yanlış hatırlamıyorsam Logitech firmasının bununla alakalı tam çözüm sunan bir ürünü vardı bir araştırın.

Ancak buradaki gibi de olur, bilgisayarınız destekliyorsa sorun yok...
  • Merhaba arkadaşlar şöyle bir ürün inceledim bir göz gezdirebilirsiniz.

Bluetooth to AUX Video İnceleme İçin Tıklayınız.
  • cenk78 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir yazı sağolun bende bluetooth cihazı aldım 3$ civarına fakat dediğiniz gibi şarj bitince şarj etmesi çalıştırması kapatması büyük problem. Zaten ucuz bir cihaz olduğu için içini açıp birşeyler denemeye çalışacağım. Kontak açıldığında teyp açıldığı için direk teype bağlantı olsa nasıl olur diye düşüyorum. Güç işini çakmaklıktan alarak.

En kötü ihtimal şarjı iyi giden bi iPod almak çözüm olabilir telefon görüşmesi dışında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.